Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka poistan yhteyksiä LinkedInissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka poistan yhteydet LinkedInistä?

Linkedin on kiistatta yksi suurimmista verkkoyhteisöyhteisöistä, ja sitä kutsutaan usein ammattimaailman Facebookiksi. Jokainen Linkedinissä muodostettu yhteys ei kuitenkaan ole taatusti hedelmällistä, ja usein joudut tilanteeseen, jossa et enää halua olla tekemisissä Linkedinissä olevan henkilön kanssa.

Linkedinin estäminen on vaihtoehto niille, jotka käyvät hermoillesi, mutta jos et halua mennä niin pitkälle ja vain virallisesti katkaista yhteyttä kyseiseen henkilöön, voit poistaa yhteydet LinkedInistä PC:llä ja sovelluksella. Haluat katkaista yhteyden Linkedin?

Kirjaudu LinkedIn.com-tilillesi ja poista yhteys LinkedInissä Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Napsauta sitä Minun verkostoni vaihtoehto yläreunan työkalupalkista. Valitse sitten uudella sivulla linkkejä alla Hallinnoi verkkoani sivuseinästä vasemmalle.

Vaihe 2: Seuraavalla sivulla näet luettelon yhteyksistäsi. Näpäytä vaakasuora kolmoispiste (lihapulla) Napsauta poistettavan yhteyden vieressä olevaa valikkokuvaketta ja valitse se avattavasta luettelosta Poista yhteys.

Kuinka poistan yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. Tekniikka

Voit etsiä yhteyttä, jonka kautta haluat poistaa Hae nimellä Kenttä sivun yläosassa (katso kuvakaappaus yllä).

Lue myös: LinkedIn-tilisi deaktivointi tai poistaminen?

Vaihtoehtoinen menetelmä

Jos yllä oleva opas ei toimi sinulle, siirry sen käyttäjän profiiliin, jonka haluat poistaa yhteyden Linkedin-tililtäsi ja seuraa alla olevia ohjeita.

Napsauta sitä Lisää… Painike profiilikuvan oikealla puolella. Valitse sitten vaihtoehto avattavasta vaihtoehtoluettelosta Poista yhteys.

Kuinka poistan yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. Tekniikka

Lue myös: Kuinka lisätä kiinnostuksen kohteita LinkedInissä?

Avaa Linkedin-sovellus Androidille tai iOS:lle ja seuraa alla olevia ohjeita yhteyksien poistamiseksi.

Kuinka poistan yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. TekniikkaKuinka poistan yhteyksiä LinkedInissä? | Rehellinen. Tekniikka
 • Näpäytä Minun verkostoni Napsauta alla olevaa Asetukset-välilehteä.
 • Napauta seuraavalla sivulla Hallinnoi verkkoani sivun yläreunassa.
 • Napauta seuraavalla sivulla Linkit.
 • Seuraavalla sivulla näet luettelon yhteyksistäsi. Näpäytä vaakasuora kolmoispiste (lihapulla) Valikkokuvake sen yhteyden vieressä, jonka haluat poistaa, ja valitse alla olevista vaihtoehdoista Poista yhteys.

Voit myös etsiä yhteyttä, jonka haluat poistaa, Napauttamalla sivun yläreunassa olevaa hakukuvaketta.

Lue myös: LinkedIn-URL-osoitteen löytäminen ja muokkaaminen?

Sisällysluettelo