Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka palauttaa käytöstä poistettu Instagram-tili

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka palauttaa deaktivoitu Instagram-tili

Poista käytöstä tai poista käytöstä Instagram Sivu on yksi Instagram-käyttäjien pelottavimmista painajaisista. Kuvittele tilanne, jossa heräät aamulla ja menet iloisena Instagramiin katsomaan sivuasi, jolla on lähes miljoona seuraajaa, mutta saat suru-uutisen. Tilisi on poistettu käytöstä käyttöehtojemme rikkomisen vuoksi .

“Tässä tapauksessa et voi kirjautua sisään tilillesi etkä pääse käyttämään sitä.

Miksi Instagram poisti tilini käytöstä?

Yleensä Instagramin sivu on suljettu antoi kolme ensisijaisesti Syyt :

 1. Instagramin sääntöjen rikkominen
 2. Virhe, joka voi helposti johtaa vaatimuksesi hylkäämiseen, on epäonnistuminen
 3. VPN:ien käyttö

Mitä Instagram-sääntöjen rikkominen tarkoittaa?

Sosiaalinen verkosto Instagram on tehnyt itselleen mainetta Säännellä Ja ehdot käyttäjille, joita kaikkien on noudatettava. Juuri rekisteröityessäsi tähän sosiaaliseen verkostoon Instagram pyytää sinua lukemaan sen sisältämät käyttöehdot ja kirjautumaan sitten sisään tilillesi. Out of tämä linkki, Pääset Instagramin säännöt ja määräykset -sivulle.

Vastaanottaja tiivistää käyttää Traileri tai tykkää, Lähetä tekstityksiä, joissa mainitaan tekijänoikeus, seksuaalista sisältöä, Rasistinen ja vihapuhe, itsensä tai muiden häirintä, uhkailu, väkivaltaisten videoiden julkaiseminen, ostaminen tai myydä kiellettyjä tavaroita (Alkoholi, tupakka, aseet, eläimet jne.) ja vastaavat ovat kiellettyjä.

Kaikkien näiden tapausten joukossa on noudattamatta jättäminen Tekijänoikeus © Lakia pidetään yhtenä tärkeimmistä tekijöistä Iranin käyrien sulkemisessa.

Mikä on Instagramin tekijänoikeus?

Instagramin tekijänoikeudet kattavat kaiken tarjoamamme sisällön julkaisemisen Tehdä ei on oikeus julkaista tai oma eli kaikille ulkomaalaisille tai jopa iranilaisille Musiikki pala Elokuva, Sarjojen, taktiikoiden, videopelien tai muiden tuotettujen teosten julkaiseminen on sallittava. Muuten olemme rikkoneet Tekijänoikeus © Laki ja tilimme voidaan sulkea.

Tekijänoikeuslain vuoksi Iran on ei kunnioiteta, myös meitä tottunut on Leikkeet, sisältö Ja Psthayman musiikista, elokuvan osista tai muista tekijänoikeuksia loukkaavista kohteista Instagramissa.

Miksi joitain ruuveja ei ole kiinni, vaikka sääntöjä ei noudateta?

Olet ehkä huomannut, että jotkut käyttäjät ei Noudata Instagramin sääntöjä, mutta ne ovat toimineet hyvin pitkään. Tähän on useita syitä, joista tärkein on Instagramin käyttö botit Ja tekoäly sulkea sivuja ja seurata julkaistuja viestejä, Se on hyvin vaikea Sisällön tarkistaminen tällä tavalla ja on aina virheprosentti .

Siksi joskus sivu, jolla on Instagram-rikkomus, älä sulje ja suljettiin noudattamisesta huolimatta. Joissakin tapauksissa, kun tekoäly ei huomaa sivuston sääntöjen rikkomista, Raportit Käyttäjien antamat tiedot johtavat sivun sulkemiseen.

Kuinka voit kiertää tekijänoikeuksia?

Yksi parhaista tavoista estää ruuvin sulkeutuminen tekijänoikeuksien vuoksi on toimia seuraavasti: Määritä Teoksen valmistajan ja omistajan nimi postauksessa alaotsikko . Eli jos julkaiset sellaisen Pala Jos haluat kuulla musiikkia laulajalta, kirjoita postauksen otsikkoon, että musiikki kuuluu kyseiselle laulajalle, mieluiten mainita laulajan osoite. Monet asiantuntijat käyttävät tätä menetelmää myös kunnioittaakseen teoksen omistajaa vakuuttaa Instagram ei sulje sivuaan.

