Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka sammuttaa PS5 [PlayStation 5]

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka sammuttaa PS5 [PlayStation 5]

Saatat ajatella, että PS5:n Sammuttaminen on kevytmielinen kysymys. Jos PlayStation 5:tä ei kuitenkaan sammuteta kunnolla, konsoli voi vaurioitua. Jos olet uusi PS5-käyttäjä, konsolin sammuttaminen voi olla melko hankalaa, koska se eroaa PS3:sta ja PS4:stä. On myös hyvä tietää, mikä ero on konsolin sammuttamisen ja nukkumaan asettamisen välillä.

PS5:n lepotila on valmiustila virran säästämiseksi ja taustatoimintojen suorittamiseksi. Tästä voi olla hyötyä ladattaessa tai päivitettäessä sovelluksia, pelejä ja ohjelmistoja. Lepotilassa on mukautusvaihtoehto joillekin asetuksille. Voit ladata ohjaimen USB-portin kautta ja käyttää konsolia PlayStation Remoteplay -Sovelluksen kautta. Muut asetukset ovat Internetin kytkemistä päälle/pois lepotilassa.

Kuinka sammuttaa PlayStation 5

Mahdollisuus sammuttaa se on saatavilla osoitteessa Virtavalikko PlayStation 5. Voit sammuttaa PS5:n joko ohjaimella tai ilman sitä.

Kuinka sammuttaa PS5 ohjaimella

Pikaopas: Paina ohjaimen PS-painiketta >> Valitse virtakuvake >> Valitse “Sammuta PS5”.

1. Paina -painiketta PS-painike ohjaimessasi kahden peukalon välissä. Voit napauttaa vain kerran.

2. Näytölle ilmestyy kaksi riviä kuvakkeita, ja toisella rivillä on navigointivaihtoehdot.

3. Pyyhkäise vasemmalle ja valitse Esitys Symboli toisesta rivistä.

4. Kun painat virtakuvaketta, näkyviin tulee kolme vaihtoehtoa. He ovat Siirry lepotilaan, sammuta PS5 ja käynnistä PS5 uudelleen.

5. Valitse Sammuta PS5 Sammuta PlayStation 5 -konsoli ja odota virrankatkaisuviestiä irrottamalla virtajohto.

Valitse

6. Valitse Siirry lepotilaan jos haluat järjestelmän lataavan ohjaimia ja lataavan päivityksiä.

Kuinka sammuttaa PS5 ilman ohjainta

Jos olet lähellä PlayStation 5:tä, voit sammuttaa PlayStation 5:n helposti virtapainikkeella.

Paina virtapainiketta

Etsi Virtanappi konsolissasi (sivupinnalla). Sammuta PlayStation 5 pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes kuulet äänimerkin. Ensimmäisellä piippauksella konsoli siirtyy lepotilaan. Jos haluat sammuttaa sen kokonaan, sinun on odotettava toista piippausta.

Kuinka sammuttaa PS5-ohjaimen mikrofoni

Mikrofonin käyttöä ei vaadita joka kerta kun pelaat pelejä. Voit sammuttaa sisäänrakennetun ohjainmikrofonin kolmella tavalla.

[1] Paina ja pidä painiketta painettuna Mykistyspainike, jonka löydät PS-painikkeen alta. Jos pidät painiketta painettuna, tämä tapahtuu vilkkuu oranssina Tämä osoittaa, että ohjain on mykistystilassa.

[2] Paina sitä PS-painike avaa ohjaimen ja valitse Ohjauskeskus Mikrofoni-kuvake Mykistä painamalla -painiketta X-painike ohjaimessa.

[3] Mene asetukset ja valitse ääni Mahdollisuus. Valitse äänivaihtoehdon alta vaihtoehto mikrofoni Napauta ja napsauta Mikrofoni ohjaimessa. Siirry sitten kohtaan “Mikrofonin tila sisäänkirjautumisen yhteydessä” ja valitse Mykistä Mahdollisuus sammuttaa mikrofoni. Voit käyttää mitä tahansa näistä kolmesta tavasta sammuttaa PlayStation 5 -ohjaimen mikrofonin.

Valitse Mykistä-vaihtoehto sammuttaaksesi mikrofonin

Jatkuva pelien pelaaminen voi vaikuttaa PlayStation 5:n suorituskykyyn. On tärkeää antaa PlayStationille aikaa levätä. Sammuta se joksikin aikaa, jotta se toimii tehokkaasti ja voit nauttia suosikkipeleistäsi PlayStation 5:llä. Jos sinulla on ongelmia yllä olevan menettelyn kanssa, mainitse ne kommenttiosiossa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka sammutan PS5-ohjaimen?

Voit sammuttaa PS5-ohjaimen valitsemalla Tarvikkeet ohjausvalikosta ja valitse se Langaton ohjain sammuttaa kokonaan.

Kuinka saan äänen pois päältä PS5:llä?

Klikkaus käytävällä Kuvake> Valitse saavutettavuus>Näytönlukijar> napsauta Ota näytönlukuohjelma käyttöön sammuttaaksesi äänen PlayStation 5:ssä.

Kuinka nollaan PS5:n?

Mene Asetukset-valikko> valitse Järjestelmäohjelmisto> klikkaa Palauta asetukset> napauta Nollaa konsoli> valitse Palauta oletusarvo Napsauta painiketta nollataksesi PS5:n.

Kuinka sammutan PS5-ohjaimen katsoessani Netflixiä?

Avaa Netflix-sovellus PS5:lläsi ja valitse katsottavaksesi suosikkielokuvasi. Paina seuraavaksi ohjaimen Optio-painiketta ja valitse “Poista ohjain käytöstä” sammuttaaksesi PS5-ohjaimen ja jatkaaksesi elokuvan katselua. Jos haluat käynnistää PS5-ohjaimen, paina Optio-painiketta uudelleen ja valitse Aktivoi ohjain.

Sisällysluettelo