Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistaa YouTube-mainokset mobiililaitteilla ja tietokoneilla

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube-mainosten poistaminen mobiililaitteista ja tietokoneista

YouTube on ilmainen palvelu, joka jatkaa toimintaansa mainosdollareilla. Mainoksia näytetään YouTubessa laajasti ja eri tavoin, ja tilastot osoittavat, että tämä Googlen omistama alusta ansaitsee mainoksista kymmeniä miljardeja dollareita vuosittain.

YouTubella on yli kaksi miljardia kuukausittaista käyttäjää, mikä tekee siitä houkuttelevan alustan mainosyrityksille. Jos mainoksia kuitenkin näytetään liikaa tai ne häiritsevät, ne voivat sulkea käyttäjiä. Useat YouTube-käyttäjät sijoittavat videoihinsa useita mainoksia lisätäkseen tulojaan, mikä johtaa käyttäjien turhautumiseen ja saattaa monet poistamaan YouTube-tilinsä.

Onneksi YouTube-mainosten poistaminen ei ole vaikeaa, ja videosisällön katsomisesta voidaan tehdä kiinnostavampaa useilla tavoilla.

Sillä välin muista, että mainonta on yksi tärkeimmistä tavoista YouTube-sisällöntuottajille ansaita rahaa. YouTuben kaupallistamismallin tukemiseksi on parempi pitää mainokset aktiivisina.

YouTube-mainosten poistaminen mobiililaitteella

Erilaisia ​​sovelluksia mainosten estämiseen mobiililaitteissa suositellaan. Luotettava tapa estää mainosten näyttäminen YouTubessa on käyttää erityisiä sovelluksia (ns. mainosten estäjiä). Käyttäjä voi halutessaan käyttää myös selainlaajennusta.

Tällaisten menetelmien vuoksi mainossisältö ei ole saatavilla vain YouTubessa vaan myös muilla verkkosivustoilla. Esimerkkimainosten estopalvelu auttaa sinua estämään ponnahdusikkunat, bannerit, uudelleenohjausmainokset ja seurantajärjestelmät, jotka ehdottavat uutta sisältöä verkkokäyttäytymisesi perusteella.

Huomaa, että kaikki AdBlocker-palvelut eivät poista YouTube-mainoksia. Lisäksi tällaisten sovellusten mukana tulee yleensä tilaus. Jotta voit käyttää kaikkia Ominaisuuksia, sinun on maksettava tietty kuukausittainen käyttömaksu. Siksi on tärkeää löytää oikea mainosten esto.

Kun olet löytänyt haluamasi sovelluksen, sinun on luotava tili ja tarvittaessa valmisteltava tilaus. Seuraavaksi sinun on aktivoitava AdBlocker-palvelu älypuhelimellasi tai selaimessasi. Siirry esimerkiksi iPhonen Safari-selaimessa Asetukset-valikkoon ja valitse Safari > Yleiset > Sisällönestot. Ota lopuksi käyttöön AdBlocker-palvelun vieressä oleva vaihtoehto.

Kuinka löytää paras YouTube-mainosten poistosovellus

Sopivinta mainosten estopalvelua on vaikea löytää varsinkin Applen ekosysteemissä. Oletusarvoisesti Applen tuotteissa on useita yksityisyyden suojaominaisuuksia. Siitä huolimatta mainosten estäjien ja seurantajärjestelmien estopalveluiden määrä Applen tuotteissa ei ole kovin suuri. Erilaisten sovellusten käyttö turvallisuuden lisäämiseksi voi olla hyvä toimenpide.

iOS:ssä käyttäjä voi estää mainoksia vain Safari-selaimessa käyttämällä Safari-laajennuksia tai sisällön estotoimintoja. Kysymys kuuluukin, miten nämä palvelut löytyvät. Applen verkkokauppa (nimeltään App Store) luettelee kaikki hyväksytyt sovellukset. Löydä parhaat sovellukset hakemalla “Block Ads” App Storesta.

Paras YouTube-mainosten poistosovellus on palvelu, joka poistaa samanaikaisesti ponnahdusikkunat, bannerit, väärennettyjen mainosten sulkemisvaihtoehdot jne. Kaikkien tarpeettomien elementtien estäminen lisää myös verkkosivujen latausnopeutta.

Ennen kuin valitset YouTube-mainosten poistosovelluksen, varmista, että palvelu voi estää mainosten seurantajärjestelmät. Useimmat mainosten estäjät estävät nämä järjestelmät, mutta jotkin sovellukset vaativat käyttäjän siirtymään asetusvalikon läpi. Useat mainosten estosovellukset eivät yleensä tarjoa tällaista ominaisuutta.