Tämä menetelmä ei tietenkään ole luotettavasti Kaiken kaikkiaan on ollut monia tapauksia, joissa sivusto suljettiin tällä tavalla pitkän toimintajakson jälkeen ja sen omistajien kaikki ponnistelut ovat olleet turhia. Jos aiot nostaa ruuvia Oikein Ja laillinen Muuten, on parempi olla ottamatta tätä Vaara tällä menetelmällä.

Miksi sivuni on poistettu käytöstä, jos kaikkia sääntöjä noudatetaan?

Mutta joskus, vaikka et olisi tehnyt mitään sääntöjen vastaista, Instagram liikuntarajoitteinen tilisi. Se voi johtua Instagramista Virhe .

Jos esimerkiksi julkaiset paljon lähetettyjä kuvia lyhyessä ajassa ja niiden sisältö on sellainen, että Instagram sekoittaa ne Roskaposti On mahdollista, että tilisi poistetaan käytöstä. Tai seuraa suurta määrää käyttäjiä lyhyessä ajassa. Tässä tapauksessa siitä ilmoitetaan epäilyttävä Instagramista.

Tekoäly tai robotit voivat julkaista Instagramissa Virhe sisältää rikkoa sääntöjä Tunnista tämä sivu ja poista se käytöstä. Joskus kuitenkin tapahtuu virheitä.

Vaikuttaako VPN:n käyttö Instagram-tilisi sulkemiseen?

Toinen syy Instagram-tilin sulkemiseen on usean käyttö VPN:t ja yhdistäminen eri tileille eri palvelin . Monet käyttäjät väittävät edelleen tämän noudattaminen kaikki lait, Instagram-tilit paketti on ollut. Lukuun ottamatta mahdollisuutta, että sivu suljetaan tekoälyvirheiden vuoksi, käyttö VPN on toinen tärkeä syy tilin sulkemiseen.

Kun käyttäjät muodostavat yhteyden tililleen useiden VPN-verkkojen ja eri palvelimien kautta lyhyen aikaa, Instagram tunnistaa heidät robotti ja sulkee sivunsa.

Voit estää tämän sulkemalla Suodattimen katkaisija Kun kirjaudut sisään Instagramiin tai käytät laadukasta VPN:ää ja palvelinta yhteyden muodostamiseen Instagramiin, jotta Instagram ei hämmentyisi yhdistämällä useisiin palvelimiin.

Kuinka palauttaa ei-aktiivinen Instagram-tili VPN: n käytön vuoksi (suositus)

Toistaiseksi olemme tulleet siihen tulokseen, että Instagram-tilin sulkeminen on totta kolme ensisijaisesti Syyt : 1- Instagram-sääntöjen noudattamatta jättäminen 2- väärät robotit ja tämän sosiaalisen verkoston tekoäly 3- VPN-verkkojen käyttö

Jos et riko sääntöjä Instagram ja uskot, että sivusi on suljettu suodattimen katkaisijan toistuvan käytön vuoksi, sinun tulee kokeilla seuraavaa menetelmä Näin palautat deaktivoidun Instagram-tilisi:

Ensinnäkin meidän on sanottava, että tämä menetelmä on saavutettu kokeellinen ja se ei ehkä ole tehokas kaikille, mutta sen kokeileminen on ehdottomasti harmittomia ja ilmainen.

Tämä menetelmä edellyttää, että käytät a toissijainen Älypuhelin tai tabletti kirjautuaksesi tilillesi.

Tietenkin sitä Toissijainen laite Sinun on täytettävä nämä kolme ehtoa kirjautuaksesi tilillesi:

 1. Ei koskaan kytkeä lisää Instagram-tilillesi.
 2. Älä koskaan yhdistä laitteeseen Internet jota käytit kirjautuessasi tilillesi puhelimellasi tai tietokoneellasi.
 3. se on VPN on ulkona.

Tyypillisesti nämä kolme ehtoa koskevat ystäviesi puhelimia: Voit käyttää ystäviesi matkapuhelimia tai tabletteja.

