Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan BeReal-tilin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa BeReal-tili?

Ottaen huomioon kuinka kauaskantoisia suositut sosiaalisen median alustat ovat tällä hetkellä, on vaikea välttää sisällön valvonta- ja toimitusalgoritmeja, jotka ovat sekoittaneet syötteemme sisällöntuottajilta, joita haluaisimme nähdä sisällöntuottajille, joiden Sovelluksen mielestä pitäisi nähdä se.

BeReal on sovellus, joka vastustaa tätä uutta käytäntöä pyytämällä käyttäjiään ottamaan valokuvan taka- ja etukamerallaan samanaikaisesti ja julkaisemaan sen sovelluksen haluamaan satunnaiseen aikaan. Tämä on melko uusi tapa pitää yhteyttä ystäviisi ja saada selville, mitä heidän elämässään tapahtuu.

Jos olet kuitenkin kokeillut BeRealia ja uskot, että se ei ole sinua varten, tässä artikkelissa keskustelemme BeReal-tilisi Poistamisesta.

Lue myös: Miksi Bereal-profiilikuvani ei tallennu? 7 korjausta

BeReal-tilin poistaminen on melko yksinkertainen prosessi. Seuraa vain näitä ohjeita. Huomaa, että ne koskevat sekä sovelluksen Android- että iOS-versioita. Valitettavasti et voi vielä käyttää tai poistaa BeReal-tiliäsi Internetin kautta, joten meidän on käytettävä sovellusta.

  • Avaa sovellus ja napauta profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa.
  • Napauta kolmea pystysuoraa pistettä oikeassa yläkulmassa.
  • Lyödä Ota meihin yhteyttä.
Kuinka poistan BeReal-tilin?Kuinka poistan BeReal-tilin?
  • Napauta seuraavaksi Poista minun tilini.
  • BeReal pyytää sinulta vahvistusta ja syytä, miksi poistat tilisi (valinnainen). Napauta vain kyllä, olen varma ja voit aloittaa.

Huomaa, että kaikkia BeReal-tietojasi ei poisteta välittömästi tilisi poistamisen jälkeen. Kuten alustassa todetaan, voi kestää jopa 30 päivää, ennen kuin alusta poistaa tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot. Tietosuojakäytäntö.

Lue myös: Miksi Bereal sanoo, että ilmoitus on, vaikka sitä ei ole?