Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka saada TBS Samsung Smart TV:hen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada TBS Samsung Smart TV:hen

TBS (Turner Broadcasting System) on amerikkalainen suoratoistopalvelu, joka sisältää elokuvia, televisio-ohjelmia ja suoria urheilutapahtumia. Valitettavasti näin on TBS sovellus on ei saatavilla App Storessa Samsung Smart TV. On kuitenkin kolme vaihtoehtoista tapaa suoratoistaa TBS-sisältöä televisiossasi.

Yksi helpoimmista tavoista katsella TBS-sisältöä Samsung-Televisioissa on Sovelluksen suoratoisto Android-puhelimesta tai iPhonesta. Toinen tapa suoratoistaa TBS-sisältöä Samsung TV:ssä on asennus Suoratoistosovellukset jotka koostuvat TBS-kanavasta. Viimeinen vaihtoehto on liittää mikä tahansa TBS-yhteensopiva portti Suoratoistolaite Samsung-televisiossasi ja asenna TBS-sovellus.

Kuinka katsella TBS:ää Samsung Smart TV:llä

Voit suoratoistaa TBS-sisältöä Samsung TV:ssä suoratoistamalla sovellusta. Jos olet iOS-käyttäjä, ota AirPlay-vaihtoehto käyttöön Samsung Smart TV:ssä.

Huomautus: Jos Samsung-televisiossasi ei ole Cast-tukea, liitä Chromecast-laite Samsung-televisioosi ja määritä se.

#1. Yhdistä Samsung-televisio Wi-Fi-verkkoon. Yhdistä sitten Android-puhelin tai iPhone samaan WiFi-verkkoon.

#2. Mene Sovelluskauppa tai Lataa peli iPhone- tai Android-puhelimeesi ja asenna Watch TBS -sovellus.

#3. Aloita se TBS Sovellus asennuksen jälkeen ja Rekisteröinti tilillesi.

#4. Kun olet kirjautunut sisään, voit toistaa kaiken sisällön Katso TBS sovellus ja napsauta Cast-kuvake tai AirPlay-kuvake edellä.

#5. Napsauta nimeäsi ponnahdusvalikosta Samsungin televisiot siirtääksesi Sovelluksen.

#6. Nauti nyt TBS-sisällön suoratoistosta Samsung Smart TV:ssä.

Kuinka suoratoistaa TBS:ää Samsung Smart TV:ssä suoratoistopalveluiden avulla

Toinen tapa katsella TBS-sisältöä televisiossasi on käyttää TV:n suoratoistosovelluksia. Voit käyttää tätä menetelmää, jos et ole kiinnostunut TBS-sovelluslähetyksistä.

TBS kanava on saatavilla live-TV-suoratoistopalveluissa, kuten YouTube TV, DirectTV stream, HuluJa Sling TV.

Jos sinulla on jo tilaus johonkin yllä mainituista suoratoistopalveluista, voit käyttää tätä sovellusta suoratoistaaksesi TBS-sisältöä televisiossasi. Kaikki nämä sovellukset voidaan asentaa suoraan Samsung TV App Storesta.

Huomautus: Jos et ole ostanut tilausta millekään näistä palveluista, osta haluamasi palvelun tilaus ja asenna sitten sovellus Samsung-televisioosi. Näistä neljästä Sling TV on halvin tapa suoratoistaa TBS-sisältöä Samsung TV:ssä.

Kuinka asentaa TBS Samsung Smart TV:hen suoratoistolaitteiden avulla

Watch TBS -sovellus on saatavilla useiden suoratoistolaitteiden sovelluskaupasta, kuten: Apple TV, PalohenkilökuntaJa Roku.

Jos kotonasi on jokin näistä suoratoistolaitteista, liitä se Samsung Smart TV:hen ja määritä se. Siirry sitten laitteen vastaavaan sovelluskauppaan ja asenna TBS-sovellus. Lisätietoja on seuraavassa TBS-asennusoppaassa eri suoratoistolaitteille.

Asennuksen jälkeen sinun on aktivoitava TBS-sovellus laitteellasi TV-palveluntarjoajan tunnistetiedot suoratoistaaksesi sisältöä televisiossasi.

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Onko TBS saatavilla Samsungin älytelevisioille?

Ei. TBS ei ole saatavilla Samsung TV:n sovelluskaupasta.

2. Onko TBS ilmainen?

Joo. TBS voi suoratoistaa ilmaiseksi TV-palveluntarjoajasi kirjautumistiedoilla.