Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka pakotamme itsemme juomaan enemmän vettä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka pakotamme itsemme juomaan enemmän vettä?

Tarvittavan juomaveden määrän laskeminen ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää. Oikean vesipullon valitseminen ja sen pitäminen edessäsi päivän aikana on yksi helpoimmista temppuista, jotka voivat auttaa sinua juomaan vettä ja säilyttämään kehon nesteitä.

Mutta ennen kuin syvennymme siihen, meidän on vastattava kysymykseen, miksi vesi on niin tärkeää. Vedenkulutus on epäilemättä elintärkeää ihmiselle, koska monet kehon elintärkeät toiminnot ovat vedestä riippuvaisia.

Ihmiskeho koostuu yli 55 % vedestä. Tällä nesteellä on tärkeä rooli ruuansulatuksessa, ravinteiden imeytymisessä ja kuljettamisessa, solujen rakentamisessa ja ylläpidossa, kuona-aineiden ja myrkkyjen poistamisessa, kehon lämpötilan säätelyssä ja nivelten voitelemisessa.

Valitettavasti suuri osa amerikkalaisista aikuisista on kuivunut. Se voi johtua useista kriteereistä, kuten liiallisesta kofeiinipitoisesta juomasta, työmäärästä ja runsaasta alkoholinkulutuksesta stressimutta kuinka voit juoda enemmän vettä?

On olemassa yksinkertaisia ​​taktiikoita lisätäksesi kehosi nesteen saantia koko päivän ajan. Tehokkain taktiikka riippuu yksilöstä, ja mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Joten kokeile erilaisia ​​temppuja ja katso mikä toimii sinulle parhaiten.

Tapoja juoda enemmän vettä

Vaikka tarkkoja tilastoja ei ole vielä todistettu lääketieteellisesti, tiedämme yleisesti, että nestehukka on yleinen ilmiö. StatPearlsissä julkaistun artikkelin mukaan Vuodesta 2021 lähtien lähes 75 prosenttia yhdysvaltalaisista aikuisista kärsii kroonisesta nestehukasta. Siksi tavat juoda vettä ja ylläpitää vesitasapainoa kehossa ovat etusijalla, mutta kuinka voimme olla varmoja, että olemme juoneet tarpeeksi vettä?

Helpoin tapa juoda enemmän vettä on juoda vettä koko päivän. Vuoden 2017 painoksessa julkaistun artikkelin mukaan Neuvonta ja kliininen psykologiaTavoitteiden asettaminen on tehokas temppu muuttaa käyttäytymistä.

National Academy of Sciences, Engineering and Medicine suosittelee myös juomaan 15,5 kupillista vettä miehille ja 11,5 kupillista vettä. Tämä tavoite voi olla optimaalinen tapa imeä enemmän vettä.

Mutta miten mittaat juomaveden? Helpoin tapa on hankkia tietyn tilavuuden vesipullo ja laskea juomien vesipullojen määrä joka päivä tavoitteen saavuttamiseksi.

Voit tehdä tämän kahdella tavalla. Voit käyttää noin 1,8 litran pulloa; Tässä Tapauksessa tavoitteen saavuttamiseksi sinun tulee juoda kaksi pulloa vettä joka päivä. Toisten ihmisten on vaikea juoda tätä määrää vettä ja tehdä se eri tavalla. Nämä ihmiset pitävät noin 8-16 unssin pullon vakiona ja juovat pullon täynnä vettä useita kertoja. Yleisesti ottaen tärkeiden tavoitteiden jakaminen pienempiin tavoitteisiin voi olla erittäin palkitsevaa.

Joillekin ihmisille veden maku ei ole miellyttävä, varsinkin jos he haluavat juoda enemmän vettä joka päivä. Paras tapa ratkaista tämä ongelma on maustaa vettä. Voit jopa lisätä veteen sokeritonta uutetta tai hedelmäpalasia, kuten sitruunaa tai appelsiinia.

Jos sinulla on vaikeuksia muistaa juoda vettä, voit sitoa nauhan tai korun ranteesi ympärille muistuttamaan sinua veden juomisesta, jotta muistat juoda vettä aina kun haluat sen näkevän.

Lopuksi voit pakottaa itsesi muistuttamaan. Valmista 8 unssin kuppi tai lasi, aseta hälytys jokaiselle tunnille (tai lyhyemmille väliajoille) ja täytä ja juo lasisi aina, kun herätys soi. 227 ml ei ole paljon ja voit juoda sen muutamassa Sekunnissa.

Vinkkejä veden juonnin tottumiseen

Juomaveden tekeminen tavaksi voi olla monimutkaisempaa kuin hälytyksen asettaminen ja vaatii enemmän vaivaa. Hälytysten asettaminen on erinomaista ja arvokasta, mutta tavat ovat yleensä alitajuisia tehtäviä eivätkä pakotettuja muistutuksia. Ensinnäkin, käytätkö muistutusta tai ajattelet sitä säännöllisesti, päätöksesi juoda vettä on yhteistä työtä.

Ajan myötä tämä vaatii vähemmän vaivaa ja siitä tulee enemmän tapa tai rutiini. Voit myös harkita päivittäisiä ohjelmia, kuten aterioita, TV-ohjelmia tai kokouksia juoma-ajan säätämiseksi, sillä tällaisten ohjelmien säännöllinen ajoittaminen auttaa kehittämään tottumuksia.

Kuten minkä tahansa uuden tavan kanssa, sinun on dokumentoitava, kuinka pääset lähemmäs tavoitettasi. Tallennatpa, muistatpa tai kirjoitat nämä tietueet mobiilisovelluksella, juomaveden saannin seuraaminen koko päivän ajan on tehokas motivaattori tavoitteesi saavuttamiseen. Joinakin päivinä, kun harjoittelet tätä rutiinia hyvin, huomaat, mitkä tekijät vaikuttivat menestykseen tai estivät sen. Loppujen lopuksi helpoin tapa juoda enemmän vettä on saada vettä ja nähdä se. Jos juomavesi on kaukana silmistäsi, unohdat sen.

Mistä tiedämme, olemmeko juoneet tarpeeksi vettä?

Turvallisin tapa juoda enemmän vettä on kontrolloida virtsaa. Virtsan värin tulee olla vaaleankeltaista tai kirkasta. Muita kuivumisen oireita ovat krooninen jano, huimaus, keskittymisvaikeudet ja paljon muuta, lehdessä julkaistun artikkelin mukaan. Ympäristötutkimus ja kansanterveys vuonna 2019.

Mitä tahansa menetelmää käytät veden juomiseen, varmista, että käytät oikeaa vesipulloa. Liika veden juominen on vähemmän ongelma terveille aikuisille, kun taas nestehukka on yleisempää. Jos epäilet tätä, on parempi tietää, että veden lisäämisestä ei ole haittaa.