Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan WooPlus-tilin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistaa WooPlus-tili?

WooPlus on online-treffisovellus, joka on suunniteltu erityisesti kurviville ihmisille. Se poistaa treffien aiheuttaman ylimääräisen paineen – olettaen, miltä täydellinen näyttää, ja yrittämällä näyttää sinulta, ei itseltäsi. WooPlus poistaa leimautumisen ja auttaa ihmisiä löytämään rakkauden ilman, että heitä ryhmitellään. Uinti nettitreffien ankarissa vesissä ei kuitenkaan sovi kaikille, riippumatta siitä, minkä alustan valitset.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka WooPlus-tilisi poistetaan vain muutamalla helposti noudatettavalla vaiheella.

Lue myös: Miksi en voi poistaa Tinder-tiliäni?

Jos haluat poistaa WooPlus-tilisi kokonaan, mukaan lukien kaikki tiedot palvelimilta, voit poistaa tilisi. Jos et voi käyttää tiliäsi tai heidän treffipalvelujaan, voit tilapäisesti piilottaa profiilisi tai poistaa sen käytöstä. Selvittääksesi ilman deittailusta voit poistaa WooPlus-tilisi ja avata WooPlus-sovelluksen Android- tai iOS-Puhelimellasi seuraavasti:

  • Napauta profiilikuvakettasi näytön vasemmassa yläkulmassa.
  • Napauta näkyviin tulevista vaihtoehdoista Apua ja palautetta.
  • Napauta vaihtoehtoa Kuinka voin poistaa tilini? listan lopussa.
  • Lehdistö Poistaa ja kerro syy tilin poistamiseen. Vahvista sitten poistoprosessi.

Voit myös lähettää heille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kun poistat WooPlus-tilisi, kaikki muistosi, kuten viestit, valokuvat ja ottelut, katoavat. Joten jos et halua, että tietosi, etenkään luovuudella luomasi profiili, poistetaan, voit aina piilottaa tilin. On myös mahdollisuus poistaa profiilisi käytöstä, jos et ole täysin vakuuttunut tietojesi Poistamisesta.

WooPlus ei poista tiliäsi suoraan palvelimiltaan; Teet sen muutaman päivän kuluttua. Joten jos tarvitset välittömiä toimia, voit joko piilottaa WooPlus-tilisi tai poistaa sen käytöstä.

Lue myös: Miksi Samsungin langaton laturi vilkkuu keltaisena? 6 korjausta