Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka vaihdan profiilikuvasi YouTubessa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka vaihtaa profiilikuvasi YouTubessa?

Jos haluat tehdä siitä suuren YouTubessa, kanavasi brändi on ylivoimaisesti tärkein asia. Nykyään on monia tapoja lisätä arvoa brändillesi YouTubessa, ja suuri osa siitä johtuu oikeanlaisten visuaalien hankkimisesta siellä, missä sillä on merkitystä.

Puhumme esimerkiksi kanavasi bannerista tai profiilikuvastasi. Nämä asiat tekevät kanavastasi ikimuistoisen ja erottuvat joukosta. Tässä artikkelissa Tarkastellaan, kuinka voit vaihtaa profiilikuvasi YouTubessa.

Lue myös: Kuinka lähettää video YouTubeen?

Käytätpä puhelinta tai tietokonetta, prosessi on melko yksinkertainen. Muuta YouTube-profiilikuvasi tietokoneella verkkosivuston kautta Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Siirry kanavasivullesi YouTubessa ja klikkaa profiilikuvaasi.

Kuinka vaihdan profiilikuvasi YouTubessa?

Vaihe 2: Sinut ohjataan osoitteeseen Kanavan säätö YouTube Studio -osio. Tässä näet kaksi vaihtoehtoa; Toinen on vaihtaa profiilikuvasi, toinen poistaa sen kokonaan. Klikkaa Muuttaa.

Kuinka vaihdan profiilikuvasi YouTubessa? Kuinka vaihdan profiilikuvasi YouTubessa?

Vaihe 3: Mene eteenpäin ja valitse kuva, jonka haluat asettaa uudeksi profiilikuvaksi kanavallesi. Käytettäville kuville on kuitenkin joitain rajoituksia. Varmista myös, että kuvasi noudattaa YouTuben yhteisön sääntöjä.

Kuinka vaihdan profiilikuvasi YouTubessa? Kuinka vaihdan profiilikuvasi YouTubessa?

Suosittelemme käyttämään kuvaa, jonka koko on vähintään 98 x 98 pikseliä ja 4 Mt tai vähemmän. Sinun tulisi myös kokeilla PNG- tai GIF-tiedostoa (ei animaatioita), vaikka voit päästä eroon myös JPEG-tiedoston käytöstä.

Lue myös: Kuinka lataan videon YouTubeen iPhonestani?

Jos käytät YouTube-sovellusta Androidille tai iOS:lle, sinun tulee vaihtaa profiilikuvasi seuraavasti.

Kuinka vaihdan profiilikuvasi YouTubessa? Kuinka vaihdan profiilikuvasi YouTubessa?
  • Napauta nykyistä profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa.
  • Näpäytä Kanavasi.
  • Näpäytä Muokkaa kanavaa Painike.
  • Napauta olemassa olevaa profiilikuvaasi, niin sovellus kysyy, haluatko sen Ota kuva tai Valitse kuvistasi. Napsauta kuvaa tai valitse se mediagalleriasi, niin Youtube-profiilikuvasi päivittyy.

Lue myös: Kuinka estää YouTube-näyttöaika iPhonessa ja iPadissa?

nv-author-imagenv-author-image

Yadullah Abidi

Yadullah on valmistunut tietojenkäsittelytieteestä ja kirjoittaa/leikkaa/filmaa/koodaa kaikkea kyberturvallisuuteen, pelaamiseen ja teknisiin laitteisiin liittyvää. Jos ei, hän suoratoistaa itseään ajamassa virtuaalisia autoja. Vuodesta 2018 lähtien hän on kirjoittanut ja raportoinut teknologiasta ja kyberturvallisuudesta verkkosivustoilla, kuten Candid.Technology ja MakeUseOf. Voit ottaa häneen yhteyttä täältä: [email protected].