Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka seurata ja hallita Samsung-puhelimia?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka seurata ja hallita Samsung-puhelimia?

Samsung-puhelimet: Älypuhelimen seurannan päätarkoitus ei ole löytää sitä, jos puhelin varastetaan. Mutta jos se katoaa; Koska varas voi helposti laittaa sen ulottumattomiin. Uutta on se, että kaikki puhelin-, tietoliikenne- ja langaton viestintä soveltuvat tunnistamiseen.

Emme kuitenkaan tarkoita, että jos puhelin varastetaan, sinun pitäisi kokonaan hylätä tämä tapa löytää se. Koska joka tapauksessa on mahdollista seurata sitä, kun taas sinun on käytettävä kaikkia mahdollisia tapoja seurata sitä.

Nämä eri valmistajat yrittävät kuitenkin laajentaa eri toimintoja ja ratkaisuja antaakseen käyttäjälle enemmän vaihtoehtoja siltä varalta, että puhelin katoaa tai varastetaan. Siksi seurantaominaisuudet vaihtelevat matkapuhelinmerkin mukaan. Tässä artikkelissa tarkastellaan Samsungin Find My Phone -ominaisuutta ja kerrotaan, kuinka eri vaihtoehtoja otetaan käyttöön ja Samsung-puhelimia seurataan.

Ota Find My Mobile käyttöön Samsung-puhelimellasi

Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinulla on oltava Samsung-tili ja sinun on oltava kirjautuneena tilillesi puhelimellasi. Normaalisti puhelimen seurantatoiminto aktivoituu automaattisesti sisäänkirjautumisen jälkeen. Jos haluat tarkistaa, onko tämä ominaisuus käytössä puhelimessasi, avaa Asetukset ja siirry kohtaan biometriset tiedot ja turvallisuusalue. Siirry sitten “Etsi puhelimeni” -osioon. Tällä sivulla näet kuvaamamme vaihtoehdot ja kuvaukset.

Jos seurantavaihtoehto on poistettu käytöstä, voit ensin kirjautua sisään tilillesi ja käyttää sen Ominaisuuksia Samsungin mobiilipalauttamiseen omistetun verkkosivuston kautta aktivoimalla sen milloin tahansa. Samsung-tilin luomiseen käyttämäsi sähköpostin alaosassa näet, että voit seurata puhelintasi vain tällä sähköpostilla.

Alta löydät seuraavat vaihtoehdot:

  • Kaukosäätimen avaus: Tämän vaihtoehdon ottaminen käyttöön pitää puhelimesi lukitusnäytön kuvion ja salasanan suojattuna ja salattuna, ja voit poistaa lukitusnäytön salasanan, jos unohdat sen menemällä puhelimen hakukenttään. Tee. On suositeltavaa ottaa tämä vaihtoehto käyttöön.
  • Lähetä viimeisin sijainti: Tämä vaihtoehto lähettää puhelimesi edellisen sijainnin Samsung-palvelimille ennen puhelimen sammuttamista. Kun akku saavuttaa tietyn tason, mahdollisuudet puhelimen sammumiseen kasvavat. Näin näet, missä puhelimesi oli viimeksi, kun sammutat puhelimen ja katkaiset yhteyden verkkoon.
  • Offline-haku: Tämän vaihtoehdon ottaminen käyttöön tekee puhelimesta löydettävissä, vaikka se olisi sammutettu. Seuranta on kuitenkin mahdollista vain, jos tämä vaihtoehto on käytössä alueesi Samsung Galaxy -puhelimissa ja älypuhelimissa. On suositeltavaa harkita tätä vaihtoehtoa; Koska se ei vain tee laitteestasi havaittavissa seurantaa varten, vaan auttaa myös löytämään muita laitteen ulkopuolisia laitteita.

Se muuttaa puhelimestasi tai muista ympärilläsi olevista laitteista, jotka tunnistavat matalan energian Bluetooth-aaltoja (BLE). Lopuksi päälle kytketty laite lähettää vastaanotettujen aaltojen sijaintitiedot Samsung-palvelimelle ja muiden pois päältä kytkettyjen instrumenttien sijainnin kartalla.

