Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka palauttaa Gmail-salasana!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Gmailin salasanan palauttaminen!

Epäilemättä Gmaililla ja myöhemmin lisätyillä ominaisuuksilla on monia sovelluksia elämässämme nykyään. Varsinkin kun voimme käyttää erilaisia ​​Google Drive -palveluita yhdellä tilillä. Aluksi ajateltiin, että muut käyttäjät eivät käyttäisi Gmailia kyberavaruussovellusten ja lähettimien kanssa, mutta Google on poistanut tämän ongelman tarjoamalla erilaisia ​​palveluita ja Google Drivea. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Gmail-salasanasi vaihdetaan ja palautetaan. Liity meihin opettamaan sinulle prosessi.

Gmailin salasanan palautus: Voinko saada unohdetun Gmail-salasanan?

Tämä opetusohjelma on hyödyllinen sinulle, jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka ovat toistuvasti luoneet uusia tilejä, koska he ovat unohtaneet tai vaihtaneet Gmail-salasanansa. Jotta voit kirjautua tilillesi ilman salasanaa, sinun on luonnollisesti oltava jo vahvistanut puhelinnumerosi. Kun siirryt Gmailin etusivulle, sinun on napsautettava “Unohditko sähköpostin salasanan” -vaihtoehtoa. Jos olet varma, että et muista salasanaasi, napsauta tästä pikakuvake. Tässä vaiheessa voit muuttaa Gmailin salasanan Noudattamalla tarvittavia vaiheita. Tätä varten sinun on annettava Gmail-osoitteesi. Seuraavaksi Google pyytää sinulta salasanaa. Sinun on napsautettava “Unohda” tai “Unohda” -osiota. Google tarjoaa sinulle erilaisia ​​palautusvaihtoehtoja.

Googlen vaihtoehdot

  • Jos Gmail-tilisi on toisella laitteella, laitteen nimi tulee näkyviin. Tämän jälkeen sähköposti lähetetään toiseen laitteeseen, johon pääset vahvistamalla haluamasi järjestelmän kautta.
  • Toinen ehdotettu vaihtoehto on, että Google lähettää vahvistuskoodin Gmailiin. Sinun on tarkasteltava ja syötettävä koodi toisesta laitteesta.
  • Kolmas ehdotettu tapa on käyttää matkapuhelinta. Tässä vaiheessa Google näyttää kaksi viimeistä Gmailille vahvistettua matkapuhelinnumeroa. Tämän puhelimen avulla voit palauttaa ja vaihtaa Gmail-salasanasi. Päätät itse, kuinka saat koodin tekstiviestillä tai soittamalla.
  • Jos sinulla ei ole pääsyä matkapuhelimeen, Google lähettää sinulle palautussähköpostin seuraavan 6 tunnin kuluessa.

On Suositeltavaa lisätä kelvollinen matkapuhelin Gmail-tiliisi ajoissa. Lisäksi, jos sinulla on tärkeä tili, säilytä se useissa laitteissa. Tämä helpottaa Gmail-salasanan vaihtamista.

Vaihda Gmail-salasana tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella.

Kaksi käytännöllistä turvatoimea tilien, erityisesti tärkeiden tilien, väärinkäytön estämiseksi ovat monimutkaisten salasanojen valinta tai vaihtaminen. Tietysti Google ilmoittaa sinulle pienimmistäkin muutoksista tiliisi, eikä sinun tarvitse huolehtia tilisi turvallisuudesta. Jos olet kuitenkin jakanut tilisi salasanan jonkun muun kanssa, on parasta vaihtaa Gmail-salasanasi mahdollisimman pian. Alla selitämme tietokoneen vaiheet.

ensimmäinen taso

Kirjaudu sisään Google-tilillesi. (Jos Gmailia ei ole tallennettu järjestelmään, voit käyttää tiliäsi antamalla osoitteesi ja salasanasi.)

toinen kerros

Nyt sinun on tehtävä asetukset. Jos Gmail-kielesi on persia, Asetukset-rataskuvake sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa. Jos Gmailin kieli on kuitenkin englanti, tämä kuvake on sivun oikeassa yläkulmassa. Klikkaa sitä.

kolmas taso

Jos napsautat rataskuvaketta, näet esimerkiksi taustan, tiheyden, postilaatikon jne. Nämä kohteet eivät koske Gmailin salasanan vaihtoa. Sinun on napsautettava “Näytä kaikki asetukset”.

