Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan chatin arkistosta WhatsAppissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa chat-arkisto WhatsAppissa?

Keskustelun arkistointi voi olla hyödyllistä, jos haluat piilottaa keskustelun WhatsApp-aloitusnäytön yhteystietoluettelossasi tai haluat yksinkertaisesti tallentaa keskustelun henkilön tai ryhmän kanssa, joka ei ole enää aktiivinen. Voit myös poistaa näiden keskustelujen arkistoinnin, mutta arkistoinnin purkaminen ei ole sama asia kuin keskustelun arkistointi.

Jos olet aiemmin arkistoinut chatin, mutta et löydä tapaa poistaa sen arkistosta niin, että se näkyy normaalisti WhatsApp-sovelluksesi Keskustelut-sivulla, tässä on opas, joka auttaa sinua poistamaan chatit WhatsApp-verkossa ja poistamaan mobiilisovelluksesi arkistosta. muutama yksinkertainen vaihe.

Lue myös: Kuinka luoda WhatsApp-ryhmälinkki iPhonessa?

Käynnistä WhatsApp Android-laitteellasi ja poista keskustelun arkistointi Noudattamalla alla olevia ohjeita.

 • Vieritä alas chat-näytön alaosaan ja napauta Arkistoitu Mahdollisuus.
 • Kaikki arkistoidut keskustelut tulevat näkyviin. Paina pitkään keskustelua, jonka arkistosta haluat poistaa.
 • Napauta sitten Poista arkistosta (ylösnuoli laatikko) Napsauta painiketta näytön yläreunassa näkyvistä vaihtoehdoista.
 • Keskustelusi siirretään arkistoidusta luettelosta tavalliseen keskusteluluetteloon.
Kuinka poistan chatin arkistosta WhatsAppissa? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan chatin arkistosta WhatsAppissa? | Rehellinen. Tekniikka

Vaiheet WhatsApp-keskustelun Poistamiseksi iPhonessa ovat hieman erilaisia. The Arkistoitu Vaihtoehto ei näy chat-luettelon alaosassa, kuten se näkyy Androidissa. Joten sinun on etsittävä arkistoitua keskustelua, pyyhkäistävä sen päällä vasemmalla ja napautettava sitten Poista arkisto Mahdollisuus.

Lue myös: Kuinka lainata viestejä WhatsAppissa?

Käynnistä WhatsApp-verkkosovellus tietokoneellasi ja poista keskustelun arkistointi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Napsauta sitä Lisää (kolme pystysuoraa pistettä) Napsauta painiketta. Avattava valikko tulee näkyviin. Klikkaa sitä Arkistoitu vaihtoehto valikossa.

Kuinka poistan chatin arkistosta WhatsAppissa? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan chatin arkistosta WhatsAppissa? | Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 2: Vie hiiri sen chatin päälle, jonka arkistosta haluat poistaa. Näkyviin tulee alanuolikuvake. Klikkaa sitä Nuolenpää osoittaa alaspäin Symboli. Pudotusvalikko tulee jälleen näkyviin. Klikkaa sitä Poista chat arkistosta Mahdollisuus.

Kuinka poistan chatin arkistosta WhatsAppissa? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan chatin arkistosta WhatsAppissa? | Rehellinen. Tekniikka

Keskustelusi siirretään arkistoidusta luettelosta tavalliseen keskusteluluetteloon.

Lue myös: Kuinka ottaa WhatsApp-tumma tila käyttöön iOS:ssä ja Androidissa?