Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka vaihdan Snapchat AI:n sukupuolen?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka muuttaa Snapchat AI -sukupuolta?

Snapchat on yksi suosituimmista viestisovelluksista maailmanlaajuisesti, suurelta osin sen yksityisyyteen keskittyvien ominaisuuksiensa, kuten katoavien viestien ja kuvakaappausilmoitusten, vuoksi. Äskettäisen tekoälykehitysaallon myötä Snapchatilla on kuitenkin nyt oma AI-avustaja.

Vaikka voit keskustella sen kanssa niin paljon kuin haluat, Snapchat tarjoaa myös mukautusvaihtoehtoja tekoälyavustajalleen. Tämä AI-avustaja, oletuksena nimeltä “My AI”, oli alun perin yksinomainen Snapchat Plus -jäsenille, mutta on sittemmin laajentunut ilmaiseen versioon ja on nyt kaikkien Snapchat-tilin omaavien käytettävissä.

Tässä Artikkelissa puhumme kuinka muuttaa Snapchat AI: n sukupuolta.

Lue myös: Kuinka luoda julkinen profiili Snapissa?

Vaihda Snapchat AI -sukupuolta

Ennen kuin aloitamme, muista, että vain koska se on tekoäly, et voi muuttaa tekoälyn sukupuolta. Se ei tiedä sukupuolta ja reagoi siihen, mitä sanot. Voit kuitenkin muuttaa avatarin muistuttamaan kumpaa tahansa sukupuolta.

Muuta tekoälysi avatari Noudattamalla näitä ohjeita.

  • Avaa Snapchat ja napauta chat-kuvaketta vasemmassa alakulmassa.
  • Napauta tekoälysi avataria.
  • Napauta Säätää Painike avatar-bannerissa.
  • Lyödä Hahmo.
  • Sinua pyydetään valitsemaan kahden sukupuolen välillä. Näiden kahden välillä on vain pieniä eroja, mutta jotkin mukautusominaisuudet koskevat vain molempia vaihtoehtoja.
  • Voit nyt muokata tekoälysi avataria ja ulkonäköä.

Lisäksi voit myös muokata tekoälyn asua ja jopa antaa sille lempinimen luodaksesi henkilökohtaisemman tunnelman. Siinä on kuitenkin kaikki, mitä Snapchat mahdollistaa mukauttamisen. Lisäksi voit keskustella tekoälyn kanssa aivan kuten chattasit ystäviesi kanssa.

Lue myös: Kuinka muuttaa syntymäpäivääsi Snapchatissa?