Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka vaihdan korostuksen väriä Adobessa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa korostuksen väriä Adobessa?

PDF-tiedostot ovat tärkeä osa melkein jokaista ammattimaista työnkulkua. Niistä on tulossa yhä suositumpia, ja vaikka tavalliset ihmiset voivat helposti avata PDF-tiedoston selaimessaan, Adoben Acrobat Reader on yksi parhaista PDF-lukijoista, joita voit käyttää, erityisesti niille, jotka haluavat hyödyntää hänen tarjoamiaan lisäominaisuuksia.

Tässä artikkelissa puhumme korostuksen värin Muuttamisesta Adoben Acrobat Readerissa.

Muuta korostusvärejä Adobe Acrobatissa

Adoben kommentointityökalu on todellinen vallankumous, kun haluat kommentoida PDF-tiedostoa erilaisilla kommenteilla ja ehdotuksilla. Se toimii hyvin samalla tavalla kuin Google Docsin kommenttityökalu.

Yksi kommenttityökalun hyödyllisimmistä ominaisuuksista on kyky asettaa erilaisia ​​korostusvärejä. Voit tietysti korostaa PDF-tiedostoja muissa ohjelmissa ja jopa selaimissa, mutta mahdollisuus korostaa eri värejä yksinkertaistaa Huomattavasti työnkulkua ja antaa sinun seurata useampia asioita kerralla.

Tämä on myös erittäin helppoa. Seuraa vain näitä ohjeita.

Vaihe 1: Avaa PDF-dokumentti Acrobatissa ja napsauta sitten Työkalut. Erilaisia ​​työkaluja näytetään kuvauksineen. Paina sitä Avata painiketta alla Kommentti.

Vaihe 2: Valita Korostin Napsauta yläpalkissa ja valitse teksti, jonka haluat korostaa.

Vaihe 3: Valitse oikeasta yläkulmasta väripiste ja valitse sitten väri, jota haluat käyttää. Täällä voit myös säätää värin läpinäkyvyyttä.

Jos haluat lisätä mukautetun värin, jota ei vielä ole väripaletissa, napsauta rataskuvaketta väripaletin oikeassa yläkulmassa ja valitse Väri ja sitten Toinen väri.

Valitse nyt haluamasi mukautettu väri ja olet valmis aloittamaan. Lisäksi voit myös tehdä värinmuutoksesta pysyvän ottamalla vaihtoehdon käyttöön Aseta ominaisuudet oletukseksi valintaruutu ikkunan alareunassa.

Sisällysluettelo