Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan vanhan Twitter-tilin, jota et pääse käyttämään?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa vanha Twitter-tili, jota et voi käyttää?

Monilla Sosiaalisen median sivustoilla on useita tilejä ja niiden mukana monia salasanoja, jotka on muistettava. Ja siitä voi tulla ongelma melko nopeasti.

Salasanoista on jo tulossa yhä suurempi haaste Internetille, sillä niitä vuotaa lähes päivittäin. Salasanojen muistaminen on kuitenkin haastavaa, minkä seurauksena käyttäjät luovat usein uusia tilejä, kun heidän vanhat tilinsä peruutetaan.

Jos käyttäjällä on useita tilejä, vanhoista eroon pääseminen on ongelma. He istuvat käyttämättömänä alustalla ja ottavat käyttöön käyttäjänimiä, joita joku muu on saattanut käyttää. Tässä Artikkelissa puhumme siitä, kuinka voit poistaa vanhan Twitter-tilin, johon sinulla ei enää ole pääsyä.

Lue myös: Kuinka voin nähdä Twitterin trendin?

Vaikka unohdat vanhan Twitter-tilisi salasanan, Twitter voi poistaa sen puolestasi, jos pystyt todistamaan tilin omistajuuden, jolloin vältytään koko haamutiliongelmalta. Tämä toimii kahdella tavalla:

  • Pyydä pääsyä vanhaan tiliisi.
  • Pyydä Twitteriä poistamaan vanha tilisi tai poistamaan sen käytöstä.

Prosessi on myös hieman samanlainen molemmille. Tässä on mitä sinun on tehtävä.

Vaihe 1: Siirry kohtaan Tämä sivu Twitterin ohjekeskuksessa. Ensimmäisen kysymyksen alla Kuinka voimme auttaa sinua tilisi kanssa, Valitse, haluatko poistaa tilisi vai palauttaa käyttöoikeudet. Me liitymme Haluan poistaa tilini käytöstä tai sulkea sen.

Vaihe 2: Seuraava kysymys tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja. Me valitsemme Minulla ei ole pääsyä tiliini liitettyyn sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon.

Kuinka poistan vanhan Twitter-tilin, jota et pääse käyttämään?Kuinka poistan vanhan Twitter-tilin, jota et pääse käyttämään?

Vaihe 3: Sen jälkeen näkyviin tulee useita muita kenttiä, joissa kysytään käyttäjänimeäsi, sähköpostiosoitettasi, johon sinulla on käyttöoikeus, ja muita tietoja, jotka haluat lisätä. Sinulta kysytään myös, onko tämä henkilökohtainen vai yritystili.

Kuinka poistan vanhan Twitter-tilin, jota et pääse käyttämään?Kuinka poistan vanhan Twitter-tilin, jota et pääse käyttämään?

Kun olet syöttänyt kaikki tarvittavat tiedot, napsauta Lähetä, ja Twitter-tiimi ottaa sinuun yhteyttä lisätoimia varten. Lisäksi, jos sinulla on edelleen pääsy sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, jota käytit Twitter-tilin luomiseen, voit käyttää sitä Salasanan palautussivu nollataksesi salasanasi ja päästäksesi tiliisi ja poistaaksesi sen.

Lue myös: Kuinka kertoa, jos joku poisti Instagraminsa?

Tässä on joitain asioita, jotka tulee pitää mielessä, kun poistat Twitter-tilisi.

Mitä sinun tulee tietää ennen Twitter-tilin poistamista

  • Tilin poistaminen ei poista siihen liittyviä tietoja hakukoneista.
  • Tilisi käyttäjänimen maininnat muissa twiiteissä näkyvät edelleen, mutta ne eivät linkitä profiiliisi.
  • Jos kirjaudut sisään 30 päivän kuluessa tilisi deaktivoinnista, se aktivoidaan uudelleen.
  • Jos tarvitset Twitter-tietojasi, sinun on pyydettävä ne osoitteesta Twitter täällä.

Poista Twitter-tili käytöstä tai poista se

Molemmat asiat toimivat yhdessä Twitterissä. Poista ensin tilisi käytöstä. Tänä aikana tilisi pysyy Twitterissä piilossa 30 päivää. Jos et käytä tai palauta tiliäsi näiden 30 päivän kuluessa, tilisi poistetaan.

Jos poistat tilisi käytöstä, julkinen profiilisi, käyttäjänimesi ja twiittisi yksinkertaisesti piilotetaan yleisöltä Twitterissä. Voit kirjautua uudelleen sisään milloin tahansa ja palauttaa tilisi ja kaikki tietosi.

Jos tilisi poistetaan, myös kaikki tiliisi liittyvät tiedot poistetaan pysyvästi, mukaan lukien kaikki twiitit, media ja käyttäjänimesi.

Lue myös: Jotain meni pieleen Twitterissä: 4 korjausta