Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka palauttaa tiedot tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Androidissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tietojen palauttaminen tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Androidissa

Voidaanko tiedot palauttaa tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Androidissa? Tässä artikkelissa vastaamme tähän usein kysyttyyn kysymykseen.

Jos sinulla on vakavia ongelmia Android-puhelimesi tai -laitteesi kanssa tai haluat myydä sen, tehdasasetusten palautus voi olla tarpeen. Tässä artikkelissa opit Android-puhelimen tehdasasetusten palauttamisen. Kuvaamme myös mahdollisuutta palauttaa tiedot nollauksen jälkeen.

Mikä on tehdasasetusten palautus?

Tehdasasetusten palautus on prosessi, joka suoritetaan laitteella, kuten puhelimella tai tabletilla. Kaikki laitteeseen tallennetut henkilökohtaiset tiedot poistetaan ja palautetaan alkuperäiseen tilaan ja tehdasasetuksiin; Siksi tätä prosessia kutsutaan tehdasasetusten palauttamiseksi.

Miksi tarvitsemme tehdasasetusten palautuksen?

Android-laitteiden tehdasasetusten palautus tapahtuu useista syistä. Jos haluat myydä laitteesi, et aluksi halua, että ostaja pääsee käsiksi tietoihisi. Siksi sinun tulee aina palauttaa tehdasasetukset ennen kuin myyt laitteen toiselle.

Toiseksi, olet saattanut käyttää laitetta jonkin aikaa ja nyt kohtaat joukon käyttämättömiä sovelluksia ja hidasta puhelimen nopeutta. Tässä tapauksessa tehdasasetusten palautus voi palauttaa kaiken alkuperäiseen, puhtaaseen tilaan ja nopeuttaa laitettasi. Tehdasasetusten palauttamisen jälkeen voit asentaa suosikkisovelluksesi uudelleen. Laitteessa saattaa olla ratkaisematon ohjelmisto-ongelma. Tässä tapauksessa tehdasasetusten palautus voi olla ratkaisu.

Strategia Android-laitteen tehdasasetusten palauttamiseksi

Android-laitteet tarjoavat käyttäjille erilaisia ​​tehdasasetusten palautusvaihtoehtoja. Siksi voit helposti suorittaa tämän prosessin. Ennen kuin nollaat, varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tärkeät tiedot Android-laitteellasi. Voit myös haluta varmuuskopioida suosikkiasetuksesi ja -sovelluksesi varmistaaksesi, että kuvat, videot ja musiikki tallennetaan niihin Google Cloud. Voit palauttaa Google Pixelin tai minkä tahansa muun Android-laitteen tehdasasetukset seuraavasti:

  1. Siirry Android-laitteesi Asetukset-osioon.
  2. Vieritä valikon alaosaan ja valitse Järjestelmä.
  3. Tässä on luettelo asetuksista ja vaihtoehdoista, joiden avulla voit tarkastella lisäasetuksia kohdassa Lisäasetukset. Napauta Lisäasetukset.
  4. Valitse nyt Palauta asetukset.

5. Tässä valikossa näet vaihtoehdon nimeltä “Poista kaikki tiedot (tehdasasetusten palautus)”. Napauta sitä.

6. Näet vahvistussivun nimeltä “Poista kaikki tiedot (tehdasasetusten palautus)”. Tämä sivu varoittaa, että kaikki tietosi, mukaan lukien Google-tilisi, sovellus- ja järjestelmäasetukset, ladatut sovellukset, musiikki, kuvat ja muut tiedot poistetaan.

Tällä sivulla näkyy myös, mille tilille olet kirjautunut sisään laitteellesi. Tämä tili voi sisältää Google-tilejä ja muita tilejä, kuten Telegram, Microsoft ja WhatsApp.

7. Jos olet varma, että haluat suorittaa nollauksen, voit napsauttaa “Poista kaikki” -painiketta tämän sivun alaosassa.

8. Laite pyytää sinua antamaan salasanasi tai PIN-koodisi. Napauta tämän vaiheen jälkeen Seuraava.

9. Vahvista poisto Napauttamalla Poista kaikki.

10. Tämä aloittaa tehdasasetusten palautusprosessin.

Samsung Galaxy -laitteen tehdasasetusten palautus

Tehdasasetusten palautusprosessi on hieman erilainen Samsung-laitteissa. Noudata seuraavia 11 vaihetta Samsung-älypuhelimessa, jossa on Android:

  1. Siirry Samsung-puhelimesi Asetukset-osioon.
  2. Vieritä alas löytääksesi osion nimeltä “Yleinen hallinta”. Vanhemmissa laitteissa tämän osion nimi on “Järjestelmä”.
  3. Napauta Nollaa.
  4. Muutama nollausvaihtoehto tulee näkyviin. Napauta ”Tehdasasetusten palautus” palauttaaksesi Samsung-laitteen tehdasasetukset.
  5. Ennen kuin nollaat puhelimen, näet vahvistusnäytön, jossa selitetään, että tiedot poistetaan nollausprosessin aikana. Näet myös luettelon laitteelta poistetuista Sovelluksista ja tileistä, joihin olet kirjautunut.
  6. Jos olet varma nollauksesta, vieritä näytön alaosaan ja paina nollauspainiketta.
  7. Siten tehdasasetusten palautusprosessi suoritetaan. Kun olet nollannut laitteen, voit käyttää sitä uutena laitteena.

