Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka tulla freelancerina Freelancer-verkkosivustolla

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tulla freelanceriksi Freelancer-verkkosivustolla

Selitimme aiemmin, kuinka freelancerina aloitetaan Upwork alusta. Tässä artikkelissa opit suorittamaan tämän prosessin Freelancer.comissa. Nämä sivustot, kuten UpWork, ovat yleisimmin käytettyjä työkaluja parhaiden freelance-töiden löytämiseen.

Esittelyssä Freelancer.com

Upwork-alustalla on taitoja, kykyjä ja ideoita, jotka yhdistävät työnantajat työnhakijoihin. Freelancer.com on ollut aktiivinen kuusi vuotta. Tänä aikana on tehty monia muutoksia ja parannuksia tämän sivuston käytettävyyden parantamiseksi. Tämän sivuston tarkoituksena on rohkaista uusia käyttäjiä käyttämään sivuston palveluita mahdollisimman usein. Tämä opas on erittäin hyödyllinen aloitteleville käyttäjille, jotka haluavat työskennellä freelancer.com-sivustolla.

Ennen kuin luot tilin, sinun on tehtävä oikea valinta haluamaasi työtilaan.

Luo tili

Tilin luominen Freelancerilla on yksivaiheinen prosessi ja paljon helpompaa kuin Elance- ja Upwork-alustoilla.

Siirry osoitteeseen www.freelancer.com. On kaksi tapaa rekisteröityä ja aloittaa. Kuten kuvasta 1 näkyy, voit napsauttaa “Kirjaudu” -vaihtoehtoa “Work” -painikkeen oikeassa yläkulmassa näytön keskellä.

Kun olet napsauttanut jotakin näistä painikkeista, sinut ohjataan uudelle sivulle, jolle sinun on syötettävä tilitietosi, kuten käyttäjätunnus ja salasana. Kun olet syöttänyt tiedot, napsauta “Luo tili” -painiketta sivun alareunassa, kuva 2.

Avuksesi Freelancer.com tarjoaa mahdollisuuden rekisteröityä Facebook-tilisi kautta. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, napsauta “Kirjaudu sisään Facebookilla” -painiketta. Napsauta sitten “Jatka nimellä” -painiketta ja määritä käyttäjänimi, profiili ja haluamasi toiminto. Napsauta lopuksi “Luo tili” -painiketta.

Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee antaa maksutapasi, kuten pankkitili tai luottokortti. Sivusto pyytää sinua myös vahvistamaan matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Lopuksi sinun on valittava taitosi, kuten bloggaus tai tekninen kirjoittaminen, ja sitten freelancer.com näyttää sinulle taitoa vastaavat työt.

Freelancer.com on täysin ilmainen. Kuitenkin, kun aloitat työskentelyn sivustolla, saat automaattisesti yhden kuukauden ilmaisen ammattijäsenyyden. Voit kuitenkin peruuttaa tai päivittää jäsenyytesi ennen kuun loppua. Liittymällä sivustolle voit ansaita enemmän rahaa saamalla enemmän työmahdollisuuksia ja kysyttyjä taitoja. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä ihmisille, jotka työskentelevät useilla aloilla.

Luo profiili

Kuten aiemmissa artikkeleissa mainittiin, henkilöllä, joka haluaa työskennellä freelancerina ja työskennellä verkossa, on oltava vahva ja täydellinen profiili. Jos sinulla ei ole työkokemusta, täydellinen profiili voi auttaa sinua löytämään työn. Profiilit ovat portti työpaikalle. Profiilit antavat työnantajille oikean asenteen osaamisensa laatuun. Tästä syystä profiilisi tulee olla täydellinen ja mahdollisimman yksityiskohtainen. Tarkan ja täydellisen profiilin luomisella on valtava vaikutus siihen, miten työnantaja valitsee sinut!

Kirjaudu sisään freelancer.com-tilillesi. Napsauta tilikuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa. Valitse luettelosta “Profiili” kuvan 3 mukaisesti.