Tämä menetelmä edellyttää, että kirjaudut tilillesi (sisäänkirjautuminen) matkapuhelimella tai tabletilla. Kännykkä, matkapuhelin tai Sähköposti määrä Kirjoita Rekisteröinti-osioon sama numero tai sähköpostiosoite, jonka annoit tilin luomisen yhteydessä ja odota vahvistuskoodia varten numeroon tai lähetä sähköpostisi. Kun olet syöttänyt koodin, sinut yhdistetään helposti tiliisi.

Se riittää tilisi käytettävissä, kirjaudu nyt ulos tästä toissijaisesta laitteesta (Kirjaudu ulos) ja kirjaudu sisään tilillesi puhelimellasi tai tabletillasi ilman suodatinkytkintä. Varo, ettet tee Kytke suodatinkytkin päälle uudelleen kun kirjaudut sisään Instagramiin tai käytät ainakin VPN:ää ja tiettyä palvelinta kirjautuaksesi Instagramiin.

Jos tilisi kuitenkin suljetaan rikkomusten tai epäoikeudenmukaisuuden vuoksi, sinun tulee käyttää seuraavia kolmea tapaa:

Ensimmäinen tapa on palauttaa estetty tili Instagramissa sääntöjen rikkomisen vuoksi

Ennen kuin selitämme vaiheet, on hyvä tietää, että näiden vaiheiden noudattaminen ei tarkoita Instagram-sivusi palautumista 100 %:iin ja on mahdollista, että se on pysyvästi passiivinen.

Toisaalta alla olevien vaiheiden toistaminen tietyn ajan voi lisätä sivun pomppimisen mahdollisuuksia. Kuten aiemmin mainittiin, tekoäly ja Instagram-botit poistavat tilin käytöstä. Joten kun haet tilisi avaamista, ilmoitat itse asiassa, että sivusi tulee uudelleen näkyviin. Tässä tapauksessa, jos olet rikkonut sääntöjä viesteissäsi, sivun palautusmahdollisuus on lähes nolla.

Jos robotit tai Instagram AI kuitenkin sulkivat sivusi vahingossa, on mahdollista, että sivu palautetaan. Tilin palautusaika on joillakin 3 päivää ja toisilla jopa 20 päivää.

Voit kuitenkin testata mahdollisuuksiasi palauttaa ei-aktiivinen tilisi noudattamalla alla olevia ohjeita huolellisesti.

 1. Jos kirjaudut sisään Instagram-sovellukseen ja saat viestin: Tilisi on poistettu käytöstä käyttöehtojemme rikkomisen vuoksi ”, valitse ”Lisätietoja” sen sijaan, että napsautat ”OK”.
 1. Valitse avautuvalla uudella sivulla Jaa.
 2. Seuraavassa vaiheessa “Jos uskot, että tilisi on poistettu käytöstä vahingossa” -osiossa on kaksi vaihtoehtoa: “Kyllä” ja “Ei”. Jos tilisi on työ, valitse “Kyllä” ja jos se on henkilökohtainen, valitse “Ei”.

 1. Seuraavat vaiheet Instagram-tilisi palauttamiseksi edellyttävät, että sinun on täytettävä vaaditut tiedot järjestyksessä. Valitse oikea nimesi ensimmäiseen kenttään, käyttäjätunnuksesi toiseen kenttään, sähköpostiosoitteesi kolmanteen kenttään ja valitse “USA” “Valittu maa” -osiossa.
 2. Jos sinua pyydetään lataamaan tiedosto tässä vaiheessa, jätä se huomiotta.
 3. Sinun pitäisi saada sähköposti Instagramista muutaman tunnin sisällä. Tässä sähköpostissa sinua pyydetään kirjoittamaan käsin sähköpostissa mainittu koodi sekä käyttäjätunnuksesi ja nimesi paperille ja ottamaan valokuva pitäen sitä kädessäsi. Kasvosi pitäisi näkyä tässä kuvassa. Lähetä kuva heti vastauksen jälkeen.
 4. Sen jälkeen sinulta kysytään sähköpostissa, liittyykö tilisi työhön ja työhön liittyvät asiakirjat lähetetään tiedostoon.
 5. Noudata näitä ohjeita kahdesti päivässä ja odota tilin uudelleenaktivointiviestiä sähköpostitse.

