Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka saada ilmainen SSL-sertifikaatti verkkosivustollesi? Miten se eroaa maksullisesta SSL:stä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada ilmainen SSL-varmenne verkkosivustollesi? Miten se eroaa maksullisesta SSL:stä?

Joten upouusi portfoliosivustosi on valmis julkaistavaksi ja myytäväksi. Se on mestariteos, joka on kirjoitettu kauniilla koodilla, joka on suunniteltu siunaamaan Internetiä. Lataat verkkosivuston, yrität käyttää sitä ja saat virheilmoituksen, jonka mukaan Verkkosivusto ei ole turvallinen.

Tällaiset virheet voivat vaikuttaa selauskokemukseesi ja jopa pelotella mahdollisia vierailijoita. Tarvitset SSL-varmenteen varmistaaksesi, että tällaiset ongelmat eivät vaikuta verkkosivustoosi. Nämä turvasertifikaatit maksavat kuitenkin rahaa. Yksinkertaista portfoliosivustoa tai projektia kehitettäessä turvasertifikaatin maksaminen ei ole järkevää.

Jos ihmettelet samaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa opit hankkimaan ja hankkimaan SSL-varmenteen ilmaiseksi https:// Etuliite verkkosivustollesi.

Lue myös: GitHub tekee yksityisistä arkistoista rajoittamattomilla yhteistyökumppaneilla ilmaisia ​​kaikille (avautuu uudella selaimen välilehdellä)

Itse asiassa se on melko helppoa. Sinun tarvitsee vain todistaa, että olet verkkosivuston omistaja.

Vaihe 1: Suuntaa kohti Ilmainen SSL-verkkosivusto

Vaihe 2: Kirjoita verkkosivustosi URL-osoite ja napsauta Luo ilmainen SSL-varmenne

Vaihe 3: SSL-sukupolvisivu latautuu. Täällä sinun on todistettava, että olet suojattavan verkkosivuston omistaja.

On kolme tapaa tehdä tämä. Neuvoni on pysyä poissa DNS-menetelmästä, ellet tiedä mitä olet tekemässä. Voit halutessasi tehdä niin Automaattinen FTP-vahvistus Kuten useimmissa tapauksissa, sinulla on FTP-yhteys verkkosivustolle. Muuten manuaalinen vahvistus on aina saatavilla.

Tässä opetusohjelmassa käymme läpi Manuaalinen vahvistus.

Vaihe 4: Sivusto pyytää sinua lataamaan useita vahvistustiedostoja palvelimesi tiettyyn hakemistoon. Ensin meidän on ladattava nämä tiedostot. Klikkaa Lataa tiedosto #1

Vaihe 5: Kun olet ladannut tiedoston, siirry cPaneliin ja sitten Tiedostonhallintaan. Täällä sinun on luotava kaksi hakemistoa nimellä .hyvin kuuluisa ja siinä acme haaste sinun public_html juurihakemisto.

Vaihe 6: Lataa ladattu tiedosto Vaihe 4 tähän hakemistoon.

Vaihe 7: Kun olet ladannut tiedoston, napsauta linkkiä SSL For Free -verkkosivustolla.

Jos kaikki meni hyvin, sinun pitäisi nähdä sivu, jonka tiedostonimi luetaan täsmälleen sellaisena kuin se on.

Vaihe 8: Napsauta sitä Lataa SSL-sertifikaatti.

Vaihe 9: Nyt saat SSL-sertifikaatin, yksityisen avaimen ja CA-paketin. Nyt sinun tarvitsee vain lisätä nämä cPanelin SSL-asetuksiin.

Vaihe 10: Siirry cPaneliin ja etsi SSL-asetukset.

Vaihe 11: Napsauta SSL-asetukset -kohdassa Asenna ja hallinnoi SSL:ää sivustollesi (HTTPS)

Vaihe 12: Vieritä alas kohtaan Asenna SSL-verkkosivusto. Valitse verkkotunnuksesi avattavasta luettelosta ja kopioi ja liitä SSL:n tarjoamat varmenteet ilmaiseksi.

Vaihe 13: Kun olet valmis, vieritä alas ja napsauta Asenna varmenne ja SSL-sertifikaattisi asennetaan.

Nyt kun käytät verkkosivustoasi, huomaat, että tietoturvaongelmia ei enää ole ja että sillä on myös SSL-varmenne.

Lue myös: 11 parasta väärennetyn sähköpostin generaattoria

On oikeutettu kysymys, kuinka hyvää jokin on, kun saat sen ilmaiseksi. Useimmat SSL-sertifikaatit vaativat maksun. Jos sinulla on kunnollinen kaupallinen verkkosivusto tai jotain, joka käsittelee asioita, joita sinun on pidettävä turvassa – käyttäjätunnukset ja salasanat, maksutiedot ja muiden henkilökohtaisten tunnistetietojen käsittely – suosittelemme, että hankit maksulliset varmenteet.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ilmaiset eivät olisi hyviä. Nämä todistukset ovat pääosin myöntäneet LetsEncrypt, turvallisuusstandardeistaan ​​tunnettu organisaatio.

Todennäköisesti suurin ongelma on, että nämä varmenteet vanhenevat kolmen kuukauden välein, eikä automaattista uusimistoimintoa ole. Mutta emme todellakaan voi valittaa ilmaisesta turvallisuudesta.

Lue myös: Mitä ovat koodimerkityt haittaohjelmat ja tapoja suojata laitettasi