Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan tarinan Snapchatista?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa tarina Snapchatista?

Snapchatista on tullut yksi eniten käytetyistä sosiaalisista verkostoista nopeiden ominaisuuksiensa ansiosta, joiden avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia välittömästi ystävilleen ja faneilleen. Tarinoiden jakaminen on helpoin tapa viestiä siitä, mitä elämässäsi tapahtuu.

My Story on yksi Snapchatin eniten käytetyistä ominaisuuksista, joka on kopioitu monille muille sosiaalisen median alustoille, kuten Facebook, Instagram, WhatsApp ja nyt Twitter.

Vaikka Snapchatissa tarinaasi lisäämäsi Snapsit poistetaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua jakamisesta, voit poistaa ne Manuaalisesti etukäteen. Snapchat esitteli Stories-ominaisuuden lokakuussa 2013. Se oli uusi tapa jakaa kuviasi ja videoitasi ystäviesi kanssa.

Perusero tarinoiden ja tilannekuvien välillä on, että edellinen on kokoelma hetkiä, jotka haluat jakaa ystävien ja fanien kanssa, kun taas jälkimmäinen on yksi tai useampi kuva, joka lähetetään valituille ystäville.

Vaikka tarinat ovat loistava tapa osallistua, näin voit poistaa tarinan Snapchatista, jos lähetit tarinassa väärän kuvan tai haluat tehdä muutoksia ja ladata sen uudelleen.

Lue myös: Kuinka nähdä, kuka kuvasi Snapchat-tarinasi

Käynnistä Snapchat-sovellus Android- tai iOS-laitteellasi ja poista Snapchat-tarinasi Noudattamalla alla olevia ohjeita.

  • Napauta omaasi profiili -kuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa.
  • Sitten seuraavassa näytössä näet kaikki lataamasi tarinat ja napauta sitten tarinaa, jonka haluat poistaa.
  • Napauta tarinasivulla kolmen pisteen (lihapullat) -valikkokuvaketta.
  • Seuraavalla näytöllä näet kolme vaihtoehtoa; Napauta “Poista” -painiketta.
  • Tämän jälkeen näyttöön tulee vahvistusviesti; Näpäytä Delete Napsauta painiketta poistaaksesi historian.
Kuinka poistan tarinan Snapchatista?Kuinka poistan tarinan Snapchatista?

Valitsemasi tarina poistetaan nyt Snapchatista. Vahvista siirtymällä profiilisivullesi ja katsomalla näkyykö tarina alla Minun tarinani osio.

Lue myös: Kuinka ilmoittaa Snapchat-tilistä?