Suosittelemme estämään mainosten seurantapalvelut, koska se tekee selauskokemuksestasi yksityisemmän.

Yksi jännittävistä ominaisuuksista, jotka voivat parantaa AdBlockerin laatua, on kyky lisätä verkkotunnus tai sähköpostiosoite sallittujen luetteloon. Tämän ominaisuuden avulla mainosten poistosovellus voi edelleen vastaanottaa viestejä luotettavista lähteistä. Sallimalla suositut verkkosivustot voit jatkaa niiden kaupallistamismenetelmän tukemista.

Lopuksi kiinnitä huomiota YouTube-mainosten poistosovelluksen kokoon. Useat sovellukset vievät paljon tilaa tai tyhjentävät puhelimen akun suurella nopeudella. Lue kuvausosio tai käyttäjien kommentit ennen sovelluksen lataamista.

Nämä suositukset ovat yleisiä tapoja löytää paras YouTube-mainosten poistosovellus. On kuitenkin parempi katsoa ensin. Jokainen käyttäjä priorisoi yhden joukon ominaisuuksia muihin nähden. Joku voi esimerkiksi olla kiinnostunut sovelluksen yksinkertaisuudesta, kun taas toinen henkilö voi valita sovelluksen, jossa on eniten ominaisuuksia. Joukko käyttäjiä saattaa etsiä ilmaista avoimen lähdekoodin palvelua maksullisten sovellusten sijaan.

Parhaat sovellukset YouTube-mainosten poistamiseen

Google Playssa ja App Storessa on monia mainosten poistosovelluksia, mutta osa niistä ei toimi kunnolla. Alla esittelemme aiemmin käsiteltyjä esimerkkejä, jotka voit helposti ladata ja asentaa.

Clario on paras sovellus YouTube-mainosten poistamiseen

Asia selvä

Mac | iOS | Android

Käyttäjien keskuudessa “kyberturvallisuuden Uberina” tunnetulla Clariolla on paljon sanottavaa käyttäjien suojelemisesta verkossa. Clarion on yksi parhaista mainosten esto-Sovelluksista iPhonelle, koska se tekee muutakin kuin vain estää selainmainokset.

Clarionissa on myös sisäänrakennettu VPN-palvelu, se seuraa salasanatietokannan ilmoituksia ja antaa sinun parantaa Instagram-tilisi turvallisuutta useilla suojausominaisuuksilla.

Jännittävää on, että Clario on yksinkertainen sovellus, jonka kanssa et tarvitse erityiskoulutusta. Tällä sovelluksella on yksinkertainen käyttöliittymä ja 600 asiakaspalvelun työntekijää on käyttäjän käytettävissä 24/7.

1Blocker on paras sovellus YouTube-mainosten poistamiseen

1 esto

iOS

1Blocker perustuu yksinkertaiseen käyttöliittymään ja käyttäjä voi aktivoida sen erilaisia ​​ominaisuuksia käytettävissä olevien vaihtoehtojen kautta. 1Blockerin mukana tulee useita mainosten estopalveluita, ja voit asettaa omat sääntösi estämään tiettyjä URL-osoitteita. On myös mahdollista synkronoida 1Blocker-asetukset eri laitteiden välillä iCloudin kautta.

1Blockerin ainoa haittapuoli on, että monet ominaisuudet voivat aluksi hämmentää käyttäjiä, mutta onneksi sen suoraviivainen käyttöliittymä tekee sovelluksesta vähemmän hämmentävän.

1Blocker-sovellus integroituu Safariin ja tämän ominaisuuden ansiosta se ei vaikuta puhelimen akun lataukseen. 1Blocker ei pääse selaustietoihisi, joten sinun ei tarvitse huolehtia yksityisyydestäsi.

AdGuard on paras sovellus YouTube-mainosten poistamiseen

AdGuard

Windows _ Mac | iOS | Android

AdGuard on myös muokattavissa oleva sovellus, jonka avulla voit poistaa YouTube-mainoksia. Voit sallia sinua kiinnostavat sivustot. Käyttäjä voi valita estettävät kohteet valmiustilaluettelosta.

AdGuard-sovellus suojaa käyttäjää ammattimaisesti mainosten seurantapalveluilta yksityisyyden säilyttämiseksi. Tämä iOS-alustalla oleva sovellus parantaa Safarin suorituskykyä 4 kertaa ja tämä selain kuluttaa vähemmän energiaa puhelimen akusta.

