Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan Amazon-tilaushistorian?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa tilaushistoria Amazonista?

Amazon on luultavasti maailman suurin verkkokauppaalusta, joka palvelee satoja miljoonia kuluttajia ja tarjoaa alustan myös miljoonille verkkomyyjille. Jos olet tottunut tilaamaan asioita Amazonista, matkasi paikalliseen supermarkettiin ovat todennäköisesti vähentyneet merkittävästi.

Yksi hienoimmista ominaisuuksista, joita Amazon tarjoaa ostajilleen, on tilaushistorialuettelo, jonka avulla voit paitsi seurata pakettiasi myös lähettää sen takaisin tai jättää arvostelun myyjälle.

Jos olet nyt tilannut lahjan läheisellesi tai lapsellesi ja jaat heidän kanssaan saman Amazon-tilin, yllätyksesi todennäköisesti pilaantuu, sillä hekin voivat tarkastella tilaushistoriaasi laitteensa kautta. Jos tällaisessa tapauksessa tai mistä tahansa syystä haluat poistaa Amazon-tilaushistoriasi, ilmoitan valitettavasti, että tämä ei ole mahdollista.

Kyllä, Amazon ei salli ostajiensa poistaa tilaushistoriaa, mutta kuten useimmat verkossa olevat asiat, Amazon-tilaushistoriasi voidaan poistaa tavallisesta luettelosta, johon pääset etusivulta, yksinkertainen kiertotapa.

Tässä artikkelissa opastamme sinut Amazon-tilaushistoriasi poistamiseen tai poistamiseen käyttämällä sivuston arkistointityökalua.

Lue myös: Kuinka löydän linkin Amazon-profiiliini?

Kuten edellä mainittiin, Amazonissa ei ole suoraa tapaa poistaa tilaushistoriaasi. Voit kuitenkin edelleen arkistoida sen, mikä poistaa tilauksen verkkosivuston ja Amazon-Sovelluksen tilausluettelosta.

Voit poistaa kohteen Amazon-tilaushistoriastasi Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Napsauta sitä Palautukset ja tilaukset vaihtoehto sivuston oikeassa yläkulmassa. Vieritä sitten tuotteen kohdalle, jonka haluat poistaa Amazon-tilaushistoriastasi, ja napsauta Arkistotilaus Painike.

Vaihe 2: Napsauta vahvistuskehotteessa Arkistotilaus paina uudelleen.

Kuinka poistan Amazon-tilaushistorian?  Poista Amazon-tilausKuinka poistan Amazon-tilaushistorian?  Poista Amazon-tilaus

Valittu tilaus tai tuote poistetaan Amazon-tilaushistoriastasi ja lähetetään osoitteeseen Arkistoidut tilaukset Listaa tilisi.

Lue myös: Mikä on maksuyhdyskäytävä ja miten se toimii?

Kuinka pääsen käsiksi poistettuihin tai arkistoituihin Amazon-tilauksiin?

Jos haluat käyttää luetteloa tilauksista, jotka olet poistanut Amazonin tilaushistoriasivulta, noudata alla olevia ohjeita.

Kuinka poistan Amazon-tilaushistorian?  Poista Amazon-tilausKuinka poistan Amazon-tilaushistorian?  Poista Amazon-tilaus
  • Napsauta sitä Palautukset ja tilaukset vaihtoehto sivuston oikeassa yläkulmassa.
  • Napsauta sitten pudotusvalikkoa, jossa on vuosi tai viimeiset 3 kuukautta tai viimeiset 30 päivää kirjoita siihen ja valitse Arkistoi tilaukset listan lopusta.
  • Sinut ohjataan nyt osoitteeseen Arkistoidut tilaukset Sivu, jossa luetellaan kaikki tuotteet, jotka poistit yllä kuvatulla menetelmällä.
Kuinka poistan Amazon-tilaushistorian?  Poista Amazon-tilausKuinka poistan Amazon-tilaushistorian?  Poista Amazon-tilaus

Jos poistit vahingossa tuotteen Amazon-tilauslistalta yllä olevalla menetelmällä ja haluat aktivoida sen uudelleen, siirry Arkistoidut tilaukset -sivulle, vieritä tilaukseen, jonka haluat poistaa arkistosta, ja napsauta Peruuta tilaus painike (oikealla).

Lue myös: Kuinka arvioida Swiggy?