Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka nollata Tumblr-salasana [Easy Way]

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka nollata Tumblr-salasana [Easy Way]

Nopea vastaus

  • Mene Unohdin Tumblr-salasanan Sivu, jossa voit nollata salasanan.
  • Mene Tumblr-sivustolle (www.tumblr.com/forgot_password) → Anna sähköpostiosoitteesi → Tarkista Tumblrin nollaussähköposti → Anna uudet kirjautumistiedot.

Salasanojen ja käyttäjätunnusten muistaminen ei ole helppoa. Jos sinä Unohdin Tumblr-Salasanasivoit nollata sen käyttämällä rekisteröityä sähköpostitunnusta.

Kun luot Tumblr-tilin, rekisteröit sähköpostiosoitteesi joko Googlelta, Applelta tai muulta sähköpostiosoitteelta. Voit nollata tilisi kirjautumistiedot Tumblr lähettää sinulle Nollaa sähköposti rekisteröityyn sähköpostiin. Voit helposti nollata Tumblr-kirjautumistietosi tällä sähköpostilla.

Tämä opas näyttää, kuinka unohtunut Tumblr-salasana nollataan. Tumblr-sovellus ei anna sinun nollata mitään kirjautumistietojasi. Tämä on Mahdollista vain Tumblr-verkkosivustolla.

Kuinka nollata Tumblr-salasana älypuhelimella ja työpöydällä

1. Vieraile Tumblr Forget -sivulla (www.tumblr.com/forgot_password) selaimella.

2. Anna Tumblr-tilillesi rekisteröity sähköpostiosoite.

3. Suorita Captcha-vahvistusprosessi ja napauta Nollaa salasana Painike.

4. Nyt Tumblr lähettää salasanan palautuslinkin antamaasi sähköpostitiliin.

5. Avaa saamasi sähköposti ja napauta Nollaa salasana Painike.

Tarkista Tumblr-salasanan palautusviesti

6. Kirjoita ja vahvista Tumblr-tilisi uusi salasana.

Anna uusi Tumblr-salasana

7. Napsauta sitten Aseta uusi salasana Painike.

8. Nyt Tumblr-tilisi kirjataan ulos kaikista laitteistasi. Kirjaudu sisään uusilla tunnuksilla päästäksesi tilille.

Jos unohdat usein kirjautumistietosi, voit tallentaa salasanan selaimen kautta. Voit tallentaa salasanoja Chrome-, Firefox-, Safari- ja Edge-selaimissa. Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään, tunnistetietosi syötetään automaattisesti.

Tumblr tarjoaa 2FA:n suojaamaan tiliäsi luvattomalta käytöltä. Voit ottaa kaksivaiheisen todennuksen käyttöön suojataksesi Tumblr-tilisi. Mene Tilin asetukset Sivua ja ota käyttöön kaksivaiheinen todennus. Vahvista antamalla tilisi salasana. Valitse ja määritä haluamasi todennusmenetelmä.

FAQ

Onko mahdollista nollata Tumblr-salasana ilman sähköpostia?

Ei. Salasanaa ei voi nollata antamatta sähköpostiosoitetta. Et voi palata Tumblr-tilillesi, jos unohdat sähköpostiosoitteen.

Kuinka korjaan sen, että Tumblr-salasanan palautus ei toimi?

Varmista, että olet antanut oikean tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen. Jos annoit oikean sähköpostiosoitteen, vahvista se Roskaposti tai Roska Sähköpostitilisi kansiot. Salasanan nollaus toimii vain muutaman minuutin. Siksi vaihda salasanasi välittömästi, kun saat sähköpostin.