Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka ottaa kaksivaiheinen vahvistus käyttöön WhatsAppissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kaksivaiheisen vahvistuksen ottaminen käyttöön WhatsAppissa

Vuodesta 2017 lähtien WhatsApp on tarjonnut käyttäjilleen kaksivaiheista vahvistusta. Kaksivaiheinen vahvistus aktivoinnin jälkeen vaikeuttaa hakkereiden hakkerointia WhatsApp-tiliisi. Siksi kaikkien, jotka eivät ole vielä tehneet niin, suositellaan ottamaan se käyttöön.

Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön WhatsAppissa

iPhonen käyttäjien on napautettava tiliä päästäkseen kaksivaiheiseen vahvistukseen tai kaksivaiheiseen vahvistukseen WhatsAppissa -vaihtoehto asetusosiossa (ensimmäinen välilehti WhatsApp-sivun oikeassa alakulmassa) ja valitse sitten Kaksivaiheinen vahvistus. Napauta seuraavassa näytössä “Ota käyttöön” ottaaksesi kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön.

Voidakseen käyttää kaksivaiheista vahvistusta WhatsAppissa Android-käyttäjien on valittava kolmen pisteen kuvake oikeassa yläkulmassa ja syötettävä asetukset koskettamalla Asenne Mahdollisuus. Napauta Asetukset-näytössä Tili.

Valitse nyt Kaksivaiheinen vahvistus. Kosketa Ota käyttöön. Napsauta alla olevaa painiketta ottaaksesi 2-vaiheisen vahvistuksen käyttöön seuraavassa näytössä.

Kaksivaiheinen WhatsApp-vahvistus

Kaksivaiheisen vahvistuksen ottaminen käyttöön on sama iPhone- ja Android-käyttäjille. Jatka siis seuraavasti:

Kun olet valinnut “Aktivoi” -vaihtoehdon, sinut ohjataan välittömästi sivulle, jossa sinua pyydetään valitsemaan kuusinumeroinen PIN-koodi WhatsApp-tilillesi. Huomaa, että WhatsApp pyytää sinua antamaan tämän PIN-koodin aina, kun haluat kirjautua sisään WhatsApp-tilillesi miltä tahansa laitteelta. Kun olet syöttänyt PIN-koodin, napauta Seuraava. (iPhonessa näytön oikeassa yläkulmassa ja Androidissa näytön alareunassa)

Kaksivaiheinen WhatsApp-vahvistus

WhatsApp pyytää sinua antamaan uudelleen ja vahvistamaan edellisessä vaiheessa antamasi PIN-koodin. Kun olet syöttänyt PIN-koodin uudelleen, napauta Seuraava.

Kaksivaiheinen WhatsApp-vahvistus

Seuraavaksi WhatsApp pyytää sinua antamaan sähköpostiosoitteesi. Kun olet kirjoittanut sähköpostin, napauta Seuraava. Seuraavalla sivulla sinun on vahvistettava tämä antamalla sähköpostiosoite uudelleen.

Kaksivaiheinen WhatsApp-vahvistus

Sähköpostiosoitepyynnön ensimmäisellä sivulla voit välttää sähköpostin kirjoittamisen Napauttamalla Ohita. Suosittelemme kuitenkin vahvasti liittymistä voimassa olevaan sähköpostitiliin. Jos unohdat kuusinumeroisen PIN-koodisi, WhatsApp käyttää tätä sähköpostiosoitetta PIN-koodin nollaukseen. Voit kuitenkin peruuttaa sähköpostin tuomisen napauttamalla Ohita ja valitsemalla sitten Ohita sähköposti.

Kaksivaiheinen WhatsApp-vahvistus

Näiden vaiheiden jälkeen WhatsApp sallii kaksivaiheisen vahvistuksen. Tästä lähtien, kun käyt Kaksivaiheisen vahvistuksen sivulla, sinulle esitetään kolme vaihtoehtoa:

  • Poista käytöstä: Tämän vaihtoehdon valitseminen poistaa WhatsApp-tilisi kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä.
  • Vaihda PIN: Voit vaihtaa kuusinumeroisen PIN-koodisi valitsemalla tämän vaihtoehdon.
  • Sähköpostiosoite: Jos et ole vielä antanut sähköpostiosoitettasi (katso kuva oikealla), Sähköpostiosoite-vaihtoehto on muodossa ” Lisää sähköpostiosoite, jonka voit valita syöttääksesi sähköpostiosoitteen. Lisäksi, jos olet jo antanut sähköpostiosoitteesi (vasen kuva), tämä vaihtoehto on muotoa a Vaihda sähköpostiosoite; alkaen Jos napsautat sitä, voit korvata antamasi sähköpostiosoitteen uudella osoitteella.

Kaksivaiheinen WhatsApp-vahvistus

WhatsApp-kaksivaiheinen vahvistus aktivoi tilisi. Suosittelemme, että sallit tämän vaihtoehdon, jotta kukaan muu kuin sinä ei voi kirjautua sisään WhatsApp-tilillesi ja käyttää tietojasi. Toivomme, että tämä Opetusohjelma oli hyödyllinen. Jos sinulla on kysyttävää kaksivaiheisen vahvistuksen ottamisesta käyttöön WhatsAppissa, kerro siitä meille ja käyttäjille.

Sisällysluettelo