Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka tarkistaa, onko verkkosivusto laillinen? 7 yksinkertaista ja luotettavaa merkkiä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tarkistaa, onko Verkkosivusto laillinen? 7 yksinkertaista ja luotettavaa merkkiä?

Jokaisella laillisella verkkosivustolla on kymmeniä epäluotettavia verkkosivustoja, jotka ovat täynnä väärennettyjä ja epätarkkoja tai epäluotettavia tietoja. Tällaiset sivustot voivat aiheuttaa ongelmia kokemattomille ja holtittomille toimittajille ja tutkijoille. Tässä ja tässä artikkelissa esittelemme sinulle kahdeksan tapaa tunnistaa hyvämaineinen ja luotettava verkkosivusto.

1- Tarkista verkkosivuston ikä

Internet on täynnä verkkosivustoja, jotka avattiin vain viisi minuuttia sitten. Sinun on kuitenkin etsittävä verkkosivustoja, jotka ovat olleet olemassa jo pitkään ja jotka ovat osoittautuneet luotettaviksi.

Nämä verkkosivustot sisältävät valtion virastojen, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen, säätiöiden, korkeakoulujen tai yliopistojen ylläpitämiä verkkosivustoja.

2 – Erikoissivustot ovat hyvämaineisempia

Jos jalkasi on rikki, et mene mekaanikkoon, etkä varmasti mene sairaalaan korjaamaan autoasi. Se on selvää: etsi verkkosivustoja, jotka tarjoavat alasi teknisiä tietoja. Jos esimerkiksi haluat kirjoittaa tai lukea flunssasta, harkitse terveyssivustojen, kuten Healthlinen, käyttöä. WebMDjne. Yleensä (mutta ei aina) vain erikoistuneet verkkosivustot ovat hyvämaineisempia.

3 – Älä arvosta kaupallisia verkkosivustoja ja mainossivustoja liikaa

Yritysten ja yritysten ylläpitämät verkkosivustot, jotka yleensä päättyvät .com-laajennukseen, pyrkivät myymään sinulle jotain, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi suurin osa niiden antamista tiedoista on todennäköisesti heidän tuoteetujaan. . Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun pitäisi luopua tällaisista sivustoista kokonaan. Mutta ole varovainen.

4- Google hyväksyy verkkosivuston (tärkeää)

Google on luotettavin lähde eri verkkosivustojen Uskottavuuden ja tärkeyden selvittämiseen. Hae vain joidenkin verkkosivustosi artikkelien otsikkoa Googlessa (incognito-tilassa) ja tarkista, näkyykö se Googlen ensimmäisillä sivuilla vai ei? Google käyttää satoja tekijöitä tulosten näyttämiseen. Jos haet useilta Google-sivustoilta, eikä kyseiselle verkkosivustolle näy yhtään tulosta, sinun tulee epäillä sen oikeellisuutta.

5 – Harkitse verkkosivuston ulkonäköä

Jos verkkosivusto näyttää suunnittelultaan kömpelöltä ja amatöörimäiseltä, se on luultavasti amatöörien ja amatöörien luoma. Sekava teksti on toinen huono merkki verkkosivustolle. On parempi jättää nämä sivustot sivuun, mutta ole varovainen! Verkkosivuston suunnittelu ei voi olla ainoa syy sen epäluotettavuuteen.

6. Vältä anonyymejä kirjoittajia

Artikkelit ja artikkelit, joissa tekijän nimi mainitaan, ovat usein – mutta eivät aina – luotettavampia kuin artikkelit, joissa kirjoittaja on nimettömänä. Tähän on looginen syy: jos haluat nimesi näkyvän kirjoittamasi vieressä, otat todennäköisemmin vastuun kirjoittamastasi. Lisäksi, jos tiedät kirjoittajan nimen, voit aina tehdä Google-haun hänen tunnistetiedoistaan.

7- Tarkista linkit

Hyvämaineiset sivustot linkitetään usein toisiinsa linkkien kautta. Tee Google-haku saadaksesi selville, mitkä muut verkkosivustot linkittävät tutkimussivullesi. Syötä seuraava teksti Googlen hakukenttään ja kirjoita sanan WEBSITE sijaan haluamasi verkkosivuston nimi:

Hakutuloksista näet, mitkä sivustot linkitetään tutkimussivullesi. Jos etsimäsi verkkosivuston linkki on monilla verkkosivustoilla ja ne ovat kelvollisia, se on hyvä merkki.

Sisällysluettelo