AdBlock on paras sovellus YouTube-mainosten poistamiseen

AdBlock

Selain uusiminen iOS | Android

AdBlock, sisäänrakennettu DNS-välityspalvelin, tarkistaa jatkuvasti, ovatko vierailemasi verkkotunnukset turvallisia, ja antaa sinun estää sisällön paikallisesti. Arvostelut osoittavat, että AdBlock voi estää 99% videomainoksista, bannereista ja ponnahdusikkunoista.

AdBlock suojaa yksityisyyttä, minimoi kaistanleveyden käytön ja vähentää akun kulutusta. Käyttäjä voi halutessaan muokata AdBlock-sovellusta eri vaihtoehdoilla. Näitä asetuksia käytetään tämän sovelluksen kaikissa versioissa samanaikaisesti.

Ka-Block on paras sovellus YouTube-mainosten poistamiseen

Olet estetty

Mac | iOS

Useat tietoturvasovellukset vaikuttavat laitteen suorituskykyyn sen sijaan, että ne olisivat hyödyllisiä laitteelle. Sinun ei tarvitse huolehtia tästä, kun käytät Ka-Blockia. Ka-Blockin avulla voit tarkistaa koodin varmistaaksesi, ettei sillä ole haitallisia vaikutuksia laitteeseen. Ka-Block sisältää mainosten estojärjestelmän ja käytettävissä olevat seurantajärjestelmät.

BlockBear on paras sovellus YouTube-mainosten poistamiseen

Musta karhu

iOS

Black Bear on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos olet kyllästynyt sotkeisiin verkkosivustoihin ja haluat päästä eroon mainoksista, jotka peittävät puhelimesi koko näytön. Käyttöliittymän useiden asetusten avulla voit poistaa mainoksia ja seurantajärjestelmiä ja jopa sosiaalisen verkoston vaihtoehdon.

Blocker on nopea ja kevyt sovellus, joka saa verkkosivustot latautumaan jopa viisi kertaa normaalia nopeammin. Lack Bear antaa sinun sallia haluamasi verkkosivustot Safari-laajennuksen kautta. Tämä sovellus ylläpitää yksityisyyttä estämällä evästeet ja sillä on erittäin puhdas käyttöliittymä.

AdLock on paras sovellus YouTube-mainosten poistamiseen

AdLock

Selain uusiminen Windows _ Mac | iOS | Android

AdLock on tinkimätön haittaohjelmien ja vastaavien estämisessä. Tämä sovellus poistaa kaikki mainokset poikkeuksetta, myös mainoskäytännön sallimat mainokset. AdLockin ansiosta YouTube-mainosten poisto on optimaalinen ja voit katsoa videoita tuntikausia.

AdLock estää myös mainokset sosiaalisessa mediassa ja sisällön suoratoistosivustoilta. Vaikka AdLock poistaa raa’asti mainoksia, se ei vaikuta negatiivisesti selauskokemukseesi ja antaa sinun käyttää haluamaasi sisältöä.

Firefox Focus on paras YouTube-mainosten poistosovellus

Firefox Focus

Chromebook | iOS | Android

Useimmat yllä mainituista sovelluksista täydentävät selaimia, mutta Firefox Focus on erityinen selain, jossa on sisäänrakennettuja ominaisuuksia käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Tämä selain poistaa selaustiedot, jotta seurantajärjestelmät eivät voi seurata toimintaasi. Vähentämällä sivujen ruuhkautumista verkkosivustot latautuvat nopeammin. Halutessaan käyttäjä voi tehdä Firefox Focusista oletusselaimen.

Lisäosa YouTube-mainosten poistamiseen

Yksi helpoimmista tavoista poistaa YouTube-mainokset on käyttää laajennuksia eri selaimissa. AdBlock Plus on yksi suosituimmista mainosten esto-laajennuksista YouTube-mainosten poistamiseen. Tämä palvelu ei toimi vain laajennuksena, vaan sitä voidaan käyttää myös Android- ja iOS-alustoilla. Laajennus on helppo asentaa selaimeen ja parantaa selauskokemustasi.

AdBlock yllä esitelty mainosten esto-sovelluksissa on muiden palveluiden joukossa, joita tarjotaan myös atension muodossa. Tämä mahdollistaa joskus vain YouTube-mainosten poistamisen Chrome-selaimessa. Monet ovat kuitenkin saatavilla myös muille selaimille, kuten Firefox.

Poista YouTube-mainokset Chromesta ja muista selaimista.

Google Chrome on työpöytäalustan suosituin selain, ja monet mobiilikäyttäjät käyttävät myös tätä selainta. Tämä tekee Chromen mainosten poistolaajennuksesta tärkeän monille käyttäjille. Seuraavaksi tarkastellaan parhaita lisäosia mainosten poistamiseen selaimissa.