Kun olet siirtynyt profiilisivulle, täytä kaikki osat (Kuva 4). Kuten Elance ja Upwork, freelancer.com-profiilin tärkeitä osia ovat portfolio, taidot ja ansioluettelo. Nämä kohteet tulee aina päivittää niin kauan kuin olet sivuston käyttäjä. Yritä myös suorittaa mahdollisimman monta testiä ja tenttiä parantaaksesi tasosi mahdollisimman nopeasti ja hyötyäksesi kalliimmista projekteista.

Toinen tärkeä tekijä vahvalle profiilille on profiilikuva.

Käytä selkeää, ammattimaista, hyvin valaistua valokuvaa. Valitse kuva, joka on luonnollinen ja ilmaisee rauhaasi ja onnellisuuttasi. Työnantaja ei tietenkään tuomitse sinua vain ulkonäön perusteella, mutta tämä kuva voi antaa käsityksen persoonastasi. Sen lisäksi, että löydät haluamasi työn, tarvitset myös läheisyyden ja yhteistyön tunnetta.

Profiilikuvan tulee olla sellainen, että ylävartalosi näkyy. Profiilikuvan optimaalinen koko on vähintään 280 x 280 pikseliä ja koko 2 MB.

Etsi projekti

Freelancer.com tarjoaa erilaisia ​​tapoja löytää projekteja ja freelancereita verkosta. Löydät etsimäsi työpaikan etsimällä Projektit käyttämällä taitojani, Selaa projekteja, Selaa paikallisia työpaikkoja ja Selaa luokkia -välilehdillä. Joissakin näistä vaihtoehdoista on lisäsuodattimia, kuten: B. Sijainti tai kiinteä hinta vs. tuntihinta. Tämän ominaisuuden avulla voit saada aloittelijan freelancerina taitosi mukaisia ​​työtarjouksia suodattamalla vaihtoehtoja.

Sivustolla on myös Project Feed -sivu, joka tarjoaa online-päivityksiä sivuston projekteista ja haasteista. Profiiliin rekisteröityjen taitojen määrä määrittää projektin syötesivulla olevan datan määrän. Voit myös saada tietoja uusista työtehtävistä ja taitojasi vastaavista haasteista sinulle lähetettävistä tavallisista sähköpostiviesteistä.

Freelancer.com-sivustolla, kuten Upwork- ja Elance-alustoilla, satoja uusia projekteja lähetetään päivittäin. Jos et löydä etsimääsi työtä ensimmäisellä haulla, saat sen varmasti valmiiksi muutamassa tunnissa!

Miten tarjoat työtä?

Työtarjousprosessi osoitteessa freelancer.com on hyvin yksinkertainen. Tämän prosessin vaiheet ovat samanlaiset kuin Elance- ja Upwork-alustoilla. Napsauta valikon Selaa projektia -välilehteä. Kuten kuvasta 5 näkyy, näkyviin tulee luettelo valintasi mukaisista projekteista.

Riippumatta siitä, minkä projektin valitset, tätä ilmettä voidaan parantaa käyttämiesi suljinsaranoiden tyypeillä. Ilmaiset jäsenet voivat tarjota vain kahdeksan kertaa. Tarkista hinnat ja tee suunnitelma löytääksesi parhaan tavan vaikuttaa työnantajaan!

Muista myös, että työnantajat etsivät laadukkaita, edullisia freelancereita. Voit tarjota enemmän projekteja pienemmällä tarjouksella, mutta on parempi kysyä kokemusta, taitoa ja reilua hintaa.

Oletetaan, että valitset hakuluokat. Tässä tapauksessa sinut ohjataan uudelle sivulle, joka sisältää satoja projektiryhmiä, ja voit valita kategorian, joka vastaa harkitsemasi projektin ominaisuuksia ja vaatimuksia. Kuvan 6 mukaisessa järjestyksessä.

