Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka olla joutumatta Instagram-huijausten ansaan? Tiedätkö Instagram-huijauksista?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka olla joutumatta Instagram-huijausten ansaan? Tiedätkö Instagram-huijauksista?

Instagram-huijaukset, erityisesti sosiaaliset verkostot Instagram, ovat loputtomien mahdollisuuksien maailma ystävien ja tuttavien kanssa pitämisestä suuren yrityksen perustamiseen kotoa käsin. Valitettavasti niiden ihmisten määrä, jotka haluavat ansaita voittoa tämän verkoston kautta, kasvaa nyt päivä päivältä.

Nykyään olet täytynyt törmätä nimettömiin ja määrittelemättömiin tileihin, jotka tarjoavat sinulle työtä ja vauhdittavat uraasi Trailerija ehkä jopa ilmaisia ​​palveluita. Tässä yritämme esitellä sinulle joitain yleisimmistä huijauksista Instagram.

1 – Yritykset, jotka tarjoavat halpoja seuraajia

Lukumäärä Traileri on yksi tärkeimmistä tekijöistä Instagram. Itse asiassa yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun yritykset etsivät vaikuttajaa, on se, että heillä on monia Traileri. Useiden seuraajien saaminen voi luoda uskottavuuden, luottamuksen ja vaikutuksen tunteen.

Totuus on kuitenkin, että laatu Traileri on yhtä tärkeä kuin niiden määrä. Jälkeen Instagram Viestien näyttötapa on muuttunut kronologisista syötteistä algoritmipohjaisiin syötteisiin, monet niistä Traileri Lähettämääsi sisältöä ei näytetä, jos se ei ole tarpeeksi houkutteleva.

Valitettavasti yritykset yrittävät edelleen saada eniten irti käyttäjistä, jotka haluavat päästä korkealle Traileri. Nämä yritykset lupaavat alhaiset hinnat Seuraajia ja pyytää sinua antamaan maksutiedot, kuten pankkikorttitiedot ja Instagram Käyttäjätunnus ja salasana, jotta he voivat auttaa sinua. Mutta lopulta he yrittävät päästä tilillesi ja varastaa henkilöllisyytesi.

2 – Työhuijaus

Sovellukset voivat olla paras ja nopein tapa voittoa tavoitteleville saada tärkeitä ja tärkeitä tietojasi Henkilökohtaiset tunnistetiedot (PII).. Todelliset rekrytoijat pyytävät yleensä ansioluettelosi tai ansioluettelosi, mukaan lukien kotiosoitteesi ja yhteystiedot.

Voiton tavoittelijoille ja huijareille työtä Huijaukset ovat yksi parhaista tavoista kerätä tietoja identiteettivarkauksistasi. Avain työn tunnistamiseen Järjestelmät on katsoa yrityksen kotisivuja ja nähdä mitä töitä he etsivät.

Lisäksi paras vaihtoehto on vierailla yrityksen virallisella portaalilla, jonne voit lähettää tietosi. Virallinen sähköpostiosoite tai yrityksen nettisivu on turvallisempi uutta työpaikkaa haettaessa kuin työnantajan henkilökohtainen sähköpostiosoite.

3 – Kaudet, jotka syövät rahasi

Kursseja ilman erikoistumista myyvien väärennettyjen ohjaajien määrä on lisääntynyt dramaattisesti. Tällaiset kurssit, joiden oikeutusta ei voida todistaa, on usein suunnattu niille, jotka haluavat vaihtaa uraa, siirtyä uudelle toimialalle tai ansaita ylimääräistä rahaa.

Vaikka näin ei ole kaikilla kursseilla kaavamainen, on varmasti paljon parannuskursseja, jotka eivät ole hintansa arvoisia. Saat lisätietoja kurssien arvosta ja terveydestä käymällä online-foorumeilla, joissa jäsenet jakavat kokemuksiaan. Tee lisäksi pikahaku näiden kurssien tekijöiden historiasta LinkedInissä tai Googlessa, koska ne voivat paljastaa niiden pätevyyden tai pätemättömyyden.

Esimerkiksi kun henkilö myy korotusjakson Traileri klo Instagram, mutta seuraajien määrä on alhainen, sinun pitäisi epäillä sen pätevyyttä.

4- Brand Ambassador -telineet

Brändit yrittävät saada siitä kaiken irti, koska monet ihmiset yrittävät ansaita paljon rahaa Sosiaalisessa mediassa ja tulla vaikuttajiksi.

Brändit käyttävät Ambassador-merkkiä vakuuttaakseen vaikuttajat maksamaan niin sanottujen ilmaistuotteiden toimituksesta. Toimituskulut ovat kuitenkin usein yllättävän korkeat, koska itse tuotteen hinta on jo mukana.

Jos haluat tarkistaa vaikuttajan laillisuuden, yksi tärkeimmistä merkeistä on heidän tarjoamiensa tuotteiden maksupyyntö.

5 – Väärä antaminen

Kasvava Instagram-seuraajat Kilpailijoiden meressä se on kovaa työtä. Tästä syystä monet tuotemerkit haluavat lisätä tuotteidensa määrää Hanki seuraajia käynnistämällä erilaisia ​​kampanjoita. Yksi yleisimmistä tavoista tehdä tämä on palkintojen jakaminen.

Valitettavasti monet pettäjä ovat keksineet, kuinka käyttää näitä palkintoja tietojen keräämiseen käyttäjiltä. Joskus huijarit jopa yrittävät kopioida laillisen brändiprofiilin ja tehdä väärennetyn lahjoituksen.

Kun olet saanut tarpeeksi vastauksia, pettäjä valitsee voittajat voittajien joukosta Huijaukset. Palkinnon lunastamisen jälkeen käyttäjää pyydetään antamaan tietoja, kuten nimensä, yhteystietonsa ja muita tietoja, joita voidaan käyttää henkilöllisyytensä varastamiseen.

Pidä Instagram turvassa ja hauskaa.

Huijausten välttämiseksi Instagramissa sinun on oltava varovainen sen suhteen, kenen kanssa olet vuorovaikutuksessa, jopa niiden kanssa, jotka tunnet todellisessa maailmassa. Joskus pettäjä ovat lähempänä meitä kuin uskommekaan. Ennen kuin annat heille henkilökohtaiset ja tärkeät tietosi, tarkista sinua kiinnostavien yritysten tai ihmisten viralliset kanavat. Varmista, että keräät tarpeeksi todisteita ennen kuin otat yhteyttä keneenkään.

pettäjä Työskentele älykkäämmin ja yritä legitimoida itsesi varastamalla aikaasi, rahaasi tai verkkoidentiteettisi.