Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka päivitän OBS:n?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka päivittää OBS?

Olitpa kiinnostunut suoratoistosta tai käytät sitä, olet kuullut nimen OBS. OBS on valinta ohjelmisto kaikille, jotka haluavat suoratoistaa mitä tahansa tietokoneeltaan minne haluavat.

Sen suosion ansiosta ohjelmiston takana oleva kehitystiimi työskentelee väsymättä tarjotakseen käyttäjille uusia päivityksiä, parempaa suorituskykyä ja virheenkorjauksia.

Jostain syystä ihmiset kuitenkin näkevät nämä päivitykset ja häiriöt siten, että päivityksen saapuessa käyttäjä on yleensä melko hyvin perehtynyt asetuksiin, peittokuviin ja kohtauksiin sekä ohjelmiston käyttöön. Joten jos päivityksen asentaminen on liian vaivalloista, he yleensä jättävät sen huomiotta.

Olemme myös syyllisiä tähän, ja jos haluat suoratoistaa vain Satunnaisesti, on paljon helpompaa painaa ohituspainiketta päivitysilmoituksissa.

Jotkut päivitykset tuovat kuitenkin tärkeitä tietoturvakorjauksia. Tätä silmällä pitäen korjaamme tänään virheemme ja katsomme, kuinka voimme päivittää OBS:n.

Lue myös: Kuinka lisätä Twitch Chat OBS:ään?

OBS on kulkenut pitkän tien vaatimattomasta alustastaan. Sitä on helppo käyttää ja päivittää.

Ohjelmisto tarkistaa automaattisesti aina, kun käynnistät, onko päivitys saatavilla, ja kehottaa sinua asentamaan sen. Jos näin ei tapahdu, voit tehdä sen itse

Käynnistä OBS. ja noudata alla lueteltuja vaiheita.

Vaihe 1: Napsauta sitä auta Valikko valikkopalkissa. Napsauta avautuvassa valikossa Tarkista päivitykset.

Vaihe 2: OBS etsii päivitystä. Jos sellainen on saatavilla, näkyviin tulee kehote päivitystiedoilla ja a Päivitä nyt Painike.

Kuinka päivitän OBS:n?  3 helpossa vaiheessa |  Rehellinen. TekniikkaKuinka päivitän OBS:n?  3 helpossa vaiheessa |  Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 3: OBS Updater käynnistyy ja lataa ja asentaa päivityksen automaattisesti. Kun olet valmis, palaa sovellukseen napsauttamalla Käynnistä OBS -painiketta.

Kuinka päivitän OBS:n?  3 helpossa vaiheessa |  Rehellinen. TekniikkaKuinka päivitän OBS:n?  3 helpossa vaiheessa |  Rehellinen. Tekniikka

Ja löydät vanhan hyvän OBS:si sellaisena kuin sen jätit, vaikkakin enemmän Ominaisuuksia, suorituskyvyn korjauksia ja kaikkea muuta, mitä konepellin alla on tehty.

Lue myös: Kuinka tallentaa OBS:llä? Mihin OBS-tallenteet tallennetaan?