Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan TextNow-tilin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistan TextNow-tilin?

Kuva: Tada Images/Shutterstock.com

Ilmainen puhelinpalvelu Textnow perustettiin vuonna 2009, ja sillä on tällä hetkellä yli 100 miljoonaa latausta yli kahdessa tusinassa maassa, joissa se on saatavilla.

Yrityksen suosio kasvoi harppauksin muutaman ensimmäisen perustamisvuoden aikana, jolloin se sai ensimmäisen miljoonan aktiivisen käyttäjän vuoden sisällä ja 15 miljoonan lisäkäyttäjän vuoteen 2011 mennessä. Samana vuonna he keräsivät myös 1,5 miljoonaa dollaria siemenrahoitusta.

Vaikka sovellus on loistava innovatiivinen idea ja se on auttanut monia ihmisiä kommunikoimaan paljon halvemmalla kuin perinteiset vaihtoehdot hyödyntämällä Internetin voimaa, se ei silti välttämättä toimi kaikille.

Jos haluat poistaa Textnow-tilisi, mutta et tiedä miten se tehdään, meillä on muutamia vinkkejä, joista voi olla apua.

Valitettavasti Textnow ei salli käyttäjien poistaa tiliään suoraan. Ainoat kaksi tapaa irrottaa tili tiedoistasi on muokata profiilitietojasi tai ottaa yhteyttä Textnowiin.

Vaikka puhelulokien, viestien ja keskustelujen poistaminen Sovelluksessa on melko helppoa, Textnow-tilin poistaminen ei ole niin helppoa.

Lue myös: YouTube ei näytä latauspäivää: 3 korjausta

Kuten edellä mainittiin, Textnow-tilin poistaminen ei ole helppoa. Ainoa ratkaisu on muokata sovelluksen profiilitietoja ja poistaa sovellus sitten pysyvästi.

Jos muokkaat profiiliasi ja muutat esimerkiksi nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi, profiilitiedoistasi tulee käyttökelvottomia.

Muokkaa Textnow-profiilisi tietoja Noudattamalla alla olevia ohjeita.

  • Avaa sovelluksen päävalikko vasemmassa yläkulmassa olevalla painikkeella.
  • Valita Asetukset.
  • Valita Tili.
  • Vaihda omasi etunimi Sukunimi Ja Sähköposti.
  • Lyö siihen Tallentaa Painike.

On suositeltavaa, että luot joko uuden sähköpostiosoitteen, jonka kirjoitat kenttään, tai käytät väliaikaista sähköpostiosoitetta, joka säilyy tunnista vuorokaudessa käytettäväksi uutena Textnow-sähköpostiosoitteena -Mail vahvistusta varten. Muutoin sovellus saattaa palata alkuperäiseen sähköpostiin.

Sinunkin pitäisi mennä yli Turvallisuus ja rekisteröinti ja valitse Kirjaudu ulos kaikista laitteista olla varma.

Huomaa myös, että jos olet tilannut Textnow-palvelun, sinun on peruutettava nämä tilaukset manuaalisesti App Storen tai Play Storen kautta.

Lue myös: Mikä on “riittämätön liikkeeseenlaskun määrä” Pancakeswapissa?

Kun olet muuttanut tietosi, voit myös poistaa tilisi käytöstä poistamalla sovelluksen. Kun numerosi on käyttämätön muutaman viikon ajan, se poistetaan automaattisesti tililtäsi, eikä se ole enää käytettävissä viestien tai puheluiden vastaanottamiseen.

Voit aktivoida tilisi uudelleen milloin tahansa lataamalla sovelluksen ja kirjautumalla tilille uudelleen.

Jos tietojesi muokkaaminen ei auta ja haluat todella poistaa Textnow-tilisi, sinun tulee ottaa heihin yhteyttä.

Voit ottaa yhteyttä Textnow’iin heidän Waterloon toimistoonsa postitse tai käydä heidän luonaan (tai pyytää asianajajaasi tekemään sen puolestasi, jos todella haluat päästä eroon tilistäsi).

Lue myös: Minecraft-käynnistin ei ole tällä hetkellä saatavilla tililläsi: 3 korjausta