Voit myös salata sijaintitietosi Napauttamalla “Offline-haku” ja valitsemalla “Salaa offline-sijainti” seuraavassa näytössä. Näin puhelimen sijaintia ei voida jäljittää kenellekään. Vain sinä pääset siihen ohjauspaneelista.

Samsung puhelimen etäseuranta

Kun olet määrittänyt seurantaasetukset, sinun on kirjauduttava Samsungin Find My Phone -palveluun verkkosivusto vähintään kerran toisesta laitteesta, joka on aina käytettävissäsi (kannettava tietokone tai PC); Koska Samsung-tilille kirjautuminen vaatii kaksivaiheisen todennuksen lähettämällä koodin laitteeseen tai matkapuhelinnumeroon. Jos puhelimesi katoaa, ainoa tapa saada nykyinen SIM-kortti laitteellesi on vierailla vammaisten viestintäpalvelujen toimistoissa ja hankkia uusi SIM-kortti, jotta voit vastaanottaa todennustekstiviestin.

Sinun on myös annettava puhelimeen saamasi koodi, jotta voit käyttää joitain vahvistustoimintoja. Tätä tarkoitusta varten on aina suositeltavaa tehdä tämä kerran puhelimen ostamisen jälkeen ja asettaa se niin, ettei sinua pyydetä todentamaan uudelleen nykyisellä tietokoneellasi.

Kun olet siirtynyt tälle sivustolle, napsauta “Kirjaudu sisään” -vaihtoehtoa. Kirjoita seuraavalla sivulla Samsung-tilisi sähköpostiosoite ja salasana. Kun olet valinnut “Kirjaudu sisään” -vaihtoehdon, näyttöön tulee seuraava sivu, jossa sinua pyydetään syöttämään puhelimeesi lähetetty vahvistuskoodi.

Vahvistuskoodi lähetetään ilmoituksena, että joku on kirjautumassa tilillesi. Sinun on valittava “Kyllä”, jolloin koodi tulee näkyviin. Kirjoita tämä koodi Vahvistuskoodi-kenttään. Valitse “Ohita 2-vaiheinen vahvistus tällä laitteella” -vaihtoehto alta, jotta sinun ei tarvitse syöttää koodia seuraavan kerran.

Kirjaudu sisään löytääksesi Samsung-puhelimeni

Voit myös kirjautua sisään antamatta mitään tietoja käyttämällä Google-tiliä, jonka olet aiemmin yhdistänyt Gmail-tiliisi luodaksesi Samsung-tilin, tai käyttää QR-skannaussisäänkirjautumisominaisuutta syöttääksesi koodin kameran skannauksella ja napauttamalla “Avaa linkki”. Napauta puhelimeesi tulevalla näytöllä Kirjaudu sisään ja valitse OK.

Kirjaudu sisään löytääksesi Samsung-puhelimeni

Lopuksi sinut ohjataan sivulle, joka määrittää sijainnin kartalla, kun se on yhdistetty puhelimeesi. Kytke puhelimesi päälle Internet-yhteydellä etukäteen.

Joskus tilanteen tunnistaminen voi kestää useita minuutteja. Asia on siinä, että et näe karttaa aluksi ja syynä tähän on se, että HERE-karttapalvelu ei tarjoa palveluita Iranissa. Siksi sinun on vaihdettava kortin toimittaja käyttämällä “Vaihda kortti” -vaihtoehtoa sivun alalaidassa. Tämän jälkeen voit tarkastella puhelimesi tarkan sijainnin.

Etsi Samsung My Phone -verkkosivusto.

Etusivulla on kaksi osiota. Vasemmalla on luettelo Samsung-tiliisi yhdistetyistä laitteista. Voit napsauttaa niitä nähdäksesi kunkin sijainnin. Napsauta myös laitteen nimen vieressä olevaa kolmen pisteen vaihtoehtoa, muokkaa sitä, poista laite tai katso sarjanumero (IMEI). Puhelimen sarjanumero on tärkein asia, joka sinun tulee tietää puhelimen varasteissa, jotta voit seurata sitä ja estää väärinkäytökset ilmoittamalla siitä puhelimen varkaus- ja seurantajärjestelmään viranomaisten avulla.

Oikeassa paneelissa näkyy puhelimen, akun ja Internet-yhteyden yleinen tila.