Kuten ansioluettelosi ja saatekirjeesi, myös työtarjous voidaan räätälöidä. Analysoi mielessäsi yritys tai henkilö, joka aikoo palkata sinut, mitkä ovat heidän tavoitteensa ja näkökulmansa ja millä kielellä he haluavat kommunikoida. Listaa kaikki kokemuksesi ja työt, joita sinulla on aiemmin ollut liittyen siihen, mitä haluat tehdä projektissa. Älä vain ohita samanlaisia ​​uuteen työhösi liittyviä asioita. Lue jokainen tarjous Huolellisesti vähintään kaksi kertaa ennen sen lähettämistä.

Yleensä työnantajalle on erittäin tärkeää, kuinka nopeasti henkilö palkataan. Yritä siksi vastata nopeasti kaikkiin työtarjouksiisi liittyviin reaktioihin. Ole tietoinen aikavyöhykkeestäsi, jotta työnantaja voi määrittää parhaan mahdollisen ajan ottaa sinuun yhteyttä. Yritä säilyttää tämä hyvä ja tehokas suhde projektin loppuun asti!

Älä lannistu, jos mikään sivustolla olevista ehdotuksistasi ei onnistu. Ajan myötä, kun liikenne lisääntyy ja verkkosivustosi sijoittuu korkeammalle, sinua odottaa enemmän tarjouksia ja sopimuksia.

Vinkkejä freelance-verkkosivuston käytön aloittamiseen

On vinkkejä ja temppuja, jotka kannattaa tietää, jotta pääset alkuun freelance-sivustolla. Neuvoja, joita aloittelijoiden tulee ottaa huomioon. Oppimalla voit laajentaa työtäsi freelancerina parhaan kykysi mukaan.

On erittäin tärkeää, että käytät aikaa ja vaivaa työsi aloittamiseen saadaksesi uskottavuutta ja mainetta sivustolla etkä ole muukalainen, joka ajattelee vain palkan saamista. Pieni osa freelancereita voi nopeasti ansaita korkeat tulot aloittaessaan. Yritä siis aina tarjota jotain pienillä projekteilla ja alemmilla sijoituksilla ja pyynnöillä. Näin voit lisätä uskottavuuttasi sivustolla samalla kun hankit kokemusta.

Huolimatta siitä käytännön vapaudesta, jonka freelancerina työskentely tarjoaa, se vaatii myös muita Ominaisuuksia, kuten itsehillintää, ajanhallintaa ja hyvää organisointia. Älä valitse asioita, jotka ylittävät aikasi ja voimavarasi. Etsi vain asioita, joita voit tehdä ajoissa. Jos tarvitset enemmän aikaa projektiin, keskustele siitä työnantajasi kanssa ilman pelkoa.

Harkitse työskentelyäsi jokaisen projektin kanssa. Jos tulos on hyvä ja valmistuu ajallaan, uskottavuutesi sivustolla kasvaa ja kommentit työsi laadusta ovat paras indikaattorisi. Lisäksi ennen työn lähettämistä työnantajalle, tarkista se huolellisesti, ettei siinä ole kirjoitus- ja kirjoitusvirheitä. Tämä saa työnantajat tulemaan luoksesi seuraaviin projekteihinsa.

Oikea viestintä on avaintekijä. Vaikka olisit alasi paras freelancerina, mutta sinulla ei olisi hyviä kommunikointitaitoja, sinun kanssasi ei ole helppoa työskennellä. Yritä siis aina tarkistaa tärkeimmät uutiset ensin ja älä pelkää sanoa ei projekteille, jotka eivät sovi sinulle.

Yksi tapa erottua projektista kilpaillessa on selvittää yksityiskohdat. Jos olet esimerkiksi kirjoittaja, voit määrittää, että olet vain tekninen kirjoittaja. Tämä vie sinut kilpailijoiden edellä. Älä rajoita itseäsi, koska työnimikkeellä “tekijä” on monia alaluokkia.

Mitä rakennetta työtili voi käyttää houkutellakseen lisää työnantajia?

Vaikka Freelancer-sivulla on yksityiskohtainen selitys rekisteröitymisestä, monet aloittelijan kysymykset ovat edelleen vaille vastausta, kuten: Miten saan työpaikan freelancerina tai mikä on helpoin tapa löytää työnantaja? Mikä on? Freelance-yrityksen perustamiseen on monia erilaisia ​​tapoja, joista et ehkä tiedä, mikä on parempi.

