Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka selvittää, onko joku poistanut WhatsApp-tilinsä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka selvittää, onko joku poistanut WhatsApp-tilinsä?

WhatsApp on yksi tämän päivän suosituimmista viestintäsovelluksista. Sovellus kattaa sinut kaikilla rintamilla; Voit lähettää viestejä, soittaa puheluita ja jopa lähettää rahaa näinä päivinä.

Käyttäjien Yksityisyyden suojaamiseksi WhatsApp ei kuitenkaan kerro sinulle paljon henkilöstä, johon yrität ottaa yhteyttä. Tässä artikkelissa opit kertomaan, onko joku poistanut WhatsApp-tilinsä.

Lue myös: Mikä WhatsApp Plus on? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Selvitetään ensin yksi asia. Ei ole selvää tapaa määrittää, onko WhatsApp-tili poistettu. Ei ole paljon eroa sen välillä, estääkö joku sinut WhatsAppissa vai poistaako tilinsä.

Molemmissa tapauksissa et enää näe heidän sivustonsa tietoja. Mukaan lukien:

  • Profiilikuva
  • Tila
  • Viimeksi nähty kerta (riippuu myös henkilön tietosuoja-asetuksista)
  • Viestin toimituksen tila

Yllä olevista neljästä tekijästä sinun tulee kiinnittää huomiota vain viestin toimitustilaan. Jos et näe Profiilikuvaa, tilaa tai viimeksi nähtyä viestiä, mutta viestisi ovat saapuneet (kaksinkertainen tarkistus), WhatsApp-tili on aktiivinen ja vastaanottaa viestejä.

Kun lopetat kaksoispisteiden vastaanottamisen, tapahtuu yksi kolmesta asiasta. Joko henkilö on estänyt sinut, hän on poistanut WhatsApp-tilinsä tai hänellä ei ole Internet-yhteyttä.

Viimeinen tekijä voidaan punnita odottamalla vähän, jotta näet, onko viestisi perille. Jos ei, se johtuu jostakin kahdesta ensimmäisestä tekijästä. Paras tapa selvittää syy on poistua Whatsappista ja ottaa yhteyttä henkilöön toisella tavalla.

Lue myös: Xinput1_4.dll Puuttuu: 6 korjausta