Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka saan Netflixin ilmaiseksi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada Netflix ilmaiseksi?

Vaikka Netflix on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista maailmanlaajuisesti, kattavuus 190 maassa ja kymmeniä tuhansia videoita, se on myös yksi kalleimmista – alkaen kuukausihinnasta 8,99 dollaria ja INR 499.

Vaikka Netflixille on monia hyviä vaihtoehtoja, joihin voit vaihtaa, et silti voi katsoa hyviä alkuperäisiä ja muita Netflix-lisensoituja videoita.

Onneksi meillä on joitain hyvämaineisia tapoja katsella Netflix-elokuvia ja TV-ohjelmia ilmaiseksi. Noudata mitä tahansa alla olevista kiertotavoista saadaksesi Netflixin ilmaiseksi.

Lue myös: Kuinka Netflix toimii? Tiede toistopainikkeen takana

On täysin mahdollista katsoa Netflix-ohjelmia laillisesti ja ilmaiseksi ilman piraattisuoratoistopalvelua tai vuotaneita kirjautumistietoja ja evästeitä.

Netflix tarjoaa seitsemän suositun sarjan pilottia Katsottavaksi ilmaiseksi; Kyllä, täysin ilmainen! Alla oleva linkki vie sinut ilmaisiin Netflix-videoihin.

Napsauta tätä nähdäksesi Netflixin ilmaisia ​​nimikkeitä.

Tätä kirjoitettaessa voit katsella seuraavien televisio-ohjelmien pilotteja Netflixissä.

Lue myös: Netflixin 11 suosituinta lakiohjelmaa

Netflix tarjoaa joskus jopa kolmen kuukauden ilmaisen Kokeilujakson kerrallaan. Kun näet tarjouksen maassasi, sinun pitäisi hankkia Netflixin ilmainen kokeiluversio, sitten toinen ja toinen ja niin edelleen, kunnes luottokorttisi loppuvat.

Eräs yliopistokaverini maksoi kaikki perheensä luottokortit lähes kahden vuoden ajan saadakseen Netflixin ilmaisen kokeilun. Mutta se oli muutama vuosi sitten, eikä Netflix tällä hetkellä tarjoa ilmaista kokeiluversiota Intiassa. Jos kuitenkin haluat todella kokeilla alustaa, voit joko kokeilla jotakin yllä mainituista sarjoista tai hankkia 199 INR/kk matkapuhelinliittymän Intiassa. Voit lukea kolmesta muusta Netflixin Intiassa tarjoamasta suunnitelmasta täältä.

Voit tarkistaa Netflix.com Katso, tarjoaako maasi suoratoistopalvelu tällä hetkellä ilmaisen kokeilujakson, ja siirry sieltä.

Jos pidät todella Netflixin sisällöstä, voit myös tilata jonkin maksullisista paketeista. Netflix-tilaus Yhdysvalloissa alkaa 8,99 dollarista kuukaudessa perussopimuksella (SD) ja nousee 17,99 dollariin kuukaudessa Premium-liittymällä (Ultra HD). Voit tarkistaa maasi Netflix-sopimukset Tässä.

Lue myös: 9 tapaa korjata Netflix-sivustovirhe

Useat Intian televerkot, mukaan lukien Airtel ja Jio, tarjoavat muutaman kuukauden Netflixiä ilmaiseksi tiettyjen suunnitelmien ohella – sekä matkapuhelinverkossaan että laajakaistassa. Samoin O2 Isossa-Britanniassa, T-Mobile ja Magenta Yhdysvalloissa tarjoavat asiakkailleen ilmaisen Netflix-tilauksen, kun he tilaavat tiettyjä tariffeja.

Vaikka tämä ei välttämättä ole täysin ilmaista, koska joudut maksamaan operaattorin tai Internet-palveluntarjoajan tilauksesta, se saattaa olla tutustumisen arvoinen, jos jo maksat.

Voit myös osallistua muutaman ystävän tai perheenjäsenen kanssa ja ostaa jonkin tarjolla olevista Netflix-tilauksista. Intiassa neljä teistä voi luoda yksittäisiä profiileja (ja tehdä profiilistasi yksityisen) suoratoistoa varten Ultra HD:nä millä tahansa valitsemallasi laitteella hintaan 200 INR. Se on win-win -tilanne. Saat parasta laatua halvimmalla hinnalla.

Lue myös: 11 tapaa korjata Netflix-virhekoodi NW 2 5