Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka tiedemiehet palauttavat ihmisen työmuistin alkuperäiseen tilaansa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tiedemiehet palauttavat ihmisen työmuistin alkuperäisen tilan?

Ihmisen työmuisti, potilaita auttava tekniikka, pystyy pysymään tekoälyn tahdissa ja antamaan ihmisille paljon enemmän valtaa.

Mutta ratkaiseva kysymys on, kuinka tiedemiehet voivat palauttaa ihmisen työmuistin alkuperäiseen tilaansa kahdesti.

Toimisto, joka kuvaa, kuinka neuronit määrittelevät koodattuja muistoja ja joilla on tarvittava tieto muistojen tietoiseen muistamiseen sanojen, tapahtumien, ajan ja paikan muodossa. Näin ollen tutkijat ovat löytäneet uusia tapoja analysoida ja dekoodata näitä hermosignaaleja. Tiedemiehet käyttävät mekanismia, joka perustuu skaalautuvaan laskennalliseen kehitysmalliin, jossa on pitkiä intervalleja ja aikajaksoja.

Tämä tutkimus on osoittanut tutkijoille, kuinka kohdennettu stimulaatio voi antaa aivoille kyvyn muistaa uusia muistoja vamman jälkeen. Traumaattinen aivovamma on vakava ongelma, joka voi tapahtua kenelle tahansa.

Ongelma johtaa lopulta siihen, että ihmisillä on vaikeuksia muistaa muistojaan.

Tämä ongelma pahenee, kun tiedämme, että myös aivojen kyky tallentaa uusia muistoja on heikentynyt. Tämän ongelman laajuuden vuoksi on kehitetty useita tehokkaita hoitoja pitkän aikavälin seurausten minimoimiseksi TBI. Projektit kuten “Palauttaa Aktiivinen muisti (RAM) on toteutettu.

RAM-projektin päätavoitteena on kehittää langaton mekanismi, mutta lääketieteellinen laite, jota käytetään implantoitavana hermorajapintana ihmisten kliiniseen käyttöön. Muita projektin merkittäviä Ominaisuuksia testattiin ensin yhdysvaltalaissotilailla, ja sotilaiden aivoihin istutettiin erityinen siru muistojen palauttamiseksi. RAM-sirut asennetaan sotilaiden aivoihin ennen kuin ne lähetetään sotaan.

Keksitty menetelmä sisältää ihmisen muistojen istuttamisen sirulle. Aina kun sotilaan aivot vaurioituvat taistelussa, tutkijat käyttävät sirulle Tallennettuja tietoja palauttaakseen henkilön muistot.

Ihmisen muistoja luo proteiini, jota kutsutaan mRNA:ksi. Tämä proteiini yhdistää aivojen hermosolut ja varmistaa näin muistot. Tätä tarkoitusta varten siru voi kerätä aivojen lähettämiä signaaleja.

DARPA ilmoitti projektin alussa, että teknologia auttaisi ihmisiä, joilla on Alzheimerin tauti. Tämä projekti toteutetaan tilanteessa, jossa tutkijat ovat työskennelleet tämän sirun istuttamiseksi ihmisen aivoissa lähes neljä vuotta. He ovat oppineet. Biotekniikan johtaja Justin Sanchez sanoi:

”Kun tämä projekti on täysin toiminnassa, voimme saada kattavaa tietoa kannustamisesta ihmisen aivot. Sen sanotaan auttavan hermostoongelmista kärsiviä. “Emme voi vielä antaa lopullista päivämäärää koetulostemme julkaisulle.”

Miksi tiedemiehet haluavat implantteja istutettavaksi ihmisen aivoihin?

BCI-tekniikoiden parissa työskentelevät neurotieteen laboratorioiden tutkijat haluavat tietää, kuinka he voivat käyttää implantteja ajatusten kääntämiseen ja välittämiseen muille ihmisen aivot. Ihmisen aivot lähettävät sähköisiä signaaleja. Kun puhelu lähetetään, aivoihin istutettu siru vastaanottaa ja lukee nämä signaalit.

Jotta ihmiset voisivat suorittaa jokapäiväisiä liikkeitä, kävely on valtiosta riippumattomien laboratorioiden ensisijainen tavoite. Ohjelmat, kuten RAM ja REMIND, yrittävät selvittää, kuinka aivoimplantit voivat auttaa parantamaan aivovammojen hoitoa.

”Aivoihin liittyvien projektien päätarkoitus on sanoa; Kaikilla ei ole sotilaallisia tai hyökkäyssovelluksia, mutta tavoitteena on rakentaa laitteita potilaiden hoidon kehittämiseksi.

Ulkonäkö osoittaa tutkimusta ihmisen aivot“Ja teknologian yhdistäminen aivoihin auttaa löytämään tekoälyn piilotetut salaisuudet.” “Sotilaalliset organisaatiot sanovat, että heillä ei ole suunnitelmia tuottaa itsenäisiä aseita”, Jacobsen sanoi.

“Aseet, jotka ovat täysin tekoälyn ohjaamia ja ohjaamia ja jotka reagoivat hätätilanteessa ilman ihmisen väliintuloa, mutta kysymys on, missä määrin he uskovat sanomaansa?”

Aivohallintaprojektit eivät rajoitu vammojen hoitoon, vaan niiden tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus kommunikoida toistensa kanssa ajatustensa kautta.

“Kun ihmisaivoissa on jotain modeemin kaltaista, jonkin tekemisen ajattelun merkitys muuttuu”, sanoo neurotieteilijä Eric Statt. “Pintaisesti kaikki näyttää hyvältä, mutta onko tällä tekniikalla potentiaalia tulla aseeksi tulevaisuudessa?”