AdBlock Plus Chrome-laajennus YouTube-mainosten poistamiseksi

Adblock Plus

kromi _ reuna | Tulikettu | safari _ Ooppera

AdBlock Plus tai ABP on yksi suosituimmista mainosten estopalveluista ja sen laajennukset ovat saatavilla Firefox-, Chrome-, Safari-, Edge- ja Opera-selaimille. AdBlock Plus asentuu nopeasti ja käynnistettäessä näyttää luettelon esiasetuksista useimpien mainosten estämiseksi. Laajennuksella on myös vaihtoehtoja haittaohjelmien ja sosiaalisen median painikkeiden estoon.

AdBlock Plusin kehittäjä sanoo, että tämä laajennus estää ei-toivottujen mainosten näyttämisen. Käyttäjät voivat lisätä uusia luetteloita AdBlock Plus -palveluun lisätäkseen sivustojen määrää, joiden mainokset on estetty. Voit myös harkita mukautettuja suodattimia näille sivustoille tai sallia suositut sivustot. Tämä ominaisuus voidaan poistaa käytöstä asetusosiossa.

Ad Block Chrome -laajennus YouTube-mainosten poistamiseksi

AdBlock

kromi _ reuna | Tulikettu | safari

AdBlock-palvelulla ei ole mitään tekemistä AdBlock Plus:n kanssa, mutta se on yksi parhaista Chrome-laajennuksista YouTube-mainosten poistamiseen. Tämä laajennus on saatavilla myös muille selaimille.

AdBlock käyttää sarjaa mainosten estohakemistoja estääkseen automaattisesti mainossisällön. Halutessaan käyttäjä voi käyttää oletusestolistaa tai lisätä luettelossa olevien verkkosivustojen määrää. AdBlock mahdollistaa myös verkkosivustojen sallimisen. AdBlock on yksi ladatuimmista laajennuksista Chromelle ja Safarille.

uBlock Origin Chrome-laajennus Poista YouTube-mainokset Mark Zuckerberg Photo

uBlock-alkuperä

kromi _ Tulikettu

Ublock Origin on selainpohjainen mainosten estopalvelu, jossa on yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka ei kuormita järjestelmää liikaa. Oletuksena tällä laajennuksella on estoluettelo, ja se havaitsee ja estää automaattisesti merkittävän osan mainonnasta ja haittaohjelmista.

Poper Blocker Chrome-laajennus YouTube-mainosten poistamiseksi

Poperin esto

kromi

Popper Blocker -palvelu (tai Pop-up Blocker for Chrome) näyttää enemmän muiden työkalujen lisäykseltä kuin all-in-one-ratkaisulta mainosten käsittelemiseen. Poper Blocker keskittyy kaikenlaisten ponnahdusikkunoiden estämiseen. Popper Blocker ilmoittaa sinulle ponnahdusikkunoiden estämisestä ilmoitusten kautta. Käyttäjä voi myös tarkastella mainosblokkerin tilaa raporttina.

Ghostery Chrome -laajennus YouTube-mainosten poistamiseen

Hengelliset olennot

kromi _ reuna | Tulikettu | safari _ Ooppera

Ghostery, kuten muutkin tässä luettelossa olevat mainosten estäjät, voi poistaa mainoksia verkkosivustoilta, jotta voit keskittyä enemmän sisältöön. Ghosteryn tärkein ominaisuus on kuitenkin sen erityinen huomio yksityisyyteen.

Ghosteryn avulla voit tarkastella mainosten seurantajärjestelmiä. Näin näet, kuka haluaa kerätä tietojasi. Ghostery antaa sinulle myös mahdollisuuden poistaa seuranta käytöstä. Jos tietosuoja on sinulle tärkeää, voit anonymisoida tiedot edistyneellä jäljityksen estotoiminnolla.

Ghostery on ilmainen, ja siinä on useita ominaisuuksia, jotka pitävät sinut turvassa verkossa. Paras versio, joka maksaa 11,99 dollaria kuukaudessa, tulee VPN:n kanssa. Tämän laajennuksen edistynyt versio on saatavilla hintaan 4,99 dollaria kuukaudessa. Ghostery on saatavilla myös Androidille Ja iOS Käyttöjärjestelmät, selainkohtaisen version lisäksi.

