Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan Trello-tilini?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistan Trello-tilini?

Trello on yksi parhaista tuottavuustyökaluista, joita voit käyttää tiimisi hallintaan. Työkalu tarjoaa lukuisia mukautusvaihtoehtoja ja antaa johtajille mahdollisuuden seurata tiiminsä työskentelyä yhdellä silmäyksellä.

Jos työkalun käyttö ei kuitenkaan auta, voit poistaa Trello-tilisi milloin tahansa. Toimi näin.

Jos kirjauduit itse Trelloon, Trello olisi luonut sinulle Atlassian-tilin ennen kuin olisit voinut kirjautua itse palveluun. Tämä tarkoittaa, että jos haluat poistaa Trello-tilisi, sinun on ensin poistettava Atlassian-tilisi.

Vaihe 1: Suuntaa kohti Trello Tilit Sivuvieritä alas ja napsauta Hallinnoi tai poista Atlassian-tiliäsi.

Vaihe 2: Siirry nyt kohtaan Tilin asetukset Tab.

Kuinka poistan Trello-tilini?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan Trello-tilini?  |  Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 3: Klikkaa Tilin poistaminen.

Kuinka poistan Trello-tilini?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan Trello-tilini?  |  Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 4: Sinulta kysytään vahvistusta ennen kuin voit jatkaa. Klikkaa Tilin poistaminen, ja voit aloittaa.

Kuinka poistan Trello-tilini?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan Trello-tilini?  |  Rehellinen. Tekniikka

Tämä poistaa Atlassian-tilisi ja siten myös Trello-tilisi. Muista, että menetät myös pääsyn muihin käyttämiisi Atlassian-tilipalveluihin.

Jos olet usean jäsenen hallituksen tai tiimin ainoa järjestelmänvalvoja, Trello kehottaa sinua valitsemaan uuden järjestelmänvalvojan ennen tilisi poistamista.

Kuten Trello totesiYritys säilyttää joitain henkilötietoja tilisi poistamisen jälkeenkin. Joitakin esimerkkejä näistä tiedoista ovat:

  • Taloudelliset tiedot ostoista ja laskutusasiakirjat.
  • Tietueet, jotka selittävät tilisi poistamisen.
  • Kaikki muut oikeudelliseen tutkimukseen tai riitaan liittyvät tiedot.

Huomaa, että henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka olet syöttänyt kortteihin, listoihin tai tauluihin, ei poisteta, kun poistat tilisi. Järjestelmänvalvojan tai käyttäjän, jolla on riittävät käyttöoikeusasetukset, on poistettava tämä sisältö Manuaalisesti.

Tämä koskee myös kaikkia kolmannen osapuolen tai mukautettuja sovelluksia, joita olet saattanut käyttää Trellon toimivuuden lisäämiseen. Jos nämä sovellukset ovat tallentaneet tietoja tililtäsi, Trello ei voi poistaa niitä.

Jos et ole Business Class -tiimin ainoa jäsen, tilaustasi ei peruuteta, jos poistat tilisi. Jos olet usean jäsenen tiimin ainoa järjestelmänvalvoja, sinua pyydetään valitsemaan toinen järjestelmänvalvoja ennen kuin voit poistaa tilisi. Tästä eteenpäin vain uusi ylläpitäjä voi peruuttaa tilauksen.

Huomaa myös, että turvallisuussyistä Trello-tiimi ei voi poistaa tiliä käyttäjän puolesta. Kaikkien poistopyyntöjen on tultava tililtä, ​​jotta se voidaan poistaa itse.