Tässä ikkunassa on myös erilaisia ​​vaihtoehtoja ja toimintoja, joiden avulla käyttäjä voi etäohjata puhelinta mahdollisimman paljon, muuttaa joitain asetuksia suojatakseen lisää tai etsiä puhelinta ja varmuuskopioida sen tärkeät tiedot.

Seurantavaihtoehdot Samsung-puhelimille

1. Puhelimen nykyinen tila

Tässä osiossa näet puhelimesi akun varaustason. Se voi myös näyttää, onko puhelin yhdistetty WiFi-verkkoon vai käyttääkö mobiili internetiä. Jos napsautat sinistä antennikuvaketta, näet ympäröivät WiFi-verkot, vaikka WiFi olisi pois päältä. Se näkyy kellon alaosassa ja kun puhelin on paikallaan. Siksi puhelimen tilaa ja sijaintia ei päivitetä automaattisesti. Voit tehdä tämän valitsemalla oikeasta yläkulmasta salaman kuvakkeen.

2. Soita puhelimeen

Jos valitset tämän vaihtoehdon, puhelimesi soi minuutin ajan, vaikka se olisi äänetön tai värisee. Tämä vaihtoehto voi ilmoittaa ihmisille ja paikantaa puhelimen, kun he löytävät sen tietystä sijainnista. Tämä on hyödyllistä myös, jos et tiedä, mihin laitoit puhelimesi, etkä ehkä pysty määrittämään puhelimen sijaintia soittamalla.

3. Estäminen

Jos valitset tämän vaihtoehdon, saat ilmoituksen, kun puhelimesi on avattu, ja voit nopeasti asettaa puhelimelle salasanan ja lukita sen täältä. BVoit syöttää numerokoodin, jossa on 4-8 numeroa. valitsemalla “Lukitse” -vaihtoehdon; Syötä seuraavaksi toisessa osassa hätänumero, jonka avulla puhelinhaku voi ilmoittaa sinulle mahdollisimman nopeasti. Kirjoita lopuksi mukautettu teksti, jonka haluat Finderin näkevän. Esimerkiksi: “Kadotin puhelimeni, ‌soita tähän numeroon”, “klikkaa sitten “Estä”.

4. Seurantasijainti

Puhelimen asentoa ei päivitetä heti akun säästämiseksi. On kuitenkin mahdollista päivittää tila automaattisesti 15 minuutin välein. Käytä tätä vaihtoehtoa nähdäksesi puhelimen uudet ominaisuudet, kun sitä siirretään.

Lisäksi kaikki kartan sijainnit on merkitty ja yhdistetty kellonajan ja päivämäärän osoittavalla viivalla, mikä voi auttaa määrittämään puhelimen suunnan kartalla. Sijainninseurantatietueita säilytetään enintään seitsemän päivää tai kunnes uusi seurantapyyntö tehdään. Voit tarkastella asiakirjoja valitsemalla tämän vaihtoehdon uudelleen.

5. Poista tiedot

Kukaan ei halua menettää tietojaan nimettömälle henkilölle, kun hän kadottaa puhelimensa. Siksi yksi tärkeimmistä vaiheista puhelimen varastamisen yhteydessä on sen tietojen poistaminen. Siksi kyky pyyhkiä tietoja etänä on yksi tärkeimmistä ja merkittävimmistä ominaisuuksista, joka kaikilla puhelimen etäseuranta- ja -hallintaalustoilla pitäisi olla. Tämän vaihtoehdon valitseminen palauttaa puhelimesi tehdasasetukset ja poistaa kaikki tiedot. Lisäksi, jos sinulla on Google-tili puhelimessasi, varas ei voi käyttää puhelinta, koska sinulla ei ole Google-tilisi tietoja.

6. Tietojen varmuuskopiointi

Jos puhelimessasi on tärkeitä tietoja, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on menettää ne, varsinkin jos sinun on nollattava puhelimesi estääksesi pääsyn tietoihisi. Onneksi voit varmuuskopioida osan tiedoistasi ennen nollausta. Nämä tiedot sisältävät tekstiviestit, puheluhistorian, yhteystiedot, puhelimen asetukset ja sovellukset. Puhelimen tallennustilassa olevat kuvat ja tiedostot eivät kuitenkaan sisälly.

