Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka vanha olet? Microsoftin työkalu “Arvaa ikäsi” (Microsoftin uusi työkalu)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka vanha olet? Microsoftin työkalu “Arvaa ikäsi” (Microsoftin uusi työkalu)

Kuinka vanha olet? Microsoft-työkalu arvaa ikäsi

Voit määrittää oman tai jonkun muun ikäsi valokuvasta tai videosta lataamalla (napsauttamalla) videosta otettua valokuvaa tämän verkkosivuston “Käytä valokuvaasi” -osioon.

Odota hetki kuvan latauksen jälkeen. Se näyttää kuvan kasvossa olevan henkilön iän.

Lue lisää

Vaikka Microsoftin insinöörit eivät odottaneet sitä, How Old Do I Look -sivusto levisi muutamassa viikossa yhtäkkiä kulovalkean tavoin, aivan kuin virusilmiö. Sivua on jaettu Facebookissa noin 2,1 miljoonaa kertaa ja monet verkko- ja mediakommentaattorit ovat kirjoittaneet siitä. Suurin osa näistä keskusteluista keskittyy sivuston algoritmien onnistumiseen tai epäonnistumiseen kuvissa olevien ihmisten todellisen iän määrittämisessä.

Tämä Microsoftin uuden työkalun suuri huomio ja tervetulotoivotus osoittaa, kuinka paljon käyttäjät ovat kiinnostuneita aiheista, kuten iän Tunnistaminen sovelluksen avulla. Sinun kannattaa myös vierailla tällä sivulla. Mutta sitä ennen tutustutaan tähän hauskaan työkaluun hieman enemmän.

Kuinka vanhalta näytän? – Uusi Microsoft-tuote iän tunnistamiseen

Microsoft käytti äskettäin vanhaa API (Application programming interface) kasvojentunnistukseen, joka voi toimia kanavana, jolla ihmiset voivat analysoida ikänsä analysoimalla kasvojaan. Käyttäjät voivat ladata suosikkikuvansa verkkosivustolle ja lähettää tietonsa Microsoftin palvelimille valitsemalla latausvaihtoehdon.

Saatuaan tiedot Microsoft aloittaa laskennan ja näyttää lopuksi tulokset henkilön iän ja sukupuolen mukaan “Best Guess” -vaihtoehdolla.

Microsoft-moottori suorittaa valokuvien täydellisen analyysin ja etsii kuvioita, jotka voivat tunnistaa valokuvassa olevan henkilön. Monimutkaista eri algoritmien sarjaa käytetään sitten valokuvassa olevan henkilön sukupuolen määrittämiseen. Lopuksi, tämän sivuston paras arvio on sinulle esitetty arvio henkilön iän ja sukupuolen määrittämiseksi.

Vaikka “How Old Do I Look” tuli pian kuuluisaksi ja löysi tiensä yleisölle, on vielä liian aikaista arvioida sen esitystä. Monet sivuston oletetut iät olivat hauskoja ja epätodellisia! Microsoftin IT-insinöörit testaavat edelleen alkuperäistä APIa, eivätkä he ilmeisesti ole vielä valmiita tähän tervetuliaismäärään.

Mitä muita vaihtoehtoja vanhuuden diagnosointiin on?

Kuten Microsoft on todennut, on erittäin vaikea määrittää työvoiman tarkkaa ikää. Päätöksesi arvioida henkilön ikä ja tehdä todellisuutta lähempänä oleva johtopäätös ei ole kovin johdonmukainen teollisen prosessin kanssa.

Vaikka Kairos tarjoaa iäntunnistuksen kolmessa uudessa tuotteessaan (jotka kaikki tunnistavat henkilön iän videon avulla), tekniikalla on rajoituksensa. Kuten useimmat muutkin iäntunnistusprojektissa työskentelevät yritykset, Kairos käyttää mieluummin iäntunnistusdataa.