Toinen tapa on palauttaa ei-aktiivinen Instagram-tili sääntöjen rikkomisen vuoksi

Toinen menetelmä on itse asiassa yhteenveto ensimmäisestä menetelmästä. Instagram loi äskettäin sivun, jolla kuka tahansa tämän sosiaalisen verkoston käyttäjä, joka jostain syystä törmää viestin, voi käyttää sitä. Tilisi on poistettu käytöstä käyttöehtojemme rikkomisen vuoksi ” voi käyttää tätä sivustoa ongelmien ratkaisemiseen. Seuraa tiliäsi.

Tätä sivua käytetään poistetun tilin palauttamiseen Instagramissa, ja sinun on syötettävä tilitietosi sinne.

Tämän sivun tiedot ovat lähes samat kuin ensimmäisessä menetelmässä.

 1. Sisään tullessa tämä linkki, Siirryt tämän sosiaalisen verkoston erityissivulle auttaaksesi ihmisiä, joiden Instagram-tili on poistettu käytöstä.
 2. Tälle sivulle sinun on syötettävä sivun tiedot, kuten ensimmäinen menetelmä. Ero tämän sivun ja edellisen menetelmän välillä on kuitenkin se, että sinun ei tarvitse lähettää valokuvaasi tänne.Instagram-tili poistettu käytöstä
 3. Jos täytät tämän sivun, pyyntösi rekisteröidään ja Instagram lähettää sinulle sähköpostin piakkoin.
 4. Instagram-sähköpostisi sisältö voi vaihdella Instagram-sivusi ehtojen mukaan. Mutta joka tapauksessa useimmille ihmisille lähetettävä sähköposti sisältää koodin, koska edellisen menetelmän vaiheessa viisi sinun on kirjoitettava tämä koodi, nimesi ja tilisi käyttäjätunnus paperille ja valokuva itsestäsi.
 5. Seuraavaksi sinun on toistettava tämä valokuva uudelleen tätä sähköpostia varten ja odotettava vastausta. Jos ensimmäinen menetelmä ei toimi, tämä menetelmä todennäköisesti korjaa tiliongelmasi.

Kolmas tapa on palauttaa käytöstä poistettu tili Instagramissa sääntöjen rikkomisen vuoksi

Kolmas tapa palauttaa käytöstä poistettu Instagram-tili on hyvin samanlainen kuin ensimmäinen menetelmä, mutta tämä menetelmä edellyttää toisen sivun täyttämistä tavoitteesi saavuttamiseksi. Jostain syystä Instagramissa on kaksi sivua poistettujen tilien palauttamiseksi. Tällä sivustolla on Sisältö on samanlainen kuin toisessa menetelmässä ilmoittamamme, joista vain osa on erilaisia.

 1. Sinun tulee kirjoittaa nimesi tämän sivun ensimmäiseen kenttään.
 2. Kirjoita Instagram-tilisi toiseen käyttäjätunnuskenttään.
 3. Syötä kolmanteen kenttään tilisi sähköpostiosoite ja neljänteen kenttään Instagram-tiliisi yhdistetty matkapuhelin. (Jos et antanut matkapuhelinnumeroa rekisteröityessäsi, jätä neljäs kenttä tyhjäksi.)Palauta Instagram-tili
 4. Viimeisessä kentässä sinun tulee selittää, että Instagram-tilisi on poistettu käytöstä, haluat palauttaa Instagram-tilisi ja tarvitset apua.
 5. Sen jälkeen sinun on odotettava uudelleen sähköpostiviestiä Facebookista, joka lähettää sinulle koodin. Ota sitten valokuva itsestäsi paperilla, joka sisältää tämän koodin, nimesi ja käyttäjätunnuksesi, ja lähetät sähköpostin vastauksena.

Saattaa olla hyödyllistä tietää seuraavat asiat:

 • Täältä voit muodostaa yhteyden Facebookiin pikakuvake ja kerro ongelmastasi. Kommunikointi Facebookin kautta voi olla tehokkaampaa kuin itse Instagramin kautta.
 • Jos et saa vastausta Instagramista, lähetä sähköpostia useita kertoja [email protected] ja selitä ongelmasi sillä, että tilisi suljettiin ilman syytä.
 • Jos et saa tiliäsi takaisin 2–3 viikon kuluessa näiden toimenpiteiden avulla, harkitse uuden tilin luomista!

Mitä mieltä olet tästä artikkelista? Jos olet aktivoinut ei-aktiivisen Instagram-tilisi uudelleen, jaa kokemuksesi kanssamme kommenttiosiossa.