Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka vaihdan kielen PayPalissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka vaihdan PayPalin kielen?

Internet on kiistatta luonut entistä yhteytetymmän maailman, jossa samat työkalut ja palvelut ovat kaikkien Saatavilla verkossa. Se ei kuitenkaan ole niin helppoa, koska me kaikki eivät puhu samaa kieltä.

Maksualustoja, kuten Paypal, on useimmissa maissa ympäri maailmaa ja ne tarjoavat myös maksutapahtumia useimpien valuuttojen välillä. Minkä tahansa alustan käyttämiseksi on kuitenkin tärkeää, että se esitetään kielellä, jota ymmärrät.

Jos Paypal-tilisi oletuskieli ei ole sinun suosikkisi, voit vaihtaa kielen muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla. Jos et ymmärrä tällä hetkellä valittua kieltä ollenkaan, tee muutokset seuraamalla alla olevien kuvakaappausten merkintöjä (liitteenä vaiheisiin).

Lue myös: Kuinka muuttaa puhelinnumeroa PayPalissa?

Mene Paypal-sivustokirjaudu sisään tilillesi ja seuraa alla olevia ohjeita vaihtaaksesi Paypalin kielen.

Vaihe 1: Napsauta sitä Laitteet (asetukset) kuvake näytön oikeassa yläkulmassa (vieressä Kirjautua ulos Pikakuvake).

Vaihe 2: Kanssa Tili Valitse välilehti Paypal-asetussivulla, vieritä alas ja napsauta sen vieressä olevaa nuolipainiketta Kieli alla Tilin asetukset. Valitse haluamasi kieli avattavasta valikosta.

Kuinka vaihdan kielen PayPalissa?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka vaihdan kielen PayPalissa?  |  Rehellinen. Tekniikka

Kun olet valinnut haluamasi kielen, muutokset tallennetaan automaattisesti.

Et välttämättä näe muuttunutta kieltä heti Paypalissa. Nähdäksesi muutokset kirjaudu ulos Paypal-tililtäsi ja kirjaudu sisään uudelleen. Kun muutokset on tehty, verkkosivuston pitäisi olla saatavilla haluamallasi kielellä. Lisäksi kaikki Paypalista saamasi sähköpostiviestit lähetetään valitsemallasi kielellä.

Jos et löydä kieltä avattavasta valikosta, on täysin Mahdollista, että Paypal tarjoaa vain kieliä, jotka ovat saatavilla nykyisessä sijainnissasi. Sinä pystyt Ota yhteyttä Paypaliin tästä lisävianmääritystä varten.

Lue myös: Veloittaako PayPal maksun? Kaikki PayPal-maksut, jotka sinun tulee tietää Yhdysvalloissa