Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka tyhjennän välimuistin Instagramissa? Mitä tapahtuu, jos tyhjennät välimuistin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka tyhjentää välimuisti Instagramissa? Mitä tapahtuu, jos tyhjennät välimuistin?

Instagram on tällä hetkellä yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista, jolla on miljoonia käyttäjiä kaikkialta maailmasta. Alusta ei suinkaan ole pelkkä valokuvien jakamissovellus, vaan sillä on nyt Ominaisuuksia, jotka kilpailevat minkä tahansa muun alustan kanssa markkinoilla.

Ajoittain kuitenkin sattuu satunnaisia ​​virheitä ja häiriöitä, jotka voivat vaikuttaa sovelluksen toimivuuteen. Yleinen ratkaisu näihin ongelmiin on tyhjentää Instagram-sovelluksen välimuisti ja aloittaa alusta.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka voit tyhjentää Instagramin välimuistin ja mitä tapahtuu, kun teet sen.

Lue myös: Mitä vihreä ympyrä tarkoittaa Instagramissa?

Välimuisti on yleinen käytäntö sosiaalisen median alustoissa ja hakukoneissa kerätä usein vierailemasi viestisi ja hakusi ja toimittaa ne sinulle nopeasti ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti ladata kaikkea Internetistä. Se nopeuttaa sovellusten käyttöä ilman, että Instagram välttämättä lataa jokaista mediatiedostoa, mikä myös vähentää sovelluksen yleistä Internetin käyttöä.

Instagram-välimuistisi voi sisältää erilaisia ​​asioita. Esimerkiksi kaikki profiilit, joissa käytät usein, muutamat ensimmäiset tarinat, jotka näet sovelluksen avaamisen yhteydessä, kaikki äskettäin katsotut videot ja hakukyselysi ovat joitain asioita, jotka voidaan tallentaa sovelluksen välimuistiin.

Lue myös: iBuypower vs. Cyberpower: 4 keskusteluaihetta

Jos välimuisti parantaa yleistä sovelluskokemusta, miksi vaivautua poistamaan sitä? On kaksi tärkeintä syytä, miksi saatat haluta tyhjentää Instagram-välimuistisi ajoittain.

Virheet ja häiriöt Instagram-sovelluksessa

Pääsyy siihen, miksi sinun on joskus pakko tyhjentää sovelluksen välimuisti, on poistaa virheet, jotka saattavat estää sinua käyttämästä sovellusta kokonaan. Joskus sovellus tallentaa joukon vanhoja ja korruptoituneita tiedostoja, mikä voi estää syötettäsi päivittymästä tai sovellusta kirjautumasta sisään tai lataamasta kuviasi. Tällaisissa tapauksissa välimuistin tyhjentäminen on yksi yleisimmistä ratkaisuista.

Hallitse tallennustilaa

Kun käytät sovellusta, myös välimuisti kasvaa ajan myötä. Jos olet ahkera käyttäjä, Instagram-välimuistisi on todennäköisesti useita gigatavuja. Jos puhelimessasi ei ole tarpeeksi tallennustilaa, Instagramin (tai minkä tahansa muun sovelluksen) välimuistin tyhjentäminen voi auttaa vapauttamaan paljon tilaa.

Lue myös: Kuinka korjata automaatiovirhe 440?

Sovelluksen välimuistin tyhjentämiseen on erilaisia ​​tapoja riippuen siitä, mitä käyttöjärjestelmää käytät.

Androidilla

Android-käyttäjät voivat tyhjentää Instagramin välimuistin siirtymällä puhelimensa asetuksiin ja Noudattamalla alla lueteltuja ohjeita.Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?

  • Näpäytä Sovellukset ja ilmoitukset.
  • Näpäytä Näytä kaikki sovellukset ja löydä Instagram luettelosta. Jos olet äskettäin käyttänyt Instagramia, se näkyy myös viimeaikaisissa sovelluksissa.
  • Näpäytä Instagram.
Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?
  • Napauta sitten Tallennus ja välimuisti.
  • Napauta sitten Tyhjennä välimuisti Painike.

iOS:ssä

Sovelluksen välimuistia ei voi tyhjentää iOS:ssä poistamatta ja asentamatta sovellusta uudelleen. Joten paras tapa tyhjentää Instagram-välimuisti iOS:ssä on yksinkertainen uudelleenasennus.

Lue myös: Prosessointiin juuttuneet Instagram-rullat: 6 korjausta