Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka peruutan Tinder Gold -tilaukseni?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka peruutan Tinder Gold -tilaukseni?

Tinder on ylivoimaisesti suosituin deittailusovellus maailmassa, ja sitä on ladattu yli 300 miljoonaa kertaa sen julkaisun vuonna 2012 jälkeen. Niin paljon, että pyyhkäisystä on tullut synonyymi verkkotreffille. Jo ennestään vaikuttavan ominaisuusluettelonsa lisäksi Tinderillä on myös kolme maksullista tilausta, jotka antavat sinulle lisäetuja, nimittäin Plus, Gold ja Platinum, jotka antavat sinulle paljon enemmän hallintaa siihen, mitä näet ja pyyhkäisee, sekä profiilisi ulkoasua. muille Ihmiset alustalla.

Tinderin julkaisun jälkeen on ilmestynyt lukuisia online-treffisovelluksia, mutta yksikään niistä ei ole pystynyt kilpailemaan Tinderin kanssa maailmanlaajuisella alustalla.

Jos tilaus ei kuitenkaan jostain syystä toiminut sinulle tai olet yksi harvoista, jotka eivät näytä edes tarvitsevan sitä kymmenen ensimmäisen päivän jälkeen, voit peruuttaa Tinder-tilauksesi milloin tahansa.

Joten jos sinun on peruutettava Tinder Gold -tilauksesi, voit tehdä sen seuraavasti. Tämä menetelmä toimii myös Tinder Plusissa ja Platinumissa.

Lue myös: Tinder Plus vs. Tinder Gold vs. Tinder Platinum: Mikä on ero?

Tilauksen peruuttaminen on itse asiassa melko yksinkertainen tehtävä. Peruuta Tinder Gold-, Plus- tai Platinum-tilauksesi Noudattamalla alla olevia ohjeita.

  • Suuntaa kohti Google Play Kauppa.
  • Avaa valikko Napauttamalla Hampurilainen menu Kuvake (kolme vaakaviivaa).
  • Napauta sitten Tilaukset.
  • Näpäytä Tinder Tilaus.
  • Täältä näet kaikki tiedot tilauksestasi, mahdollisuus päivittää maksutapasi ja myös mahdollisuus peruuttaa se.

Jos käytät Tinderiä iPhonessa, voit peruuttaa tilauksen puhelimellasi Asetukset > Apple ID > Tilaukset > Tinder. Ja tilauksesi peruuttaminen on niin helppoa. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset sitä uudelleen, voit aina tehdä uuden tilauksen.

Lue myös: Kuinka hallita tilauksia iPhonessa?