Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka tarkistaa leikepöydän historia Macissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tarkistaa leikepöydän historia Macissa?

Leikepöytä on tärkeä työkalu Mac-käyttäjille, koska se helpottaa tekstin, kuvien ja tiedostojen kopioimista ja liittämistä. Joskus kuitenkin haluat käyttää leikepöydän toimintojesi historiaa. Ehkä kopioit vahingossa jotain tärkeää tai haluat löytää jotain, jonka kopioit jokin aika sitten.

Tässä Artikkelissa keskustelimme leikepöydän toiminnasta ja kuinka tarkistaa leikepöydän historia Macissa.

Miten leikepöytä toimii?

Kun kopioit tai leikkaat jotain Macillasi, se säilyy tietokoneesi lyhytaikaisessa muistissa. On tärkeää asettaa se nopeasti, ennen kuin se korvataan jollakin muulla tai katoaa. Vaikka leikepöytä on kätevä, se voi tallentaa vain yhden asian kerrallaan, mikä vaikeuttaa työtä. Onneksi on lisätyökaluja, jotka voivat auttaa antamalla leikepöydälle enemmän tilaa.

Korjaus: Välilyöntinäppäimen esikatselu ei toimi Macissa

Kuinka tarkistan leikepöydän historian?

Jos haluat tarkistaa, mitä kopioit ennen liittämistä tai jos unohdat viimeksi kopioimasi, voit käyttää Näytä leikepöytä -vaihtoehtoa nähdäksesi, mitä kopioit ja mitä halusit liittää. Voit tarkastella leikepöydän historiaa Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Avaa tämä etsijäNapsauta sitä Muokata Napsauta ylävalikossa välilehteä ja napsauta sitten Näytä leikepöytä vaihtoehto pudotusvalikosta.

Vaihe 2: Näyttöön tulee ikkuna, jossa näkyy äskettäin kopioidut asiat, jotta voit katsoa niitä.

Kuinka napsautan näppäimistöä hiiren oikealla painikkeella?

Kuinka käytän toissijaista leikepöytää Macissa?

Monet Applen käyttäjät eivät tiedä salaisesta toissijaisesta leikepöydästä. Tämän kätevän ominaisuuden avulla voit kopioida toisen kohteen menettämättä sitä, mikä on jo tallennettu pääleikepöydällesi. Voit käyttää tätä toissijaista leikepöytää Macissa käyttämällä seuraavia pikanäppäimiä: Ctrl + K leikata teksti ja Ctrl + Y liittääksesi sen muualle.

On tärkeää huomata, että tällä piilotetulla toissijaisella leikepöydällä ei ole kopiointivaihtoehtoa, joten voit käyttää sitä vain leikattavissa olevaan tekstiin.

Mikä on yleinen leikepöytä Macissa?

Toinen uusien Apple-laitteiden kätevä ominaisuus on yleinen leikepöytä. MacOS Sierrasta ja iOS 10:stä alkaen käyttäjille annettiin mahdollisuus kopioida jotain yhdelle laitteelle ja liittää se sitten toiseen.

Jotta voit käyttää Universal Clipboard -ominaisuutta, varmista, että Apple-laitteet ovat kirjautuneena samalle iCloud-tilille, yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon ja että Bluetooth on päällä. Kopioi sitten sisältö yhdelle laitteelle ja liitä se toiselle tavalliseen tapaan.

Käytä leikepöydän hallintaa

Leikepöydän hallinta on hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit kopioida, leikata ja liittää asioita useita kertoja menettämättä aiemmin kopioimaasi. Sen sijaan, että sinun pitäisi kirjoittaa tai kopioida jotain uutta joka kerta, leikepöydän hallinta muistaa kaiken, mitä olet kopioinut ja leikannut ja luo kätevän leikepöydän historian.

Voit käyttää sovelluksia, kuten CopyClip – Clipboard History, jonka avulla voit tallentaa aiemmin kopioimasi tai leikatun sisällön.

Kuinka poistan kuvakaappauksia Macista?