Ensimmäinen askel verkkosivustosi käytön aloittamisessa on profiilitietosi oikein syöttäminen. Kasvata pisteitäsi saamalla enemmän luottamusta työnantajilta täyttämällä sähköpostivahvistukset, matkapuhelinnumerot, maksutavat ja LinkedIn. Varmista myös, että sosiaalisten verkostojesi, kuten Facebookin ja LinkedInin, profiilitiedot vastaavat freelance-sivustollasi olevia profiilitietojasi. Muista, että uteliaita työnantajia voi olla kaikkialla.

Luo tämän vaiheen jälkeen täydellinen portfoliokansio. Aseta itsesi sellaisen henkilön asemaan, joka haluaa palkata sinut, ja mieti, minkä tyyppistä työtä haluat tehdä. Paras tyyppi on selkeä, ytimekäs ja tarkka portfolio. Voit rekisteröidä aiemman portfoliosi profiilissa, jos sinulla on käyttöoikeus.

Kuinka työskennellä freelance-sivustolla

Freelancer.com listaa 8,5 miljoonaa työpaikkaa, ja uusia työpaikkoja tulee joka päivä. Työskentely freelance-sivustolla on erittäin helppoa. Syötä ensin profiilitietosi ja napsauta Freelancer-logon vieressä olevaa “Selaa” -valikkovaihtoehtoa. Sinut ohjataan luetteloon erilaisista työtarjouksista. Voit etsiä kiinteitä tai tuntikohtaisia ​​projekteja helpommin muuttamalla parametreja, kuten taitoja. Valitse sinua kiinnostava projekti ja ilmoita, että se vastaa freelance-työtä.

Syöttämällä hakusanat projektisivun hakupalkkiin voit etsiä haluamaasi aihealuetta tai taitoa. Jos esimerkiksi kirjoitat sanan “Photoshop”, liittyvät projektit tai työt tulevat näkyviin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää sinulle sopivat työt. Freelancerina palkkaamisessa on huolensa. Joka tapauksessa sinun tulee lukea projektin yksityiskohdat kokonaan ja varmistaa, että kun lähetät hakemuksesi verkkosivustolle, mahdollinen työnantajasi tietää, että olet lukenut sen kokonaan ja oikein. Tulee olemaan.

Muista noudattaa kaikkia ohjeita ja kirjoittaa saatekirje tai esittelykirje (ansioluetteloa varten), joka sopii heille hyvin. Muista, että viestintä ja tiedon jakaminen ovat tärkeitä. Varmista myös, että tarjoat edullisia hintoja aluksi.

Maksutavat freelancereille

Täällä haluamme tarkistaa Freelancer.comin valtuutetut maksujärjestelmät. Freelancerien maksutapoja ovat luotto- tai pankkikortit, kuten MasterCard, Visa ja American Express. Toinen vaihtoehto on lisätä PayPal-tili. Kun olet valinnut maksutavan, sinun on siirryttävä “Maksu ja rahoitus”- tai “Rahoitus” -valikkoon ja vahvistettava se.

Kuinka poistaa freelance-tili

Kun olet kokenut freelancerina, saatat tulla siihen tulokseen, että se ei ole sinua varten. On hyvä tietää, että freelance-tilin poistaminen on helppoa. Napsauta profiilikuvaasi ja napsauta sitten “Hallinnoi” tilivalikosta siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen. Valitse nyt sulje tili. Näin freelance-sivusto ilmoittaa, että tilisi on suljettu. Valitse sitten “Sulje tilini” viimeistelläksesi tilisi.

Diplomi

Freelancerinaan tuomien etujen ansiosta freelancerina on tullut tärkeä uravalinta monille ihmisille ympäri maailmaa. Freelancerina voit asettaa aikataulusi aukioloajoille määräaikaan asti.

Voit valita milloin haluat työskennellä, kirkkaassa päivänvalossa vai pimeässä, kunhan noudatat määräaikaa.