Neljäs vaihe

Kun Asetukset avautuu, napsauta yläreunan työkalupalkissa Tilit ja tuonti tai Tili ja tuonti. “Muuta tilin asetuksia” -osiossa näet nyt “Vaihda salasana” tai “Vaihda salasana” -vaihtoehdon.

Vaihe viisi

Kun olet napsauttanut tätä vaihtoehtoa, sinun on vahvistettava uudelleen, että käytät tiliä. Siksi sinun on ensin syötettävä nykyinen Gmail-osoitteesi ja salasanasi.

Viimeisessä vaiheessa sinun on syötettävä Gmail-salasana kahdesti ja napsautettava “Vaihda salasana” tai “Vaihda salasana”.

Gmailin salasanan palautus onnistui.

Vaihda Gmail-salasana mobiililaitteella.

Yksi useisiin puhelimiin oletusarvoisesti asennetuista ohjelmista on Gmail. Android-puhelimissa monet sovellukset toimivat Google-tilisi kautta. Siksi on suositeltavaa aktivoida sovellus alusta alkaen, jotta sinulla on kopio Gmailista matkapuhelimeesi. Se, onko ohjelman kieli persia vai englanti, riippuu puhelimesi kielestä. Mutta ehdot, joita käytät Gmail-salasanan vaihtamiseen tässä ohjelmassa, ovat samat kuin tietokoneessa. Olemme selittäneet alla, kuinka voit vaihtaa Gmail-salasanasi matkapuhelimella.

ensimmäinen taso

Gmail-vaihtoehdot voivat näkyä kolmena pisteenä tai useana yhdensuuntaisena viivana sovelluksen ylä-, oikealla tai vasemmalla puolella. Klikkaa sitä. Alta näet asetusvaihtoehdon samalla vaihteistologolla.

toinen kerros

Gmailin avulla voit hallita useita Gmail-tilejä samanaikaisesti. Joten napsautettuasi “Asetukset”, jos sinulla on useita aktiivisia tilejä matkapuhelimellasi, sinun on valittava tili, jonka salasanan haluat vaihtaa.

Jos matkapuhelimellasi on vain yksi tili, syötä asetukset suoraan etkä tarvitse tätä vaihetta.

kolmas taso

Napsauta nyt kolmea pistettä näytön vasemmassa tai oikeassa yläkulmassa. Valitse Hallinnoi tiliä -vaihtoehto. Tässä vaiheessa, jos matkapuhelimellasi on useita tilejä, sinun on valittava niistä yksi.

Neljäs vaihe

Muutaman minuutin kuluttua siirryt uudelle sivulle, joka näyttää eri asetusvaihtoehdot. Vieritä oikealle tai vasemmalle yläpalkissa päästäksesi “Turvallisuus” -vaihtoehtoon. Klikkaa sitä.

Vaihe viisi

Ensimmäinen käytettävissä oleva vaihtoehto on salasana tällä sivulla ja “Kirjaudu sisään Googlella” -osiossa. Tässä osiossa näet, milloin viimeksi yritit vaihtaa Gmail-salasanasi. Kosketa samaa vaihtoehtoa.

Vaihe kuusi

Loppuprosessi on samanlainen kuin Gmail-salasanan vaihtaminen tietokoneella. Tämä tarkoittaa, että tässä vaiheessa sinun on vahvistettava, että sinulla on pääsy Google-tilillesi. Siksi olisi hyödyllistä, jos syötät nykyisen salasanan uudelleen. Google voi lähettää salasanan tilissä olevaan matkapuhelinnumeroon tällä hetkellä. Syötä koodi ja napsauta “Seuraava”.

Seitsemäs askel

Tässä vaiheessa näet viimeisen sivun, jossa sinun on syötettävä uusi salasana kahdesti ja napsauta “Vaihda salasana” -vaihtoehtoa. Gmailin salasanan palautus onnistui.

Diplomi

Joskus yksinkertaiset tehtävät, kuten Gmail-tilin salasanan vaihtaminen, voivat olla haastavia. Koska et ehkä tiedä tarkalleen mitä tehdä, ja vietät paljon aikaa vaihtoehtojen etsimiseen.