Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka piilotan välilehdet Chromessa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka piilottaa välilehdet Chromessa?

.Chrome on ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja se on ylivoimaisesti yksi markkinoiden parhaista selaimista. Se tarjoaa melko kattavan selauskokemuksen erilaisilla ominaisuuksilla teemoista kolmannen osapuolen laajennuksiin lähes kaikkeen mitä tarvitset.

Tässä Artikkelissa puhumme välilehtien piilottamisesta Chromessa.

Lue myös: Kuinka korjata Aw Snap -virhe Chromessa pysyvästi?

Chromessa on kolme tapaa piilottaa välilehdet.

Yksi helpoimmista ja tehokkaimmista tavoista piilottaa välilehdet Chromessa on siirtyä koko näytön tilaan. Voit tehdä tämän joko oikeassa yläkulmassa olevasta asetusvalikosta F11-näppäimellä.

Tämä asettaa käyttämäsi verkkosivuston koko näytön tilaan ja piilottaa välilehdet. Paina sitten F11-näppäintä uudelleen.

Voit myös käyttää kolmannen osapuolen laajennuksia, kuten: Paniikki nappi, Piilota välilehdet tai Tile Tabs WE piilottaa tai hallita välilehtiä halutessasi. Varmista, että olet tallentanut kaikki aktiiviset työt välilehtiin ennen niiden piilottamista, sillä välilehdet latautuvat uudelleen, kun ne tulevat näkyviin.

Vaihe 1: Suuntaa kohti Paniikkipainike Chrome App Store -sivu ja napsauta Lisää Chromeen.

Kuinka piilotan välilehdet Chromessa?  |  Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 2: Napsauta pyydettäessä Lisää laajennus Napsauta avautuvassa ponnahdusikkunassa painiketta.

Kuinka piilotan välilehdet Chromessa?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka piilotan välilehdet Chromessa?  |  Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 3: Jos haluat piilottaa välilehdet, napsauta työkalupalkin Paniikkipainike -kuvaketta ja olet valmis.

Kuinka piilotan välilehdet Chromessa?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka piilotan välilehdet Chromessa?  |  Rehellinen. Tekniikka

Toinen Vaihtoehto välilehtien piilottamiseen on piilottaa välilehden nimi kiinnittämällä se. Välilehden kiinnittäminen siirtää sen välilehtipalkin vasempaan reunaan ja näyttää vain sivuston suosikkikuvakkeen välilehden koko nimen sijaan.

Lue myös: Kriittinen virhe Google Chromessa: 4 korjausta

nv-author-imagenv-author-image

Yadullah Abidi

Yadullah on valmistunut tietojenkäsittelytieteestä ja kirjoittaa/leikkaa/filmaa/koodaa kaikkea kyberturvallisuuteen, pelaamiseen ja teknisiin laitteisiin liittyvää. Jos ei, hän suoratoistaa itseään ajamassa virtuaalisia autoja. Vuodesta 2018 lähtien hän on kirjoittanut ja raportoinut teknologiasta ja kyberturvallisuudesta verkkosivustoilla, kuten Candid.Technology ja MakeUseOf. Voit ottaa häneen yhteyttä täältä: [email protected].