Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka voin estää puhelinnumeron Android-puhelimessa? Jos sinulla on satunnaisia, epäsäännöllisiä ja ärsyttäviä puheluita, estä ne

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka estää puhelinnumeron Android-puhelimessa? Jos sinulla on satunnaisia, epäsäännöllisiä ja ärsyttäviä puheluita, estä ne

Jatkuvasti erilaisten viestien ja puheluiden vastaanottaminen milloin tahansa päivällä tai yöllä voi häiritä sinua, mutta numeron estäminen ratkaisee ongelman.

1. Avaa Puhelin-sovellus.

2. Valitse kolme pistettä näytön oikeasta yläkulmasta.

3. Valitse Asetukset.

Kuinka estää puhelinnumeroita Samsung-puhelimessa

4. Valitse Estetyt numerot.

Kuinka estää puhelinnumeroita Samsung-puhelimessa

Tässä osiossa voit lohko uusi puhelin Numeroi tai poista yksi estetty puhelinnumero. Lisäksi voit lohko kaikki Tuntemattomat numerot.

Kuinka estää puhelinnumerot LG-puhelimissa?

1. Avaa Puhelin-sovellus ja kosketa Puhelulokit-välilehteä.

2. Kosketa kolmen pisteen kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse Puheluasetukset.

3. Valitse “Estä puhelu ja hylkää viestillä”.

4. Valitse Estetyt numerot. Tässä osiossa voit lohko uusi puhelin Syötä tai poista numero estetty puhelinnumero.

Kuinka estää puhelinnumerot Huawei- ja Honor-puhelimissa?

1. Avaa Puhelin-sovellus.

2. Kosketa kolmen pisteen kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse Estetty.

3. Kosketa rataskuvaketta.

4. Valitse Estoluettelo. Nyt voit lohko A uusi puhelin Numeroi tai poista yksi estetty puhelinnumero.

Kuinka estää puhelinnumerot HTC Puhelimet?

1. Avaa Puhelin-sovellus.

2. Valitse Valikko ja sitten Yhteystietojen hallinta.

3. Kosketa Estetyt yhteystiedot. Tässä osiossa voit estää uuden puhelin Syötä tai poista numero estetty puhelinnumero.

Estä puhelinnumerot muissa Android-puhelimissa

Kuten näet, esto The Puhelinnumero vastaavilla Android-puhelimet on sama. Muut Android Matkapuhelimet, kuten Google pikseli ovat identtisiä. Mene puhelimeenSiirry puhelinsovellukseen ja etsi “Asetukset”, yleensä kolmen pisteen tai rataskuvake. Sinun pitäisi nähdä jotain “Blocklist” -tyyppistä tässä osiossa. Voit jopa käyttää yhteyslokeja. Pidä sormeasi numerossa muutaman hetken.

Valitse näkyviin tulevasta valikosta “Block”. Saatat miettiä milloin esto puhelinnumero sisään AndroidMikä sinun ammattisi on? Voit silti soittaa tai tekstiviestillä tähän numeroon, mutta et saa vastausta. tukkeutunut Viestisovelluksen numeroviestit ohjataan tiettyyn kansioon ja puhelut vastaajaan.

Käytä muita sovelluksia kontaktien estämiseen.

Jos selaat Google Play Kauppaa, löydät monia ohjelmia tähän lohko Puhelut. Jotkut niistä, kuten puhelujen musta lista, ovat hyvin yksinkertaisia, ja sinun on lisättävä numerot estoluetteloon. Mutta jotkut niistä, kuten Pitäisikö vastata, tarjoavat enemmän Ominaisuuksia. Päätehtävänsä lisäksi mm lohko Puhelinnumerot: Tällä ohjelmalla on valtava tietokanta Internet-markkinoijiin, tunnettuihin huijareihin ja soittoroboteihin liittyvistä numeroista.

Tämä tietokanta päivittää itsensä käyttäjiltä saamiensa raporttien perusteella. Huomaa, että sovellukset, kuten Pitäisikö minun pitää pääsy yhteystietoluetteloosi, Puhelin-sovellus ja yhteyslokit vaaditaan. Siksi varmista, että tutkit ohjelmaa perusteellisesti ennen kuin varmistat.