Adblocker for YouTube Chrome -laajennus YouTube-mainosten poistamiseksi

YouTuben mainosten esto

kromi _ Tulikettu

Viime vuosina YouTube on kiinnittänyt enemmän huomiota mainontaan, ja mainosten estotyökalujen kehittäjät ovat yrittäneet mukautua YouTuben muutoksiin. Adblocker for YouTube -laajennus on kohdistettu nimenomaisesti YouTubeen ja estää sosiaalisen alustan mainokset (videota edeltävistä mainoksista teksti- ja bannerimainoksiin).

Jos pidät Firefoxista Chromen sijaan, voit myös ostaa mainosten estäjiä YouTubelle tälle selaimelle. Tämän laajennuksen Firefox-versiolla on eri kehittäjä, mutta se voi silti estää mainokset. Palvelu toimii myös Android-laitteilla.

Youtube Premium -logo mustalla taustalla

Premium-tilaus; Poista mainokset, Pelaa YouTubea taustalla ja lataa YouTube-videoita

YouTube Premium -palvelu tekee YouTuben, YouTube Musicin ja YouTube Gamingin kanssa työskentelemisestä entistä houkuttelevampaa. YouTube on ilmainen, mutta jos haluat, voit saada premium-palvelun hintaan 11,99 dollaria kuukaudessa. YouTube Premium oli alun perin rajoitettu muutamaan maahan, mutta se on nyt saatavilla useammissa maissa.

Jos käytät YouTubea säännöllisesti, suosittelemme premium-tilauksen tekemistä. Tämä YouTube-versio on ilman mainoksia ja tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten sisällön toistamisen taustalla. Normaalitilassa YouTuben on oltava aina aktiivinen sisällön toistamiseksi. Premium-tilaus poistaa kuitenkin tarpeen ottaa YouTube-toisto käyttöön ympäristössä (tämän ominaisuuden ansiosta voit kuunnella musiikkia YouTube Music -palvelusta, vaikka YouTube-sovellus ei olisi aktiivinen). ).

Mainosten poistamisen lisäksi YouTube Premium -palvelu mahdollistaa myös videoiden lataamisen. Tietenkin ladattuja videoita voi katsella vain sovelluksen kautta, etkä voi tallentaa niitä laitteen galleriaan.

Ohjeet YouTuben lataamiseen / YouTube-logo latauskuvakkeella

Useilla eri verkkosivustoilla voit ladata YouTube-videoita. Lataamalla videon voit ohittaa YouTuben mainosjärjestelmän ja katsoa videon näkemättä mainoksia. YouTube estää jatkuvasti useita latauksia tarjoavia verkkosivustoja. Siksi nyt saatavilla oleva verkkosivusto saattaa pian menettää mahdollisuuden ladata videoita YouTubesta.

On olemassa erilaisia ​​tapoja ladata videoita YouTubesta. Yksi helpoimmista tavoista on ladata ne suoran linkin kautta. Voit kopioida suoran videolinkin osoitteessa YT5s.com ja GiveFastLink.com. Toinen tapa ladata videoita YouTubesta on lisätä VD-etuliite videon URL-osoitteeseen. Tässä menetelmässä sinun on kirjoitettava kirjaimet VD sanan Youtube eteen. Jotkut Telegram-botit mahdollistavat myös videoiden lataamisen YouTubesta.

Helpoin tapa poistaa YouTube-mainokset

Jokin aika sitten yksi Redditin käyttäjistä Sosiaalinen verkosto tarjosi suoraviivaisen ratkaisun YouTube-mainosten poistamiseen. Tämän tempun käyttäminen ei vaadi erityisiä ohjelmistoja tai laajennuksia. Tarvitset vain merkin, kuten pisteen (). Lisää lopuksi haluamasi YouTube-videon URL-osoite.

Tämä yksinkertainen muutos (merkin lisääminen videoosoitteen loppuun) rikkoo erityisesti sivun rakenteen. t, useimmat (ja mahdollisesti kaikki) mainokset poistetaan, jolloin jäljelle jää ärsyttäviä mainoksia, jotka keskeyttävät suosikkivideosi toiston. Se tuhoaa. Yksinkertaisen merkin, kuten pisteen, lisääminen URL-osoitteen loppuun johtaa isäntänimen yhteensopimattomuuteen. Tämä temppu toimii hyvin työpöytäversiossa (jos käytät puhelinta YouTuben katseluun, sinun on otettava työpöytätila käyttöön).

Tämä menetelmä ei vaikuta videosisällön lataamiseen, mutta estää muun sisällön, mukaan lukien mainosten, näyttämisen sivulla. Mielenkiintoista on, että tämä esto ei rajoitu mainontaan, vaan se voi jopa olla tehokas evästeiden poistamisessa ja maksumuurin ohittamisessa.