Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka sisennyn Google-dokumenteissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka sisentää Google-dokumenteissa?

Sisennys on kirjailijoiden ja toimittajien käyttämä muotoilutekniikka. Sisennys Tarkoittaa, että marginaalin ja lauseen väliin jätetään tilaa. Tämä voidaan tehdä sekä oikealla että vasemmalla puolella.

Sisennämme yleensä jokaisen kappaleen ensimmäisen rivin antaaksemme lukijalle tunteen, että uusi kappale tai osio on alkanut. Sisennystä käytetään myös kirjoitettaessa bibliografioita ja lähteitä.

Tässä olemme käsitelleet seuraavat aiheet auttaaksemme sinua sisennysten tekemisessä Google-dokumenteissa

Miksi sisennystä käytetään?

Jos olet kirjailija ja aiot kirjoittaa esimerkiksi toimittajaartikkelin tai vaikka opinnäytetyön, käytät työssäsi epäilemättä sisennystä. Voidaan kysyä, mitä hyötyä on tekstin sisentämisestä. Tässä on joitain tapoja, joilla sisennys auttaa:

  • Sisennys antaa asiakirjan rakenteen.
  • Voit myös käyttää sisennystä kiinnittääksesi huomion asiakirjan tärkeisiin osiin.
  • Sisennystieto on hyödyllistä myös tietyissä dokumentaatiotyyleissä, kuten Harvard-tyylissä tai Chicagon tyylioppaassa.

Nyt kun ymmärrämme, mitä sisennys on ja miksi se on tärkeää, on tärkeää ymmärtää, miten sisennys tehdään.

Google Docs tarjoaa useita sisennysvaihtoehtoja. Tässä Tarkastellaan joitain näistä vaihtoehdoista, jotta käyttäjät voivat sisentää haluamallaan tavalla.

Sisennä sarkainnäppäimellä

Tämä on helpoin tapa sisentää Google-dokumenteissa. Sinun tarvitsee vain sijoittaa lisäys sen kappaleen alkuun, jonka haluat sisentää, ja paina sitten -näppäintä -välilehti Näppäin näppäimistön vasemmassa yläkulmassa. Kappaleen ensimmäistä riviä siirretään puoli tuumaa oikealle.

Sisennä pikavalintavaihtoehtojen avulla

Google Docsissa on lukuisia linkitysvaihtoehtoja, joiden avulla voit sisentää nopeasti ja tehokkaasti. Voit käyttää näitä pikavalintavaihtoehtoja seuraavasti:

  • Avaa Google-dokumentit ja valitse sitten kappale, jonka haluat sisentää.
  • etsiä Lisää Vaihtoehto valikkopalkista (katso yllä oleva kuvakaappaus).
  • Valitse sitten “Pienennä sisennystä” tai “Lisää sisennystä” tarpeen mukaan. Voit käyttää tähän myös pikanäppäimiä. Voit pienentää sisennyksen kokoa käyttämällä Ctrl + {Ja Ctrl + } Lisää sisennystä.

Sisennä käyttämällä Muotoile-vaihtoehtoa

Voit myös sisentää käyttämällä Muotoile-vaihtoehtoa. Tässä on ohjeet saman tekemiseen:

Kuinka sisennyn Google-dokumenteissa? Kuinka sisennyn Google-dokumenteissa?
  • Avaa Google-dokumentit ja siirry sitten kohtaan Muoto.
  • avattavasta luettelosta. Vie osoitin valikossa vaihtoehdon päälle Tasaa ja sisennys.
    • Käytä nyt sitä Vähentää Sisennys tai Lisää sisennystä Valinnat vasemmasta valikosta.

Käyttäjät voivat säätää sisennyksiä käyttämällä asiakirjan yläreunassa olevaa viivainta. Alussa oleva sininen alanuoli edustaa vasenta sisennystä ja vastaava nuoli oikealla edustaa oikeaa sisennystä.

Kuinka sisennyn Google-dokumenteissa? Kuinka sisennyn Google-dokumenteissa?

Voit hallita sisennysetäisyyttä napsauttamalla alanuolia ja siirtämällä sitten hiirtä vasemmalle tai oikealle sisennysetäisyyden hallitsemiseksi. Viivaimen käyttäminen antaa käyttäjille enemmän hallintaa, koska yllä olevat vakiomenetelmät siirtävät tilaa vasemmalle tai oikealle noin puoli tuumaa.

Sisällysluettelo