Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka vaihdan ääntä Google Home Minissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa ääntä Google Home Minissä?

Googlen Home Mini ja Nest Mini sopivat rahallesi, jos etsit edullisia älykaiuttimia. 49 dollarilla kukin ne ovat melko edullisia.

Ensimmäisen sukupolven Home Minin tehokkuus oli parempi kuin Amazonin Echo Dot, mutta toisen sukupolven Nest Mini korvaa edeltäjänsä puutteet. Se kuulostaa paljon paremmalta, siinä on muutamia uusia Ominaisuuksia ja tietysti mukana tulee Google Assistantin viimeisimmät parannukset.

Yksi Google Assistantin monista ominaisuuksista on kyky muuttaa sen ääntä. Käyttäjät voivat valita muutamasta valitusta ääniprofiilista hallitakseen hieman enemmän älykaiuttimensa ääntä. Tämä avaa oven erittäin henkilökohtaisiin avustajan asetuksiin. Vaihtoehdot voivat kuitenkin olla rajoitettuja kieli- ja alueasetuksistasi riippuen.

Tässä artikkelissa Tarkastellaan, miten voit muuttaa Home Mini-/Nest Mini -älykaiuttimesi ääntä.

Lue myös: Google Home Mini vs. Amazon Echo Dot: A DIY Perspective

Huomaa, että Assistantin äänen muuttaminen muuttaa myös kaikkien Google Assistantiin yhdistettyjen laitteiden äänen. Varmista, että puhelimesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin älykaiuttimesi.

Kuinka vaihdan ääntä Google Home Minissä?  |  Rehellinen. Tekniikka
  • Siirry Google Home -sovellukseen ja napauta profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa.
  • Varmista, että olet kirjautunut sisään samalle Google-tilille, jota käytät älykaiuttimesi kanssa. Näpäytä Ohjatun toiminnon asetukset.
  • Vieritä alas löytääksesi sen Assistentin ääni Asenne.
  • Täällä näet kaikki Google Assistantin käytettävissä olevat äänet kieli- ja alueasetuksistasi riippuen. Selaa eri ympyröitä esikatsellaksesi ääntä ja valitse haluamasi.

Lue myös: Kuinka vaihtaa WiFi Google Homessa?

nv-author-imagenv-author-image

Yadullah Abidi

Yadullah on valmistunut tietojenkäsittelytieteestä ja kirjoittaa/leikkaa/filmaa/koodaa kaikkea kyberturvallisuuteen, pelaamiseen ja teknisiin laitteisiin liittyvää. Jos ei, hän suoratoistaa itseään ajamassa virtuaalisia autoja. Vuodesta 2018 lähtien hän on kirjoittanut ja raportoinut teknologiasta ja kyberturvallisuudesta verkkosivustoilla, kuten Candid.Technology ja MakeUseOf. Voit ottaa häneen yhteyttä täältä: [email protected].