Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan PIN-koodin Windows 10:stä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa PIN-koodi Windows 10:stä?

Windows 10 tarjoaa paljon syvemmän integraation Microsoftin verkkopalveluihin verrattuna edeltäjiinsä. Käyttöjärjestelmä jopa tekee Microsoft-tilisi salasanasta oletusarvoisen kirjautumissalasanan tietokoneessasi.

On kuitenkin olemassa joitain kätevämpiä tapoja kirjautua sisään Windows 10 -tietokoneellesi. Näitä ovat Windows Hello (tuetuissa laitteissa), fyysinen suojausavain ja vanha kunnon PIN-koodi (tunnetaan myös nimellä henkilötunnus).

Merkittävällä osalla käyttäjistä, varsinkin vanhemmissa koneissa, ei ole tätä Windows Hello yhteensopivaa laitteistoa ja voi siksi valita salasanan ja PIN-koodin välillä.

Useimmat ihmiset päätyvät käyttämään PIN-koodia, koska se ei ole vain kätevämpää, vaan se on sidottu laitteeseesi, tallennettu Paikallisesti ja suojattu laitteistollasi. Tämä tarkoittaa, että PIN-koodisi toimii vain laitteessa, johon olet määrittänyt sen. Toisin kuin salasanat, PIN-koodia ei synkronoida online-tilien kanssa, joten se ei koskaan poistu tietokoneeltasi. Internetissä ei ole mahdollisuutta siepata tai vuotaa.

Sinun on myös määritettävä PIN-koodi, jos haluat käyttää sitä Windows Hello Face tai Windows Hello -sormenjälki kirjautumisvaihtoehtoina tietokoneellasi.

Vaikka ei ole Suositeltavaa poistaa PIN-koodia Windows-tietokoneeltasi, koska se on vain toinen suojakerros. Jos kuitenkin haluat poistaa PIN-koodisi jostain syystä, voit tehdä sen muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla.

Lue myös: VRAM-muistin tarkistaminen Windows 10:ssä?

Vaihe 1: Avata asetukset painamalla Windows-näppäin + i. tai sen kanssa alkaa Valikko.

Vaihe 2: Etsiä Kynä in Etsi asetus Hakulaatikko. Klikkaa Määritä kirjautumis-PIN kentän alla näkyvistä vaihtoehdoista.

Kuinka poistan PIN-koodin Windows 10:stä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan PIN-koodin Windows 10:stä? | Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 3: Näet kaikki kirjautumisvaihtoehtosi yhdessä sinun Windows Hello PIN. Napsauta sitä nähdäksesi lisätietoja ja napsauta sitten Poista Napsauta painiketta poistaaksesi PIN-koodisi.

Kuinka poistan PIN-koodin Windows 10:stä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan PIN-koodin Windows 10:stä? | Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 4: Windows kysyy, haluatko varmasti poistaa PIN-koodin. Klikkaa Poista uudelleen ja PIN-koodisi poistetaan.

Kuinka poistan PIN-koodin Windows 10:stä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan PIN-koodin Windows 10:stä? | Rehellinen. Tekniikka

Kuten edellä mainittiin, et voi enää käyttää Windows Hellon sormenjälki- tai Windows Hello Face -sisäänkirjautumisvaihtoehtoja, kun olet poistanut PIN-koodin laitteestasi.

Lue myös: Tehtäväpalkin värin muuttaminen Windows 10:ssä?