Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan Pixiv-tilin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa Pixiv-tili?

Internetin muuttuessa yhä enemmän mediapohjaiseksi, digitaalisille taiteilijoille syntyy yhä enemmän alustoja. Pixiv on yksi parhaista Digitaalisten taiteilijoiden alustoista, jonka avulla he voivat esitellä taideteoksiaan, kuten muut sosiaalisen median sovellukset, kuten Instagram.

Vaikka alustalle kirjautuminen on suhteellisen helppoa, harvat ihmiset tietävät kuinka poistaa tilinsä. Jos haluat poistaa Pixiv-tilisi jostain syystä, noudata näitä ohjeita.

Lue myös: Kuinka vaihdan TikTok-käyttäjänimeni tai -nimeni?

Pixiv on enemmän kuin pelkkä verkkoalusta digitaalisille taiteilijoille. Sen avulla he voivat omien kuvitusten julkaisemisen lisäksi kommunikoida keskenään ja julkaista sisältöään tai tässä tapauksessa kuvia tai muita digitaalisia taideteoksia. Sivusto on ilmainen, mutta käyttäjät voivat valita maksullisen tilauksen käyttääkseen lisäominaisuuksia.

Pixiv-tilisi poistaminen on melko helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää lomake Leave Pixiv -sivulla ja vahvistaa salasanasi. Sivusto on kuitenkin itse asiassa haudattu monien asiakastukisivujen alle.

Pixiv-tilin poistaminen voi joskus olla hieman vaikeaa.

Tässä on mitä sinun on tehtävä.

Vaihe 1: Vieraile ‘Jätä Pixiv-sivulle ja kirjaudu sisään tililläsi.

Vaihe 2: Täytä lomake ja vahvista salasanasi.

Sen jälkeen Pixiv sanoo, että sinun on odotettava vähintään kaksi viikkoa, ennen kuin kaikki tilitietosi, mukaan lukien Mahdollisesti tallennetut julkaistut taideteokset ja kirjanmerkit, tallennetaan. Tänä aikana tai ainakaan ennen kuin saat Pixiviltä vahvistuksen poistamisesta, et voi rekisteröidä uutta tiliä samalla sähköpostiosoitteella.

Lue myös: Kuinka korjata “Error:0308010c:digital envelope rutiinit::unsupported”?