Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan Canva-tilini?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistan Canva-tilini?

Canva on tehokas vedä ja pudota kuvan ja grafiikan muokkaustyökalu, joka antaa käyttäjille ilmaisen pääsyn tuhansiin resursseihin rajoitetuissa muodoissa käytettäväksi. Maksavat tilaajat saavat kuitenkin pääsyn entistä laajempaan kirjastoon, mukaan lukien valokuvat, suodattimet, kuvakkeet, muodot ja fontit.

Koska saatavilla on kuitenkin yhä enemmän hyviä, ilmaisia ​​kuvankäsittelytyökaluja, et välttämättä saa paljon hyötyä Canva-tilistäsi, jos vaihdat.

Näin voit poistaa Canva-tilisi neljässä helpossa vaiheessa. Mutta ennen kuin teet sen, lue alta, mitä tapahtuu, kun poistat Canva-tilin ja lue lisähuomautukset.

Lue myös: 7 parasta Procreate-vaihtoehtoa Windowsille

Mitä tapahtuu, jos poistat Canva-tilin?

Toisin kuin poistaisit tilisi käytöstä, kun poistat Canva-tilisi, et voi enää käyttää kaikkia luomiasi malleja, malleja ja kansioita, kaikkea lataamaasi mediaa ja kaikkia luomiasi tiimejä.

Muita kommentteja

 • Jos sinulla on Canva Pro -tili, sinun on ensin peruutettava tilauksesi ennen kuin voit poistaa Canva-tilisi. Napsauta sitä Profiilikuvake > Tilin asetukset > Laskutus ja tiimit > Peruuta tilaus.
 • Jos olet luonut tiimin Jos sinulla on useampi kuin yksi jäsen, sinun on joko siirrettävä omistajuus, poistettava kaikki jäsenet ja pyydettävä sitten ryhmän poistamista pysyvästi. Tässä.

Lue myös: Kuinka poistan Bumble-tilini? Torkkutoiminto selitetty

Kirjaudu sisään Canva.com-sivustolle ja poista Canva-tilisi pysyvästi Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Napsauta profiilikuvakettasi sivun oikeassa yläkulmassa ja valitse Tilin asetukset avattavasta valikosta.

Kuinka poistan Canva-tilini? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan Canva-tilini? | Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 2: Napsauta sitten Rekisteröinti ja turvallisuus Napsauta vasemmalla olevan sivupalkin valikon välilehteä. Vieritä alas ja napsauta Tilin poistaminen.

Kuinka poistan Canva-tilini? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan Canva-tilini? | Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 3: Napsauta vahvistusruudussa kenttää ja kirjoita sana Poistaa.

Kuinka poistan Canva-tilini? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan Canva-tilini? | Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 4: Napsauta nyt Tilin poistaminen Napsauta painiketta poistaaksesi Canva-tilisi pysyvästi.

Kuinka poistan Canva-tilini? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan Canva-tilini? | Rehellinen. Tekniikka

Vahvistuksen jälkeen Canva-tilisi poistetaan pysyvästi 14 päivän kuluttua. Tänä aikana tilisi deaktivoidaan ja aktivoituu uudelleen, kun kirjaudut sisään uudelleen.

Jos kuitenkin kirjaudut tilillesi näiden 14 päivän aikana, sinun on noudatettava yllä olevia ohjeita Canva-tilisi Poistamiseksi uudelleen.

Jos et jostain syystä löydä poistovaihtoehtoa Canvan asetuksista, täytä kenttä Tilin poistolomake löytyy täältä poistaaksesi Canva-tilisi pysyvästi.

Jos et ole varma Canva-tilisi poistamisesta, voit poistaa sen käytöstä napsauttamalla Tili Välilehti sisään vaihe 2 yllä, vieritä alas ja valitse Poista käyttäjätili käytöstä.

Lue myös: Kuinka poistaa Hotstar-tili?

Poista Canva-tilisi käytöstä tai poista se

Jos et ole varma, haluatko deaktivoida vai poistaa Canva-tilisi, katso näiden kahden eroa saadaksesi selville, mitä todella haluat tehdä.

Poista Canva-tili Poista Canva-tili käytöstä

Kaikki teemat, kansiot, mallit, ladatut mediat ja tiimit tililtäsi. Mitään teemoja, kansioita, malleja, mediaa tai tiimejä ei poisteta tililtäsi.
Voit aktivoida tilisi uudelleen vain kirjautumalla sisään 14 päivän kuluessa pysyvän poistamisen pyytämisestä. Tämän jälkeen tämä vaihtoehto ei ole enää käytettävissä. Voit aktivoida Canva-tilisi uudelleen milloin tahansa kirjautumalla sisään.
Kukaan ei voi käyttää jaettuja mallejasi. Kaikki, joilla oli pääsy jaetuille teemoillesi, voivat edelleen käyttää niitä.

Lue myös: Kuinka poistaa Fortnite-tili?

Sisällysluettelo