Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka tarkistaa lippujen varaushistoria IRCTC:ssä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tarkistaa lippujen varaushistoria IRCTC:ssä?

Jos olet koskaan matkustanut ympäri Intiaa, tiedät, että junat ovat yksi mukavimmista, taloudellisimmista ja käytännöllisimmistä vaihtoehdoista. Lippujen varaaminen on yhtä helppoa seuraavan sukupolven IRCTC:n (tai Indian Railways Catering and Tourism Corporationin) verkkolippuportaalin ja -sovelluksen avulla.

Tilivuonna 2017-2018 Indian Railways myi junalippuja verkossa 28 475 rupian arvosta, ja on mahdollista, että sinäkin vaikutat tähän määrään ainakin muutamalla kymmenellä lipulla.

IRCTC-verkkoportaali ja IRCTC-sovellus tarjoavat palveluita, kuten lippujen varauksia, peruutuksia ja uudelleenvarauksia, ja antavat sinun käyttää aikaisempia varaustietueitasi. Käyttäjät voivat myös rekisteröityä agenteiksi ja varata lippuja muille.

Useimmissa tapauksissa aikaisempien varausten tietäminen voi auttaa sinua löytämään junan, jolla olet matkustanut aiemmin, jos saatat joutua tekemään toisen varauksen samalle reitille. Jos sinulla on ongelmia hyvityksen kanssa tai haluat vain tarkistaa, missä olet ollut aiemmin, varaushistoria on hyödyllinen. IRCTC ylläpitää yksityiskohtaista kirjaa kaikista varauksistasi.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka voit tarkistaa varaushistoriasi IRCTC-Sovelluksessa ja verkkoportaalissa.

Lue myös: Kuinka varata Tatkal-lippu IRCTC:ssä?

Avaa IRCTC-sovellus ja paina -painiketta Rekisteröinti Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta ja tarkista varaushistoriasi Noudattamalla alla olevia ohjeita.

  • Näpäytä minun varaukseni
  • Seuraavalla sivulla näet kaikki menneet ja tulevat lippuvarauksesi.

Lue myös: Kuinka tarkistaa junan PNR-tila ja paikka saatavuus verkossa?

Vaihe 1: Mene IRCTC-verkkoportaaliin ja napsauta “Kirjaudu” -painiketta.

Vaihe 2: Kirjaudu sisään käyttöoikeustiedoillasi.

Vaihe 3: Suuntaa kohti Tilini Napsauta välilehteä ja vie hiiri sen päälle Omat liiketoimet ja valitse Varattujen lippujen historia

Vaihe 4: Täältä näet kaikki menneet ja tulevat varauksesi.

Lue myös: Kuinka tarkistaa Airtelin puheluhistoria?