Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka vaihdan Messengerin salasanan?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka vaihtaa Messengerin salasana?

Facebook Messenger on yksi maailman suosituimmista viestintäsovelluksista. Miljoonat ihmiset käyttävät sitä päivittäin pitääkseen yhteyttä ystäviinsa ja perheeseensä. Kuten kaikilla verkkoalustalla, on tärkeää suojata Messenger-tilisi vaihtamalla salasanasi säännöllisesti. Vaihtamalla salasanasi voit estää luvattoman pääsyn tilillesi ja suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet Facebook Messengerin salasanan vaihtamisesta muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Instagram-viesti jumissa lähettämisen yhteydessä: Pikakorjaus

Facebook ja Facebook Messenger käyttävät samoja kirjautumistietoja. Joten jos vaihdat salasanan Messenger-sovelluksen kautta, se muuttuu automaattisesti myös Facebook-Sovelluksessa.

Kuinka vaihdan salasanani Messenger-sovelluksen kautta?

Jos haluat vaihtaa salasanan Messenger-sovelluksessa ja haluat tietää, miten se tehdään, olemme selittäneet Messenger-salasanan vaihtamisen vaiheet, jotta voit vaihtaa sen.

  • Avaa Messenger-sovellus ja napauta Hampurilainen (kolme vaakasuoraa viivaa) -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  • Napauta sivupalkin valikosta Asetukset (laitteet) -kuvaketta profiilisi nimen vieressä.
  • Vieritä Asetuksissa alas ja napauta sitten Tilikeskus Mahdollisuus.
  • Napauta seuraavalla sivulla Salasana ja suojaus Vaihtoehto saatavilla osoitteessa Tilin asetukset.
  • Kohdassa salasana ja suojausasetukset Kirjaudu sisään ja Napauta Palautus Vaihda salasana Mahdollisuus.
  • Jos olet linkittänyt Instagram-tilisi Facebook-tiliisi, sinua pyydetään valitsemaan tili, johon haluat tehdä muutoksia. Valitse tili.
  • Kirjoita seuraavalla sivulla nykyinen salasanasi, kirjoita sitten uusi salasana ja vahvista se syöttämällä se uudelleen ja Napauttamalla sitten Vaihda salasana -painiketta näytön alareunassa.
  • Sinua pyydetään kirjautumaan ulos muista laitteista. Voit joko kirjautua ulos valitsemalla laitteet ja napauttamalla uloskirjautumispainiketta. Jos et halua kirjautua ulos mistään laitteesta, napauta vain Pysy sisäänkirjautuneena Painike.

Kuinka lisään spoilerin Facebook Messengeriin?