Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistaa Instagram käytöstä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa Instagram käytöstä

Jos et halua poistaa Instagram-tiliäsi kokonaan, Instagramin tilapäinen deaktivointi voi auttaa vähentämään Sovelluksessa käyttämääsi aikaa tai antaa sinulle aikaa päättää tilisi poistamisesta.

Tilin poistaminen käytöstä piilottaa profiilisi muilta käyttäjiltä ja näyttää siltä, ​​​​että tiliäsi ei ole olemassa. Et voi mitenkään näyttää muille, että olet väliaikaisesti poistanut profiilisi käytöstä tai poistanut sen pysyvästi.

Voit myös poistaa Instagramin käytöstä niin kauan kuin haluat. Jos kirjaudut sisään uudelleen viikon, kolmen kuukauden tai vuoden kuluttua, tilisi on sama kuin se, jonka jätit.

Instagram-tilisi deaktivointi on erittäin helppoa. Alla olevissa vaiheissa olemme selittäneet, kuinka Instagram-tili poistetaan käytöstä työpöytäselaimella. Nämä vaiheet ovat samat kuin kaikki vaiheet, jotka sinun on suoritettava puhelimen selaimessa.

Poista Instagram-tilisi väliaikaisesti käytöstä tai poista se käytöstä

Jos haluat deaktivoida Instagram-tilin, esimerkiksi poistaaksesi sen pysyvästi, sinun on käytettävä verkkoversiota, etkä voi tehdä sitä Sovelluksen kautta. Sillä ei ole väliä, käytätkö mobiiliselainta vai työpöytäselainta. Poista tilisi käytöstä seuraavasti:

  • Mene Instagram ja kirjaudu sisään tilillesi.
  • Napsauta profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse asetukset.
  • Vieritä alas ja napsauta Poista tilini tilapäisesti käytöstä sivun lopussa.

  • Napsauta seuraavalla sivulla vieressä olevaa valintaikkunaa Miksi poistat tilisi käytöstä? ja valitse luettelosta syy Instagram-tilisi deaktivoimiseen.
  • Jos et löydä etsimääsi vaihtoehtoa, voit valita Jotain muuta.
  • Kirjoita tilisi salasana uudelleen ja napsauta Poista tili väliaikaisesti käytöstä seuraavassa valintaikkunassa.

Poista Instagram-tili käytöstä

Tämä poistaa tilisi väliaikaisesti käytöstä.

Voit aktivoida tilisi uudelleen milloin tahansa kirjautumalla uudelleen sisään selaimen tai sovelluksen kautta. Huomaa, että voit poistaa tilin käytöstä vain kerran viikossa.

Jos poistat tilisi käytöstä kerran ja kirjaudut sisään uudelleen viikon aikana, tiliä ei voi poistaa käytöstä enintään seitsemään päivään.

Sisällysluettelo