Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan Snapchat-tilini eston?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistan Snapchat-tilini eston?

Snapchat on yksi suosituimmista sosiaalisista verkostoista nuorten Internetin käyttäjien keskuudessa, kuten muillakin sosiaalisen median alustoilla, myös yhteisön osallistumisen säännöt. Jos rikot yhtä tai useampaa näistä säännöistä, saatat menettää pääsyn tiliisi. joko väliaikaisesti tai pysyvästi.

Yleensä Snapchat jäädyttää tilit, kun se havaitsee tililläsi toimintaa, joka ei noudata sen yhteisön sääntöjä ja käyttöehtoja. Jos haluat poistaa tilisi eston, on tärkeää ymmärtää, miksi se on saatettu estää. Koska ratkaisun löytämiseksi sinun on ensin tiedettävä ongelma.

Nyt emme käy läpi Snapchatin laatimaa laajaa sääntöjen luetteloa, vaan vain yleisimmät säännöt, jotka voivat johtaa tilisi estoon. Tässä on neljä todennäköisintä syytä, miksi sinut kiellettiin Sosiaalisessa verkostossa ja kuinka voit poistaa Snapchat-tilisi eston tilanteesta riippuen.

Lue myös: Kuinka estää ja poistaa esto Snapchatissa? Mitä esto tarkoittaa?

Kuten edellä mainittiin, Snapchat-tilisi estoon voi olla useita syitä. Käydään ne läpi yksitellen ja katsotaan mikä sopii tarpeisiisi.

Roskapostin lähettäminen tai ei-toivottujen viestien tai snapsien lähettäminen

Jos olet jostain syystä lähettänyt roskapostia tai lähettänyt ei-toivottuja viestejä ja jäänyt kiinni, tai trollaat tai kiusaat käyttäjiä Snapchatin parhaaksi katsomalla tavalla,loukkaavaa käytöstä‘, sinun ei pitäisi olla yllättynyt siitä, että tilisi on estetty – olet sen ansainnut; Älä ole kiusaaja.

Jos olet käyttänyt väärin, Snapchat-tilisi jäädytetään vain tilapäisesti ja voit yrittää kirjautua sisään uudelleen 24 tunnin kuluttua. Jos kuitenkin jatkat samalla polulla, jolla sinut kiellettiin Snapchatista (väärinkäyttö/roskaposti), saatat saada pysyvän Snapchat-kiellon ja tilisi estetään pysyvästi.

Jos kuitenkin sinusta tuntuu, että tilisi on ollut estetty pitkään ja näin ei pitäisi olla, voit tehdä niin Yritä poistaa Snapchat-tilisi esto täällä. Vaihtoehtoisesti voit myös yrittää avata Snapchat-tilisi eston tämän linkin kautta ja napsauttaa Avata Napsauta painiketta alla olevan kuvakaappauksen mukaisesti.

Kuinka poistan Snapchat-tilini eston?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan Snapchat-tilini eston?  |  Rehellinen. Tekniikka

Lue myös: Kuinka vaihtaa kieltä Snapchatissa?

Käyttämällä luvatonta kolmannen osapuolen sovellusta tai laajennusta

Vaikka on olemassa useita valtuutettuja kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka toimivat Snapchatin kanssa, on kymmeniä muita luvattomia, ja Snapchat jäädyttää tilisi, jos käytät jotakin niistä.

Useimmat näistä luvattomista kolmannen osapuolen Sovelluksista edellyttävät käyttäjiä syöttämään Snapchat-kirjautumistietonsa sen sijaan, että käyttäisivät Snap Kitiä käyttäjätilin todentamiseen. Sosiaalisen verkostoitumisen alustan mukaan tämä voi vaarantaa sinut ja ystäväsi tiedot ja tilin.

Luvattomiin sovelluksiin kuuluvat SCOthman, Snapchat++, Sneakaboo, SnapTools ja Emulator. On olemassa useita muita, ja minkä tahansa niistä käyttäminen voi saada Snapchat-tilisi estettyä.

Jos Snapchat-tilisi jäädytettiin, koska käytit luvatonta sovellusta tai laajennusta, odota 24 tuntia ennen kuin yrität kirjautua tilillesi uudelleen. Ennen kuin kirjaudut sisään, varmista kuitenkin, että olet irrottanut kolmannen osapuolen palvelun tai poistanut sen asennuksen, sillä tällaisten sovellusten ja lisäosien toistuva käyttö voi johtaa tilisi pysyvään estoon.

Voit tarkistaa Snapchatin kolmannen osapuolen sovelluksia ja laajennuksia koskevat käytännöt löytyvät täältä.

Lue myös: Kuinka peruuttaa Grammarly Premium (maksullinen) -tilaus?

Tili on vaarantunut ja jäädytetty turvallisuussyistä

Lopuksi Snapchat-tilisi voidaan myös jäädyttää, jos yritys katsoo, että sen tietoturva on vaarantunut.

Jos olet saanut viestin, jossa kerrotaan, että tilisi on jäädytetty turvallisuussyistä, koska sen tietoturva saattaa olla vaarantunut, voit tehdä niin Ota yhteyttä Snapchat-tukitiimiin tästä poistaaksesi Snapchat-tilisi eston.

Vahvistamaton sähköpostiosoite tai puhelinnumero

Jos et ole vahvistanut sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi Snapchat-tililläsi ja olet lisännyt paljon ystäviä, on mahdollista, että Snapchat jäädyttää tilisi tilapäisesti. Kuten edellä mainittiin, väliaikaiset kiellot kestävät vain noin 24 tuntia.

Joten voit odottaa tätä ajanjaksoa ja Vahvista puhelinnumerosi Ja Sähköpostiosoite Kun sinulla on pääsy tilillesi, tämän pitäisi avata Snapchat-tilisi lukitus.

Nämä olivat neljä tärkeintä syytä, miksi Snapchat-tilisi saatettiin kieltää, ja toivomme, että auttoimme sinua löytämään oleellisia tietoja, joiden avulla voit poistaa Snapchat-tilisi eston. Jos olet edelleen hämmentynyt eikä mikään yllä olevista ongelmista vaikuta tiliisi, voit käydä sen läpi Snapchatin käyttöehdot löydät täältä Lisätietoja.

Lue myös: Kuinka poistan Snapchat-tilini käytöstä ja poistan sen käytöstä?