Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka saan selville, kuka pitää sinusta Tinderissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka saada selville, kuka pitää sinusta Tinderissä?

Tinder on ollut suosituin deittailusovellus siitä lähtien, kun deittailusovellukset olivat olemassa. Tinderin vallankumouksen ansiosta pyyhkäisystä on tullut synonyymi nettideittailulle.

Sovellus tarjoaa myös entistä enemmän hallintaa siihen, millaisena voit esiintyä ja kenen kanssa voit olla samassa Sovelluksessa. Maailmanlaajuisesti on saatavilla kaksi tilauspakettia: Tinder Plus ja Tinder Gold, sekä toinen nimeltään Tinder Platinum, jota testataan joissakin maissa.

Plus-paketin avulla voit vain pyyhkäistä rajattomasti, vaihtaa sijaintiasi ja tehdä muutamia muita perusasioita, kun taas Gold-paketin avulla voit nähdä, kenestä on tykätty ilman, että sinun tarvitsee nostaa sormea ​​pyyhkäisyä varten – joten voit ohittaa jonon ja etsiä heidän kanssaan suoraan. . Voit lukea lisää kolmen Tinder-tilauksen eroista napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Lue myös: Tinder Plus vs. Tinder Gold vs. Tinder Platinum: Mikä on ero?

Kuten edellä mainittiin, sovellus seuraa kaikkia profiileja, jotka olet jo pyyhkäisenyt oikealla. Jos et ole Tinder Gold- tai Platinum-tilaaja, pyyhkäisit korttipakan läpi, kunnes pyyhkäisit lopulta oikealle mainituissa profiileissa ja löydät sitten ottelun. Silloinkin on mahdollista, että pyyhkäiset vasemmalle (virheitä tapahtuu) etkä löydä ottelua ollenkaan.

Tinder Goldin avulla voit nähdä kaikki profiilit, joista olet pitänyt, ja yhdistää ne suoraan. Prosessi on melko yksinkertainen:

  • Käynnistä Tinder, järjestä profiilisi ja aloita pyyhkäiseminen.
  • Heti kun joku pyyhkäisee sinua suoraan, saat ilmoituksen omaan Huippukuvat Välilehti alla Tykkää.
  • Voit etsiä jonkun kanssa pyyhkäisemällä oikealle kartalla tai Napauttamalla hänen profiiliaan saadaksesi lisätietoja mahdollisesta vastaavuudestasi.

Ja näin helppoa Tinder Gold tekee sinusta pitävien ihmisten profiilien löytämisestä ja selaamisesta. Pyyhkäise nyt, pidä hauskaa, ja jos treffisi on kiinnostunut tekniikasta tai tarvitsee minkäänlaista teknistä apua, muista ohjata heidät meille.

Lue myös: Kuinka luoda Tinder-tili?