Nämä tiedot synkronoidaan Microsoft OneDrive -pilveen, ja sinun on oltava aiemmin synkronoitu tämäntyyppiset tiedot puhelimessasi. Siitä huolimatta Samsungin sovelluksiin liittyvät tiedot varmuuskopioidaan Samsung Couldissa. Sitten voit palauttaa tietosi toiseen Samsung-puhelimeen ja siirtää ne haluamaasi puhelimeen.

7. Hanki raportteja viimeaikaisista puheluista ja tekstiviesteistä (Tarkista puhelut/viestit)

Jos haluat tietää, mitä puheluita ja viestejä on saapunut puhelimeesi, kun et pääse käsiksi puhelimeesi, tämän vaihtoehdon valitseminen mahdollistaa jopa 50 viimeisimmän puhelimessa vaihdetun puhelulokin ja tekstiviestin tarkastelun.

8. Pidennä akun käyttöikää

Yksi huolenaiheista, joita syntyy, kun puhelin katoaa, on se, että se sammuu. Jos puhelin on pois päältä, mahdollisuudet puhelimen paikantamiseen ovat pienet. Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjät voivat ohjata puhelinta pidempään, kunnes heidän puhelimensa löytyy. Tämä vaihtoehto aktivoi puhelimen suurimman virransäästötilan, joka rajoittaa tai poistaa käytöstä monia puhelimen toimintoja ja pysäyttää sovellukset taustalla vähentääkseen akun kulutusta mahdollisimman paljon.

9. Lisää puhelimen suojausta (Guardian-tila)

Tämä ominaisuus on yhdistelmä mainitsemiamme olennaisia ​​vaihtoehtoja. Tämän vaihtoehdon valitseminen poistaa käytöstä ja rajoittaa monia puhelimen ominaisuuksia ja aktivoi hätätilan ominaisuuden, joka lähettää välittömästi puhelimen sijainnin hätäyleisölle. Puhelin hidastaa prosessoria ja poistaa käytöstä monet toiminnot akun kulutuksen vähentämiseksi. Hän tekee. Tässä tapauksessa puhelin alkaa myös soida.

Avaa Samsung-puhelimesi näytön lukitus, kun unohdat salasanan poistamatta tietoja

Yksi Samsung-puhelimien Find My Phone -toiminnon eduista on kyky avata näytön lukitus, jos unohdat salasanasi tai kuviosi tai puhelin ei vastaa biometriseen syöttöön. Tässä tapauksessa voit nopeasti poistaa puhelimen salasanan. Huomaa, että yllä kuvattu “Remote Unlock” -toiminto on aktivoitava puhelimessa etukäteen.

Tämä menetelmä toimii, kun puhelimesi on yhteydessä Internetiin. Siksi tämä ei ole mahdollista, jos WiFi tai mobiili-internet on kytketty pois päältä. Tietysti on olemassa tapa mahdollistaa puhelimen langaton viestintä, mukaan lukien Wi-Fi, sijainti ja mobiiliinternet, kun puhelin on lukittu, mitä selitämme tulevissa tutoriaaleissa. Lisäksi sinun on muistettava vähintään Samsung-sähköpostiosoitteesi ja tilisi salasana päästäksesi Samsungin seurantapaneeliin ja avataksesi puhelimen lukituksen.

Siirry ensin seurantapaneeliin kuten edellisessä vaiheessa ja kun olet tunnistanut puhelimesi, valitse “Avaa” -vaihtoehto oikeasta ikkunasta. Puhelinlukko ja biometriset tiedot, kuten sormenjäljet ​​ja rekisteröidyt kasvot, poistetaan kokonaan, ja niitä on mukautettava alusta alkaen.

Tärkeimmät asiat älypuhelimen seurannasta

  • Kotoa poistuttaessa, varsinkin ruuhkaisissa paikoissa, on suositeltavaa kytkeä puhelimella sijainninseuranta ja Internet päälle ja säätää puhelimen äänenvoimakkuus maksimaaliselle soitto- ja värinävoimakkuudelle.
  • Muista poistaa mobiili-internet ja sijainnin kytkentä päälle/pois käytöstä, jos laite on lukittu suojausasetuksissa.

Sisällysluettelo