Kairos-tuotteet antavat parhaat tulokset ihmisten iän määrittämisessä neljä tärkeää ja perustavaa laatua olevaa ikäryhmää huomioiden. Nämä neljä aikaväliä ovat:

  • Lapsi (0-13v)
  • Nuoret aikuiset (14-35-vuotiaat)
  • Aikuiset (35-65 vuotta)
  • Vanhemmat (65+)

Vaikka muut sivustot toimivat iäntunnistuksen avulla, useimmilla on rajoituksia. Yksi näistä sivustoista on Age Detector, joka Microsoftin tavoin tunnistaa ikäsi valokuvasta.

Sivusto myös kieltäytyy kaikesta vastuusta ennen minkään toimenpiteen suorittamista ja toteaa, että “tämän verkkosivuston iän havaitsemistulokset ovat vain viihdetarkoituksiin ja ikäsi on arvioitu kasvojen piirteiden perusteella, eikä ole takeita siitä, että tulokset ovat yhdenmukaisia ​​todellisten kanssasi. Age match.” Ikä.” “Kuvissa ei ole ihmisiä.”

Miten iäntunnistustekniikka toimii?

Ikädiagnoosi perustuu tietokoneen visuaalisiin toimintoihin. Etukäteen Tietokoneelle annetaan paljon visuaalista tietoa eri ikäisille, jotta järjestelmä voi oppia, miltä jokainen näyttää tietyssä iässä. Kun lataat valokuvan, kuvaasi verrataan aikaisempiin järjestelmätietoihin, jotta voidaan arvioida, kuinka vanha uusi valokuva on.

Toisaalta on olemassa erittäin tarkka tilastollinen malli, jota et näe. Tämä malli auttaa tietokonetta määrittämään valokuvallesi parhaan tuloksen. Tämä mallinnus käyttää Support Vector Machine (SVM) -algoritmia, joka auttaa erottamaan eri kasvotyypit niiden ikäryhmissä.

On erittäin hyvä määrittää henkilön ikä matemaattisten kaavojen ja tietokonelaskelmien avulla. Nyt herää kuitenkin kysymys: Kuinka nämä järjestelmät havaitsevat iänmuutokset vanhetessasi?

Marquardtin kauneusanalyysi tarjoaa selkeän analyysin siitä, kuinka kasvomme muuttuvat iän myötä. Sivusto jakaa myös eri ikäryhmät neljään kategoriaan, mikä ei ole sama kuin Kairos-luokitus, mutta on samankaltainen:

1 – Vastasyntyneet

2 lasta

3- Nuoret aikuiset

4- Vanhemmat aikuiset (esteettisistä syistä tämä sivusto ottaa tietysti huomioon kaikki yli 24-vuotiaat)

Esimerkiksi normaalin vauvan kasvot eroavat aikuisen kasvoista seuraavista syistä:
  • Pää on suurempi kuin vartalo
  • Silmät ovat suurempia kuin kasvot
  • Kasvot ovat yleensä pyöreämmät
  • Lajit ovat paksumpia
  • Kulmakarvat ovat lyhyet ja sileät
  • Nenä on lyhyt ja pieni

Imeväisten, lasten ja aikuisten likimääräisen iän määrittämisen pitäisi olla helppoa, koska näiden kolmen vaiheen välillä on ilmeisiä eroja. Vaikeinta on, että kasvomme kauneus alkaa heikentyä noin 25-vuotiaana. Itse asiassa tästä iästä lähtien ihmisten todellista ikää on vaikea määrittää, koska jokainen ikääntyy erityisellä ja eri tavalla. Me kaikki vanhenemme eri tavalla.

Diplomi

Tosiasia on, että Microsoft on tehnyt kunnianhimoisia ponnisteluja määrittääkseen ihmisten tarkan iän heidän kasvojensa perusteella. Useimmat kasvojentunnistusrajapinnat käyttävät tuloksissaan ikäryhmiä, eivät tarkkoja iän, koska työn tarkkaa ikää on erittäin vaikea arvioida. Näiden laitteiden havaitsema ikä voi kuitenkin poiketa todellisesta iästäsi sivustolla.

Ehkä yksi heidän virheistään on se, että heidän verkkosivuillaan ei ole lomaketta, johon voit syöttää alkuperäisen skannatun valokuvasi tässä iässä. Tämä voi tukea iänarviointijärjestelmän oppimisprosessia.