Onko mahdollista nollata puhelin vahingossa?

Tehdasasetusten palauttamisella voi olla erilaisia ​​seurauksia; Kuten ohjelmistokehittäjät vakuuttavat, tehdasasetusten palauttaminen vahingossa on mahdotonta. Tehdasasetusten palauttamiseksi ja tietojen poistamiseksi sinun on suoritettava useita vaiheita ja annettava salasanasi ennen poistoprosessia. Tämän lausunnon mukaan puhelimesi on edelleen mahdollista nollata vahingossa, jos et ole tietoinen siitä ja näpertelet asetuksia. Tällaisissa tapauksissa kaikki tiedot menetetään, etkä voi kääntää aikaa taaksepäin, mutta on olemassa tapa palauttaa tiedot.

Voidaanko tiedot palauttaa tehdasasetusten palauttamisen jälkeen?

Voidaanko tiedot palauttaa tehdasasetusten palauttamisen jälkeen? Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on: kyllä. Usein oletetaan, että tehdasasetusten palauttamisen jälkeen tiedot poistetaan kokonaan laitteesta, eikä niitä voi enää käyttää. Tämä ei kuitenkaan välttämättä pidä paikkaansa.

Tiedot voidaan palauttaa tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos nollaat vahingossa ja haluat palauttaa tietosi. Mutta jos tiedot on suojattu.

Sisäänrakennettu Android-salaus tietojen suojaamiseksi

Vuosia sitten Android-laitteilla ei ollut vakiosalausta. Tämä mahdollisti joidenkin tietojen käytön laitteen muistista tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Kadonneiden tietojen, kuten yhteystietojen, tekstien tai kuvien, palauttamiseen on useita työkaluja. Sinun on kuitenkin salattava laitteesi ennen tehdasasetusten palauttamista tietojesi suojaamiseksi.

Android 6 Marshmallowista lähtien Android-laitteilla on kuitenkin vakiosalaus. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia poistettujen tietojen käyttämisestä. Vaikka tiedot voivat poimia poistetut tiedostot laitteesta, ne ovat salattuja, eikä kukaan muu voi lukea niitä.

pilvituki; Etu vai haitta?

Salaus ei tarkoita tietojen tuhoamista. Useimmat palvelut käyttävät jonkinlaista pilvitukea. Nämä varmuuskopiot tallentavat käyttäjätiedot verkkoon. Esimerkiksi Google-tilisi voi synkronoida Android-laitteesi tiedot.

Näitä tietoja ovat sovellustiedot, kalenteri, selaintiedot (jos käytät Chromea), yhteystiedot, muut Google Drive- tai Google Docs -tiedostot ja Gmail-tiedot. Kun ääni- ja videotietosi tallennetaan automaattisesti pilveen, kuvien palauttaminen tehdasasetusten palautuksen jälkeen on helppoa. Vaikka pilvitallennus on erittäin turvallista, turvallisuusongelmia on edelleen. Pilvitietoturva on lisääntynyt dramaattisesti viime vuosina, mutta voit varmistaa pilviturvallisuuden toimenpiteillä.

Kuinka tuhota Android-laitteen tiedot?

Jos haluat varmistaa, että tietosi eivät ole enää käytettävissä tehdasasetusten palauttamisen jälkeen, jotkin työkalut voivat korvata alkuperäisten tietojen jätetiedot. Tämä tekee henkilökohtaisista tiedostoista täysin käyttökelvottomia. Voit tehdä tämän käyttämällä Shreddit-sovellusta. Tämä sovellus poistaa tiedot laitteen ulkoisesta muistista ja tallennustilasta. Varmista, että laitteesi on salattu ennen sovelluksen käyttöä. Lataa sitten sovellus ja suorita tehdasasetusten palautusprosessi. Tämä poistaa kaikki tiedot laitteesta ja voit myydä laitteesi turvallisesti.

Diplomi

Kun kiinnität huomiota yllä oleviin kohtiin ja palautat laitteen tehdasasetuksiin, voit lisätä laitteesi nopeutta merkittävästi. Laitteen nollaus ei kuitenkaan välttämättä tarkoita henkilötietojen poistamista. Jos haluat myydä laitteesi, sinun on suoritettava lisätoimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi. Sovellukset, kuten Shreddit, tuhoavat tiedot ennen nollausta. Jotta kukaan ei voi voittaa häntä takaisin. Tehdasasetusten palautus voi myös olla hyvä tapa korjata puhelimen ohjelmisto-ongelmia. Ennen kuin nollaat laitteen, varmista tietysti, että olet kokeillut kaikkia muita vaihtoehtoja. Jos nollaat laitteesi vahingossa, voit palauttaa kuvat ja tiedostot.