Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka ristipostitat Facebookista Instagramiin ja päinvastoin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ristiinpostittaa Facebookista Instagramiin ja päinvastoin?

Ristilähetys on tapa julkaista sisältöä eri sosiaalisen median alustoilla samanaikaisesti. Vaikka jotkut ovat vaihtamassa Facebookista Instagramiin, monet käyttävät edelleen Facebookia uskonnollisista syistä ilmaistakseen ajatuksiaan tai jakakseen sisältöä ikätovereidensa kanssa. Jos olet yksi heistä, ristiinlähetyksen aihe on täytynyt tulla mieleesi.

Instagramissa on ollut jo jonkin aikaa ominaisuus jakaa julkaisu Facebookiin yhdellä napsautuksella, ja nyt Facebook mahdollistaa myös suoran ristiinpostauksen Instagramiin, mutta tietyin rajoituksin.

Tässä artikkelissa opastamme sinut Facebookin ja Instagramin ristiinpostauksen läpi – sekä henkilökohtaiseen että yrityskäyttöön. Joten tutkitaan, miten voit tehdä tämän ja mitä rajoituksia siihen liittyy.

Lue myös: Kuinka poistan Facebook-tarinan? PC:n, sovelluksen ja arkiston kautta

Voit lähettää postauksia Facebookista Instagramiin samanaikaisesti, mutta tämä ominaisuus on käytettävissä vain yritystileille. Siksi et voi lähettää Instagram-tilillesi viestejä henkilökohtaiselta Facebook-tililtäsi. Lisäksi tämä Facebook-ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla vain Facebook-sivustoille, ei mobiilisovelluksille.

Facebook ei edelleenkään salli tarinoiden ristiinlähettämistä Instagram-tileille ja tukee vain yhden kuvan julkaisuja ristiinpostauksissa.

Facebook- ja Instagram-tilien linkittäminen

Meidän on ensin linkitettävä molemmat, jotta voimme lähettää ristiin Facebookista Instagramiin. Kirjaudu Facebook-tilillesi ja jatka näiden kahden tilin yhdistämistä seuraamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Siirry tietokoneellasi Facebook-sivulle, jonka haluat linkittää. Klikkaa asetukset oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2: Klikkaa Instagram vasemmasta sivupalkista.

Vaihe 3: Valita Yhdistä tili linkittääksesi Instagram-tilisi Facebook-yrityssivullesi.

Vaihe 4: Anna Instagram-tilisi kirjautumistiedot. Napsauta sitten Rekisteröinti Painike. Tämä linkittää molemmat tilit.

Lue myös: Kuinka ilmoitan Facebook-sivusta?

Kuinka julkaisen Facebookista Instagramiin?

Kun olet yhdistänyt molemmat tilit onnistuneesti, seuraa alla olevia ohjeita lähettääksesi Facebookista Instagramiin.

Vaihe 1: Klikkaa Lisää yläpalkissa ja valitse Julkaisutyökalut avattavasta valikosta.

Vaihe 2: Paina sitä Luo viesti vaihtoehto vasemmalla, aivan alla olevan hakupalkin alapuolella Postaukset julkaistu.

Vaihe 3: Luo viesti, jossa on vähintään yksi valokuva; Tämä aktivoi automaattisesti Instagram-jakamisvaihtoehdon. Tarkista sen vieressä oleva painike Instagram ja napsauta sitten Jaa nyt.

Viestisi näkyy sekä Facebook- että Instagram-profiilissa. Voit katsoa sen livenä kirjautumalla sisään Instagram-tilillesi erikseen ja tarkistamalla profiilisi.

Jos haluat muokata viestiä, voit tehdä sen napsauttamalla ja valitsemalla oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen valikko Muokata avattavasta valikosta.

Lisäksi Facebook ei tue ristiinlähetystä, jos Instagram-tililläsi on käytössä kaksivaiheinen todennus. Jotta se toimisi, deaktivoi se ensin Instagram-tililläsi.

Lue myös: Kuinka poistaa kommentit käytöstä Facebook-viestissäsi?

Ristilähetys Instagramissa ei rajoitu vain yrityssivuille. Voit myös lähettää ristiinpostauksia Instagram-tililtäsi henkilökohtaiseen Facebook-profiiliisi.

Kuinka lähetän Instagramista Facebook-yrityssivulle?

Jotta voit lähettää ristiinpostauksia Facebook-yrityssivullesi IG-tililtäsi, sinun on oltava Facebook-yrityssivun järjestelmänvalvoja.

Avaa Instagram-sovellus ja seuraa alla olevia ohjeita jakaaksesi viestejä Instagramiin ja Facebookiin samanaikaisesti.

 • Avaa Instagram-profiilisi Napauttamalla profiilikuvaketta näytön oikeassa alakulmassa. Napauta sitten kolme vaakasuoraa viivaa (hampurilainen) Valikkokuvake oikeassa yläkulmassa.
 • Valita Asetukset.
 • Valitse sitten Tili.
 • Näpäytä Yhdistetyt tilit (katso kuvakaappaus alla).
 • Anna Facebook-kirjautumistietosi, jos et ole vielä kirjautunut sisään.
 • Jos haluat jakaa päivityksiä hallinnoimallesi yrityssivulle, siirry osoitteeseen Jakaa ja valitse sivu, jolle haluat lähettää ristiin.
 • Jaa tarinasi Facebook-sivulla liu’uttamalla kytkintä oikealle. Kaikki tarinasi jaetaan automaattisesti myös Facebook-sivullesi.
 • Aktivoi myös toiminto, jos haluat jakaa viestisi automaattisesti Facebook-sivulla Jaa viestisi Mahdollisuus.

Lue myös: Kuinka poistan Instagram-tilini pysyvästi?

Kuinka julkaisen Instagramista henkilökohtaiseen Facebook-profiiliin?

Voit lähettää Instagram-tililtä henkilökohtaiselle Facebook-tilillesi avaamalla Instagram-sovelluksen ja Noudattamalla alla olevia ohjeita.

 • Avaa Instagram-profiilisi napauttamalla profiilikuvaketta näytön oikeassa alakulmassa. Napauta sitten kolme vaakasuoraa viivaa (hampurilainen) Valikkokuvake oikeassa yläkulmassa.
 • Valita Asetukset.
 • Valitse sitten Tili.
 • Näpäytä Yhdistetyt tilit (katso kuvakaappaus alla).
 • Anna Facebook-kirjautumistietosi, jos et ole jo kirjautunut tilille laitteella.
 • Jos haluat jakaa päivityksiä henkilökohtaiselle Facebook-tilillesi, siirry osoitteeseen Jakaa ja valitse Facebook-profiili.
 • Vastaanottaja Jaa tarinasi Siirry Facebook-sivulle liu’uttamalla kytkintä oikealle. Kaikki tarinasi jaetaan automaattisesti myös Facebook-profiilissasi.
 • Samoin ota käyttöön Jaa viestisi Mahdollisuus jakaa viestisi automaattisesti Facebook-profiilissasi.

Voit myös jättää Jaa tarinan ja postauksen pois käytöstä asetuksista ja valita erikseen, haluatko jakaa tarinan vai postauksen päivityksen aikana. Voit tehdä tämän ottamalla sen käyttöön, kun luot postauksen tai tarinan julkaistavaksi Facebook-yrityssivulle tai henkilökohtaiselle tilille.

Lue myös: Kuinka vahvistaa Instagram-tilisi?