Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan Dominon tilin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistan Dominon tilin?

Domino’s on useiden miljoonien dollarien arvoinen amerikkalainen pizzaravintolaketju, jonka perustivat vuonna 1960 Tom Monaghan ja James Monaghan ja jota tällä hetkellä johtaa toimitusjohtaja Richard Allison.

Dominon pääkonttori sijaitsee Domino’s Farms Office Parkissa Ann Arborissa, Michiganissa. Domino’silla oli vuonna 2018 noin 15 000 myymälää, joista 5 649 Yhdysvalloissa, 1 232 Intiassa ja 1 094 Isossa-Britanniassa.

Lue myös: Sivun poistaminen Google-dokumenteista?

Domino’s on räjähtänyt Intiassa “toimituksensa vuoksi 30 minuutissa, muuten pizza on ilmainen”. Joten tänään voit tilata heidän pizzojaan soittamalla, mutta myös käyttää heidän omaa mobiilisovellustaan ​​ja nauttia heidän herkullisista pizzoistaan ​​ilman, että sinun tarvitsee etsiä esitteitä tai niiden numeroita.

Jos kuitenkin päätät poistaa tilisi jostain syystä, sinun on pyydettävä asiakaspalvelua tekemään se puolestasi. Valitettavasti Domino-Sovelluksella ei ole mahdollisuutta poistaa käyttäjätilejä. Tämä tarkoittaa, että sinun on kirjoitettava sähköposti ja pyydettävä Dominon asiakaspalvelua tekemään se puolestasi.

Käytä näitä ohjeita sähköpostisi suunnitteluun.

  • Sähköpostin aihe voi olla “Tilin poisto” tai “Tilin poistopyyntö”.
  • Sähköpostin tekstiosassa on oltava poiston syy, rekisteröity sähköpostiosoitteesi ja muut yhteystiedot, jotka haluat lisätä.
  • Lähetät sähköpostin osoitteeseen [email protected]

Tässä on muoto, jota voit käyttää sähköpostin kirjoittamiseen:

Vastaanottaja: [email protected]

Teema: “DOMINO-TILIN POISTAMISPYYNTÖ”.

Runko:

Dominon tukitiimille,

Olen Domino-sovelluksen rekisteröity käyttäjä ja haluaisin pyytää tilini poistamista henkilökohtaisista syistä. Alla on perustutkintoni.

Sukunimi: Käyttäjätunnus: Rekisteröity sähköpostiosoite/puhelinnumero:

Kiitos

Lue myös: Kuinka katsella poistettuja YouTube-videoita?