Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistaa käyttäjiä PS4:llä [PlayStation 4]

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Käyttäjien poistaminen PS4:stä [PlayStation 4]

PlayStation 4:n avulla omistajat voivat luoda niin monta käyttäjätiliä kuin haluavat. Jos sinulla on kuitenkin liian monta käyttäjää PS4:llä, saatat kohdata tallennusongelmia, koska tilaa on rajoitetusti. Näin voit poistaa käyttäjätilin, jota ei käytetä usein konsolissasi. Käyttäjätilin poistaminen järjestelmästä poistaa sen vain PS4-konsolistasi. Käyttäjätili pysyy PlayStation Networkissa. Joten jos haluat käyttää poistettua tiliä, voit kirjautua sisään samalla tilillä uudella konsolilla. Jos kuitenkin haluat poistaa käyttäjätilin kokonaan, sinun on peruutettava se PlayStation Networkissa. Lue tämä opas oppiaksesi poistamaan käyttäjiä PS4:llä.

Kuinka poistaa käyttäjiä PS4:llä

1. Ensinnäkin käynnistää PlayStation 4 -konsoli.

2. Napsauta asetukset Kuvake kojelaudalta.

3. Valitse Seuraava Kirjautumisasetukset asetusvalikosta.

4. Napauta Käyttäjien hallinta avattavasta valikosta.

5. Nyt löydät kaksi vaihtoehtoa käyttäjien hallintasivulta. Yksi on luo käyttäjä ja toinen on poista käyttäjä.

6. Jos haluat poistaa käyttäjän PS4:stä, napsauta poista käyttäjä Mahdollisuus.

PS4:llä napauta

7. Valitse sitten käyttäjä, jonka haluat poistaa, ja napauta Poistaa Painike.

Napsauta

8. Lopuksi Käyttäjätili poistetaan PlayStation 4 -konsolistasi.

Liittyvät: Kuinka poistaa pelejä PS4:llä

Kuinka vaihtaa ensisijainen PS4-käyttäjätili

Sinun on deaktivoitava nykyinen ensisijainen PS4-tili, jotta voit vaihtaa käyttäjätilin ensisijaiseksi PlayStation 4 -tiliksi.

Vaiheet ensisijaisen PS4-tilin poistamiseksi käytöstä

1. Siirry kohtaan asetukset PlayStation 4:n valikko.

2. Valitse Tilin hallinta Asetukset-valikosta.

3. No, Rekisteröinti PlayStation Network -tilisi kanssa.

4. Valitse sitten Aktivoi ensisijaisena PS4:nä Mahdollisuus.

Napsauta

5. Napsauta lopuksi Poista käytöstä Napsauta painiketta poistaaksesi ensisijaisen PS4-tilin käytöstä.

Kuinka luoda käyttäjätili PS4:n ensisijaiselle tilille

1. Ensinnäkin Rekisteröinti tilin kanssa, jonka haluat luoda PS4:n ensisijainen tili.

2. Siirry kohtaan asetukset ja napsauta Tilin hallinta Laatta.

3. Valitse Aktivoi ensisijaisena PS4:nä tilinhallintavalikosta.

    Valitse

4. Valitse käyttäjätili Haluat vaihtaa Ensisijaiseen PS4-tiliin.

5. Lopuksi käyttäjätili vaihtuu ensisijaiseksi PS4-tiliksi.

Yllä oleva vaihe on helppo tapa poistaa käyttäjät PS4:llä. Muista kuitenkin, että ennen käyttäjätilin poistamista muista varmuuskopioida kyseisen käyttäjätilin tallennetut pelitiedot, jos haluat käyttää samaa tiliä jatkossa.

Liittyvät: Kuinka yhdistää PS4-ohjain iPhoneen

Usein Kysytyt Kysymykset

Voinko poistaa käyttäjätilin PlayStation 4:stä?

Kyllä, voit poistaa käyttäjätilejä PlayStation 4:llä.

Mitä tapahtuu, jos poistat käyttäjätilin?

Kun poistat käyttäjätilin PS4:stä, kyseiseen tiliin liittyvät tallennetut pelitiedot ja kuvakaappaukset poistetaan. Ja käyttäjätilillä ostetut sovellukset ja pelit muuttuvat passiivisiksi. Kuitenkin, jos myös toisella PS4:n käyttäjällä on materiaalin lisenssi, sovellukset ja pelit pysyvät aktiivisina.